- 20 Mart 2024
- 1.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.970
- 53
- Konu Sahibi Biordanbiburdan
-
Bunu demek yerine sen bizi aptal salak yerine mi koyuyorsun derdim niye böyle bir şey söyledin?Sizin için gelmedik zaten bizim kendi işlerimiz var onları halledicez’ dedim artık
Bunu dediği an iyi alışverişler diyip başka yere gidip keyfinize bakacaktınız.merak edip aradım napıyosun diye o da elbise bakıyorum dedi
Bir mesaj atıp kavga ettik gidiyoruz demedi ama 1 hafta sonra bizimkinin sesi çıkmayınca arayıp kavga etmiştik diyor… Yersen…Ben inandım ya. Kavgalı paragrafa gelene kadar kesin kavga ettiler diye düşündüm hatta. O gün sana açiklayacak durumu olamamış olabilir. Boşver olmamış saym
Ben o an kavgalıysam cinnetin eşiğinde oluyorum. Geçiştirmiş de zaten telefonda tatsız olumsuz bi durum olduğunu belli etmiş bence. Daha sonra açıklayabilmiştir ayıbını.Bir mesaj atıp kavga ettik gidiyoruz demedi ama 1 hafta sonra bizimkinin sesi çıkmayınca arayıp kavga etmiştik diyor… Yersen…
1 hafta sonra?Ben o an kavgalıysam cinnetin eşiğinde oluyorum. Geçiştirmiş de zaten telefonda tatsız olumsuz bi durum olduğunu belli etmiş bence. Daha sonra açıklayabilmiştir ayıbını.
Olabilir. Belki büyük bi krizdi. O kadar düzensiz zamanlarım meşguliyetlerim oldu ki şimdi konuyu işgal etmeyeyim de olabilir diyorum velhasıl1 hafta sonra?
Silerim öyle arkadaşı
Hafta sonu görüşeceklermiş, dündü kız hafta sonu ne 1 haftası1 hafta sonra?
Silerim öyle arkadaşı
Dün müydüHafta sonu görüşeceklermiş, dündü kız hafta sonu ne 1 haftası
12'yi geçtiğini unutursak dün pazardı ya değil miydi mdkgDün müydü
İnanmıyorum hafta sonuymuş dün12'yi geçtiğini unutursak dün pazardı ya değil miydi mdkg
Üzdünİnanmıyorum hafta sonuymuş dün
Benim daha önceki hafta gibi algılamam peki puhahahah gelengidenden beterHafta sonu görüşeceklermiş, dündü kız hafta sonu ne 1 haftası
Uyuyun uyuyun püüBenim daha önceki hafta gibi algılamam peki puhahahah gelengidenden beter
Sen de uyu aşkoUyuyun uyuyun püü
1 saat kestireyim diye 9da yattım, 1'de beyim uyandırdı yeter diye.Sen de uyu aşko
Gıcık oluyo bu yay burçları1 saat kestireyim diye 9da yattım, 1'de beyim uyandırdı yeter diye.
Bazı spesifik tarihler de var ama söylemicemGıcık oluyo bu yay burçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?