ne olacak benim bu halim

Allahim biran once saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hem size,hemde tum isteyenlere.bende 1,5yil sonra kaldim hamile.cok uzuldum cok agladim.benden sonra evlenen herkes hamile kaldi.neden diye isyan ettim.kendimi eve kapattim.ama cok sukur kavustum kuzuma.hemde beklemedigim biranda.artik bu dusuncelerden arinip.herseyin hayirlisini istedim Rabimden.ve kendimi baska seylere yonelttim.biliyorum cok zor ama kendinizi psikolojik olarak rahat tutmaya calisin.kafanizi baska seylere verin.Rabbim ol dedikten sonra olmicak bisey yok.Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.

allah razı olsun allah çocugunu sana bağışlasın sebebsizmiydi yoksa herhangi bir rahatsızlığnz varmıydı inş bizde yaşarız yaşadığın mutluluğu

şuan gözlerim balon gibi olmuş durumda akşamüzeri okadar kötüydümki sinir krizleri geçirdim kendimi balkondan atmak geldi içimden yumurtalıklarıma bıçak saplamak eve çıkarken duvarları yumrukladım ellerim yara içinde ağlaya ağlaya merdivenlerden çıkarken ayaklarım tutmadı sanki aynaya bakıp sen işe yaramazsın hiçbirşeyi beceremezsin diye aynaları tırmaladım hiçböyle olmamıştım aslında bu ay çok umutluydum çok büyük hayal kırıklığı oldu

bazen olacağına inanıp hayaller kuruyorum ama doktora gidip olumsuz şeyler duyunca ölesim geliyor hiç evladım olmayacak bizim parçamız eşimle benim kanımı taşıyacak evimize huzur getirecek evimiizi dolduracak şenlendirecek minicik bir ses olmayacak gibi düşünüp deli oluyorum allhım olmayan herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin düşmanıma bile

arkadaşlar 2 .5 yıldır bebeğim olmuyor çok istiyoruz ama olmuyor pcos var bende

ben evlendikten sonra görümcemin biri 3.çü çocuğunu
diğeri 4.çocuğunu eltim 2. çocuğu aldı kucağına 3.yede hamile ve çevremdeki herkesin bebeği oldu

şimdide 2 aylık evli olan elti gebelikten şüpheleniyormuş dün bana söyledi belli etmedim ama içimden ılık ılık bişeyler aktı sanki kıskandım kötü anlamda kıskanmıyorum allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat versin çocuklarını bağışlasın ama elimde değil içim acıdı dün evlenenlerin çocuğu oldu benm neden yok demeden edemiyorum kıyaslamadan edemiyorum kendimle mutfağa gittim gözlerim doldu hıçkıra hıçkıra ağlamak geldi içimden zor tuttum kendimi

eltim çok iyi niyetli ama çok patavatsız diyo eşin biliyormuydu evlenmeden önce çocuğunun olmayacağını diyo kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama içime oturdu o laf çok acı çekiyorum bu acı nasıl dinecek hergece ağlayarak uykuya dalıyorum duam neden kabul olmuyor diyorum isyan boyutuna geliyorum haşa rabbime küsüyorum duadan yüz çeviriyorum ilaçla bile yumurtam gelişmedi günde 3 doz olduğu halde dünyam başıma yıkılıyor gibi hissediyorum hayattan soğuyorum hiç birşey yapmak gelmiyor içimden

Evliligimizin 6. Yilinda ikizlerimiz dunyaya geldi. Rabbim ol deyince hersey olur. Bebegim olmayacak diye dusunme. Tedaviyide biraka duayida.
Bir yigin dua arastirip okudum, dr a da gittim. Cunku her kasanin sifresi farklidir. İmtihan dunyasi bizler arastirmaya gayret etmeye dua etmeye devam etmemiz lazim.
Sakin isyan etme. Banada ne yorumlar yaptilar terslemedimde, altindada kalmadim, espriyle cevap verdim ama icime sorsalardi bide. Cok kirildim cok agladim cok sukur Rabbime yavrularimizi bize bagislasin.
Herseyde bi hayir vardir uzme kendini. Bosver eltiyi gorumceyi, benim yasimda kaynana, anane ,babane olan var :-) bu arada 34 ume bastim:-) hersey nasip napalim,
Sen ne istiyorsa don kibleye Rabbim den iste insallah elini bos cevirmeyecektir, kucagini bs birakmayacaktir ve bu kadar cocuk ozleminden sonra cok iyi bir anne olucaksin.

