ne olacagiz biz boyle...

Ya sen çok fazla yük yüklenmişsin ama. Azıcık at şunları üstünden ya. Esin kendini tinlamiyorsa sende tınlama. Bak benim bir arkadaşım vardı. Onunda kvsi gelirdi arada bir; kadına ne yemek ne bir şey sormazdi. Kafasına göre yemek yapar sonra gider ders çalışırdi. Yapacağın bu ders calismasan bile ac bir şeyler oku dinle. Eşine de yapman gerekeni yapmissim söylemen gerekeni soylemissin artık kendine bak.

Ya sen çok fazla yük yüklenmişsin ama. Azıcık at şunları üstünden ya. Esin kendini tinlamiyorsa sende tınlama. Bak benim bir arkadaşım vardı. Onunda kvsi gelirdi arada bir; kadına ne yemek ne bir şey sormazdi. Kafasına göre yemek yapar sonra gider ders çalışırdi. Yapacağın bu ders calismasan bile ac bir şeyler oku dinle. Eşine de yapman gerekeni yapmissim söylemen gerekeni soylemissin artık kendine bak.

haklisin. cok fazla yuklendim sonra boyle dert sahibi oldum bu yaşta... patlicam en sonunda.

icime soruyorum gelmesini pek istemiyorum. cunku kendisinden sogudum...

annecim annecim diye etrafinda kosan ben.. ben??? sogudum.. cok feci..

ugradigim haksizliklar sonucu oldu bu..

cok zor bi donemden geiciyorum ve kendiimi güçsüz hissediyorum.

dusunurken bile gerildim.. anksiyetem tuttu...
Siz bu duruma nasıl geldiniz bu hastalıklarınız evlilik sürecinde oldu ise neden daha önce bazı şeyleri düşünüp tartmadınız sanki evlilik bu zamana kadar çok fazla dönüm noktalarından geçmiş gibi. Şu durumda eşinizin sağlığı öncelikli şey birazcık bu konuda sabır etmelisiniz ama durumu düzeültikten sonra inşallah birşeyi kalmaz bence sizi bu hale getiren bu kadar hasta eden evliliğinizi birlikte bir daha gözden geçirmelisiniz.

Ailesine söylesin öyle kaçak göçek işmi olur. Allah korusun kötü bişey olsa helallik alınmayacakmı ailesi bilsin ki maddi manevi yanında olsun. Söylememek çok yanlış eşin şöyle düşünsün kendi evladı olsa saklansın istermiydi?

Siz bu duruma nasıl geldiniz bu hastalıklarınız evlilik sürecinde oldu ise neden daha önce bazı şeyleri düşünüp tartmadınız sanki evlilik bu zamana kadar çok fazla dönüm noktalarından geçmiş gibi. Şu durumda eşinizin sağlığı öncelikli şey birazcık bu konuda sabır etmelisiniz ama durumu düzeültikten sonra inşallah birşeyi kalmaz bence sizi bu hale getiren bu kadar hasta eden evliliğinizi birlikte bir daha gözden geçirmelisiniz.
olcup tarttim fazlasiyla...

cok dusunen biriyim. otesini berisini hepsini dusunurum...

evliligimden de memnun degilim. dile getirdim mesajlarimda. ama cozulmuyor. benim yapim bu deyip siyriliyor isin icinden.

cok vicdanliyim... onun bana yaptiklarina bana yapilanlara ragmen hala onu dertleniyorum. hani belki gorur de kendisi de degisir diyorum ama yok.

