ne olacak benim bu halim

Benim Gebelik bölümünde bir topigim var istedigin zaman gelip yazabilirsin,
senin benim gibi bekleyen arkadaslar var..
birde bilgili bir arkadasimiz var cok yardimci oluyor... :16:

evet canım yara hemde çok büyük bir yara malesef söz değdikçe kanıyor benmde eltim 3.ye hamile hemde 20 yaşında birisi 2 yaşında 1tanesi 1 yaşında ve 5 aylık hamile ister istemez özeniyorum kıskanıyorum ama kötü anlmada kıskanmıyorum allh evlatlarını bağışlasın bizlerede versin kimsye özendirtmesin inş olur bizimde kuzularımız senin problemin nedir

imrenmek diyelim.. bendede var o :)
Benim prolaktinim yuksekti en son esimde varmi sorun bilmiyorum..
doktoru yarida biraktikta bakalim eger olursa onumuzdeki aylar tekrar baslayacagiz.. :34:

Benim Gebelik bölümünde bir topigim var istedigin zaman gelip yazabilirsin,
senin benim gibi bekleyen arkadaslar var..
birde bilgili bir arkadasimiz var cok yardimci oluyor... :16:

linkini atarmısın canım

imrenmek diyelim.. bendede var o :)
Benim prolaktinim yuksekti en son esimde varmi sorun bilmiyorum..
doktoru yarida biraktikta bakalim eger olursa onumuzdeki aylar tekrar baslayacagiz.. :34:

bence iyi bir doktora git eşinde sende ihamal etme canım inş olur

sizin durumunuzu yaşamadığım için bilemiyorum duygularınızı ,sizin gibi yaşamam mümkün değil ama sadece birşey sormak istiyorum,bu kadar acı içindeyseniz,neden bir bebek evlat edinmeyi düşünmüyorsunuz? annelik doğurmak demek değil ki,ben bazen evlat edinenler topiğine bakıyorum,o kadar mutlular ki bebekleriyle,o kadar yaşadığımız acılar gereksizmiş diyorlar..anne oldular onlar da..

o çok zor bir karar yani çocuğu olmayan herkesin harcı değil evlat edinmek. Hep dediğim gibi TV lere çıkanlar 6-7 deneme yapanlar. Onlar anlatıyor ben " birde Türkiye beni bilse" diyorum. Herhalde istesem litaretürde okkalı bir yerim olurdu.

Bunları yaşarken bile hiç aklıma gelmedi evlat edinmek. Beceremem, yanlı davranırım, içimde bir yerlerde benim olmadığı için sen varsın derim diye çok korktum. Bir arkadaşımın sen çocuk değil "kendi çocuğunu, genetik kopyanı istiyorsun" derdi. Belki de haklıydı.

Kimse kötü niyetli değil ama çocuğu olmayana sorulacak soru olmamalı " niye evlat edinmiyorsun". İnannın onlarında aklına geliyor. Onlarda tartıp biçiyor, demek ki uygun görülmemiş ki hayata geçirirlmemiş.

Para, imkan olsa kendi çocuklarının yanında bir sürü insan evlat edinmek ister ama soruyorum kim çocuğum olmasınnn aman boşver evlat edinirim der ki ? Evlat edinmek kendi umutlarının bittiğinin göstergesidir ve çok acıdır.

Son düzenleme:
Canim simdi gordum yazdigini.telefondan giriyorum alintilayamadim.benim esimde sorun varmis.ilk yaptirdik sorun yoktu.baska dra gittik tekrar istedi.cift tarafli varikosel oldugunu ogrendik ameliyat oldu.3ay sonra geldi kuzum bize.ama ben umudumu yitirmistim.stresten prolaktin hormonum yukselmisti.beyin cerrahina bile gittim.mr cektirdim.ondan once hsg cektirdim.bissuru ugrastik anlican.sonra ben vazgecmistimki dusunmekten.artik olursa olur plmazsa hayirlisi buymus diye kendi kendi telkin etmeye baslqmistim.Rabbim buyuk.hakkimizda herseyin hayirlisi.ins beklemedigin biranda kuzunda gelir sana.

Canim simdi gordum yazdigini.telefondan giriyorum alintilayamadim.benim esimde sorun varmis.ilk yaptirdik sorun yoktu.baska dra gittik tekrar istedi.cift tarafli varikosel oldugunu ogrendik ameliyat oldu.3ay sonra geldi kuzum bize.ama ben umudumu yitirmistim.stresten prolaktin hormonum yukselmisti.beyin cerrahina bile gittim.mr cektirdim.ondan once hsg cektirdim.bissuru ugrastik anlican.sonra ben vazgecmistimki dusunmekten.artik olursa olur plmazsa hayirlisi buymus diye kendi kendi telkin etmeye baslqmistim.Rabbim buyuk.hakkimizda herseyin hayirlisi.ins beklemedigin biranda kuzunda gelir sana.

allahım evladını bağışlasın sana canım inş evet rabbim büyük inş bizleride sevindirir senn gibi

doktorun ismi ne canım çok merakettim neyapıyormuş ki bu doktor

Canim doktor avrupada cok basarili bir turk hekim..henuz turkiyede bilinmeyen bir adi var bransinin solemislerdi ama yanlis bilgi vermek istemem.gebelige psikolojik olrk hazirliyolar ve bikac seansta bilmem kac yildir cocugu olmayanlar hamile kaliyormus.kisirlik diye bisey yokmus tamamen bilincaltiyla ilgili bir olaymis onu temizleyince pat hamile kaliyomus hastalar avrupada bu bir bransmis tipki dahiliye gibi psikiyatri gibi..

arkadaşlar rabbimden ümidinizi kesmeyin ,benim kuzeniminde çocuğu olmuyordu,gitmediği doktor kalmadı aldığı ilaçlar yüzünden hormonları bozuldu tüy sorunu yaşadı halada yaşıyo,şeker hastası oldu ünsülin kullanıyodu üstelik ama tüp bebek yöntemiyle hamile kaldı ve şuanda 2 aylık bi oğlu var :) ALLAH uzun ömür versin.sizler kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama o 20 yıllık evli .rabbim dilerse olmazlar olur imkansızlar olur mesele sabırda galiba..."ALLAH sabredenlerle beraberdir"Hud suresi 115. Ayet

Back
X