Ailesine söylesin öyle kaçak göçek işmi olur. Allah korusun kötü bişey olsa helallik alınmayacakmı ailesi bilsin ki maddi manevi yanında olsun. Söylememek çok yanlış eşin şöyle düşünsün kendi evladı olsa saklansın istermiydi?

bende buna benzer bisey soyledim ama yok dedi soylemicem belki daha sonra soylerim dedi

olcup tarttim fazlasiyla...

cok dusunen biriyim. otesini berisini hepsini dusunurum...

evliligimden de memnun degilim. dile getirdim mesajlarimda. ama cozulmuyor. benim yapim bu deyip siyriliyor isin icinden.

cok vicdanliyim... onun bana yaptiklarina bana yapilanlara ragmen hala onu dertleniyorum. hani belki gorur de kendisi de degisir diyorum ama yok.
Anlamaz canım böyle adamlar anlamaz insan bencil ise karşısındakini düşünmez
yıl demiştin 7 yıl bu adam çekilmezmiş şuan şu durumda onun için üzülmen normal ama hak eden biri değil gibi sevgini ilgilini özverini :( hep mi böyleydi evlenmeden önce de

Aynen öyle. Biraz eşine at sorumlulugi ozellikle de sagliyigla ilgili sorunu

sorumluluk ve esim?

ameliyat olup keseyi aldirip eve geldiginin gunu koltuk ceken birinden bahsediyorum..

birsey yapilacaksa 10kere soylemem gerekir.

evde birsey bozulsa ben ilgilenmezsem kalir...

evrak islerini takip etmezsem kalir...

yere koydugu yada koydugum bisey ben almazsam 10 gun orda kalir...

zoraki doktora goturecegim onu haftaya...

ay şiştim :((((( cidden karnim sisti gerginlikten...

bende buna benzer bisey soyledim ama yok dedi soylemicem belki daha sonra soylerim dedi

Çok yanlış yapıyor. Hayat çok ani benim evladım olsa Allah korusun bi sıkıntısı olsa önce karısına sonra bana söylemesini isterim. Hiçbir şey yapamasamda çocuğumun yanında olur. Saçını okşar elini tutarım

sorumluluk ve esim?

ameliyat olup keseyi aldirip eve geldiginin gunu koltuk ceken birinden bahsediyorum..

birsey yapilacaksa 10kere soylemem gerekir.

evde birsey bozulsa ben ilgilenmezsem kalir...

evrak islerini takip etmezsem kalir...

yere koydugu yada koydugum bisey ben almazsam 10 gun orda kalir...

zoraki doktora goturecegim onu haftaya...

ay şiştim :KK43:(((( cidden karnim sisti gerginlikten...
İşte sen her şeyi yaptığın için eşin böyle. Yapma...bozuksa bozuk kalsın. Koltuk çekmek istiyorsa çeksin. ..

İşte sen her şeyi yaptığın için eşin böyle. Yapma...bozuksa bozuk kalsın. Koltuk çekmek istiyorsa çeksin. ..

ben farkindayim... bana "annem gibisin" diyen biridir. annesi boyle yigittir..

ama ben annen degilim dedim..

hatta dedimki benle neden evlendin. annem gibi oldugun icin dedi.

peki dedim eline diken batsa ortalığı birbirine katan elinden hicbi is gelmez bi kiz olsaydim evlenirmiydin?

hayir dedi.

ya ayata ben bunun cok konusmasini yaptim..

hatta ilgisizliginden o kadar bunaldimki bosanalim bile dedim... bu boyle gitmez dedim..

1 hafta bi kendini topladi gibi oldu ama sonra yine ayni.

inan neden yasiyorum ben bilmiyorum...

guvenim de yitti iyice.

ben farkindayim... bana "annem gibisin" diyen biridir. annesi boyle yigittir..

ama ben annen degilim dedim..

hatta dedimki benle neden evlendin. annem gibi oldugun icin dedi.

peki dedim eline diken batsa ortalığı birbirine katan elinden hicbi is gelmez bi kiz olsaydim evlenirmiydin?

hayir dedi.

ya ayata ben bunun cok konusmasini yaptim..

hatta ilgisizliginden o kadar bunaldimki bosanalim bile dedim... bu boyle gitmez dedim..

1 hafta bi kendini topladi gibi oldu ama sonra yine ayni.

inan neden yasiyorum ben bilmiyorum...

guvenim de yitti iyice.
İşte boşanacaktın ya da gerçekten o raddeye geldiğini gösterecektin karar onun olacaktı ama böylesi değişmez gerçekten ya boşanacaksın ya da takmayacaksın.babamda böyle açıkcası bencillik var annem boşanmayıp takmamayı seçmiş karar senin.

Ayrıca adam annesi gibisin diye evlenmiş o seni sadece sevdiği için bile evlenmemişken sen neden sürdürüyorsun bu evliliği canım.

İşte boşanacaktın ya da gerçekten o raddeye geldiğini gösterecektin karar onun olacaktı ama böylesi değişmez gerçekten ya boşanacaksın ya da takmayacaksın.babamda böyle açıkcası bencillik var annem boşanmayıp takmamayı seçmiş karar senin.

Ayrıca adam annesi gibisin diye evlenmiş o seni sadece sevdiği için bile evlenmemişken sen neden sürdürüyorsun bu evliliği canım.

konusmalar baska zamanlardan canim biz gayet severek evlendik...

guncel konuya donersek.. suan tahlil sonucunu bekliyoruz... ve gelmeyi dusunen kayinvalidem...

bu mevzu uzerinden devam edebiliriz.

konusmalar baska zamanlardan canim biz gayet severek evlendik...

guncel konuya donersek.. suan tahlil sonucunu bekliyoruz... ve gelmeyi dusunen kayinvalidem...

bu mevzu uzerinden devam edebiliriz.
Yukarıda eşinden dert yanınca sorunun o sanıyor insan kayınvaliden meselesinde söylenecek bir söz yok bence eşinin annesi sorun etmeyecekse öğrenmesini gelsin zaten sende gelsin benim için sorun değil demişsin

Karışma eşin gelsin diyosa gelsin, hastalığını öğrenince onlar baskı yapar eşine sen de onu kontrol etmek zorunda kalmazsın. Eğitimine de gidersin. ne yapman gerekiyorsa yaparsın. Gelmesi de bi işe yarasın hem.

surekli yaziyorum zihnimde..

iyi senaryo kotu senaryo

hazirliiyorum herseye kendimi.

ve bu senaryolar icerisinde kayinvalidem yoktu.

bir de su acidan bakiyorum. tabiki burasi oglunun evi lakin bana da nezaketen sorulmasi gerekmezmiydi?

suratim asik olunca bu sefer onu da mesele haline getiriyor... burdayken icimden gelmediği icin ve tum bu yasadiklarimin uzerine yuzumun pek gulecegini zannetmiyorum zirs biriyle ilgilenecek değil kendimle ilgilenilmesi gereken bi donemdeyim.

beni ogluna "destinyi bugun aradim acmadi" seklinde sikayet eden bir anneyle karsi karşıyayız. kendini acindirmayi cok seven...

neyse gece gece gunaha girmeyeyim.

Karışma eşin gelsin diyosa gelsin, hastalığını öğrenince onlar baskı yapar eşine sen de onu kontrol etmek zorunda kalmazsın. Eğitimine de gidersin. ne yapman gerekiyorsa yaparsın. Gelmesi de bi işe yarasın hem.
hastalığını soylemezki soylemeyecek yani...

huylarini bildigi icin...

ben yine boyle herseye tek basina kosturan kisi.

Anneciği hasta olduğunu duyarsa çok üzülürmüş, kalbi varmış üzmek istemiyormuş gamsız eşiniz( burdan bakınca gayet gamlı) ama siz hastasınız doktora götürmüyor, ameliyatlı halinizle sizi bırakıp gidiyor gamsız eşiniz( bu taraftan bakınca da gamsız) siz annesini istemiyorsunuz diye trip yapıyor ( burda da gamlı, düşünceli, hayırlı evlat) ama sizi adam yerine koyupta sormuyor bile annesinin geleceğini( bu durumdada sizin tabirinizle gamsız ama duruma bakarsak senin fikrinin önemi yok modunda)yani eşiniz gamsız falan değil işine geldiği gibi davranıyor. Sizce bu evlilik olmus mu? Buradan bakılınca olmamış gibi. Sizi önemsemiyor, değer vermiyor ötesi yok.

Back
X