Evliligimizin 6. Yilinda ikizlerimiz dunyaya geldi. Rabbim ol deyince hersey olur. Bebegim olmayacak diye dusunme. Tedaviyide biraka duayida.
Bir yigin dua arastirip okudum, dr a da gittim. Cunku her kasanin sifresi farklidir. İmtihan dunyasi bizler arastirmaya gayret etmeye dua etmeye devam etmemiz lazim.
Sakin isyan etme. Banada ne yorumlar yaptilar terslemedimde, altindada kalmadim, espriyle cevap verdim ama icime sorsalardi bide. Cok kirildim cok agladim cok sukur Rabbime yavrularimizi bize bagislasin.
Herseyde bi hayir vardir uzme kendini. Bosver eltiyi gorumceyi, benim yasimda kaynana, anane ,babane olan var :-) bu arada 34 ume bastim:-) hersey nasip napalim,
Sen ne istiyorsa don kibleye Rabbim den iste insallah elini bos cevirmeyecektir, kucagini bs birakmayacaktir ve bu kadar cocuk ozleminden sonra cok iyi bir anne olucaksin.

allahım evlatlarını sana bağışlasın darısı bizlerin başına senn adına çok sevindim çok haklıısn ama çok sabırsızım eşimi çok seviyorum eşimde 35 yaşında ben 22 yaşındayım ençokda eşim için istiyorum erkenden baba olsun istiyorum en küçük kardeşinn bile 2 3 tane çocuğu var oyüzden eşim bana belli etmemeye çalışsada oda benmle beraber kahroluyor inş bnde anne olurum eşimde baba olur ben tvde bile bebek görsem elimi açıp allahıma yalvarıyorum neolur banada verdiye senin problemin neydi yani neden olmuyordu ve normal yollamı oldu

allahım evlatlarını sana bağışlasın darısı bizlerin başına senn adına çok sevindim çok haklıısn ama çok sabırsızım eşimi çok seviyorum eşimde 35 yaşında ben 22 yaşındayım ençokda eşim için istiyorum erkenden baba olsun istiyorum en küçük kardeşinn bile 2 3 tane çocuğu var oyüzden eşim bana belli etmemeye çalışsada oda benmle beraber kahroluyor inş bnde anne olurum eşimde baba olur ben tvde bile bebek görsem elimi açıp allahıma yalvarıyorum neolur banada verdiye senin problemin neydi yani neden olmuyordu ve normal yollamı oldu

Bastan biz dogal korunduk dusunmedik bi sure sonra isteyincede olmadi, ikimizdede problem yoktu ama yinede bi sure olmadi. Sen problemim var diye aglama bak bizde sorun yoktu ama bebekte yoktu. Nasip iste hersey.
Cok dua et. Bende herkese dua ediyorum Allah isteyen herkese hayirlisiyla versin insaallah. Diyorum ya Alla ol deyince oluyor normal yolla oldu. Herkes soka girdi ikiz duyunca hee biz 1 hafta sanki ayagimiz yere basadi, konusamadan gulumseyerek avare avare dolastik. Bide ben minyon tipliyim 1 ini tasiyamaz diyorlardi Rabbim 2 sini emanet etti bana. Cooook sukrediyorum 27 haftadan itibaren tetikteydik 35 hafta bitince dunyaya geldiler.
Uzulursen bu sureci uzatirsin cunku stres bebek olmasini olumsuz etkiliyor.
Olacagina inanarak umutla dua et. Cok dua ettim ancak hamile kalmadan once buyuk bir mutluluk yasamistim belkide oda ise yaradi. O yuzden stres yapma sakin.

bende 2.5 yıldır senin yaşadığın şeylerin aynını yaşıyorum ve seni o kadar iyi anlıyorum ki. ablam daha yazın doğum yaptı 3. yü biliyormusun konuşmuyorum. bana hamileyim dediği gün dünya bi anda ayklarımın altından kaydı. belli etmedim ama içim soğudu. benim durumumu bildiği halde neden korunmadı neden çocuk yaptı diye kendi kendime küstüm. ben olsam korunurdum yapmazdım diye hep onu suçladım. ama elimde değil bu ve yazın doğum yaptı sadece tebrik ettim. 4 aydır bir kez sesimi duymadı kahroluyor o da bende. Ama elimde değil kabullenemiyorum. Çok büyük günah ediyorum ama işte isyan noktası bu oluyor.

Bizde de eşimde sorun sandık önce tek. Halbuki benimde yumurtalarım kalitesizmiş. 1.5 sen üstüne tüp bebek yapmak için başvurduğumuzda yumurtam olduğu halde kalitesizmiş. ne yazık döllenmedi.. herşey boşa gitti. onca iğne onca stres heyecan. bir telefonla son buldu. bunu da ancak yaşayan bilir ne yazık. Velhasıl 7 aydır yerdemiyim göktemiyim belli değil. küstüm, soğudum, herkesle irtibatı kestim. elimde değil içe kapanıyor insan.

Şimdi nisanda tekrar deneyeceğim. Ama öncelikle bazı kürler diyorlar. onları deneyeceğim. yumurta oluşumuna ve kalitesine iyi gelen incir kürünü söylüyolar. 21 gün yapıp 1 hafta ara verip tekrar 21 gün uygulanan. bu 4 ayımı bunlarla geçireceğim ama öyle uzun geliyor ki. Allah sana da bana da bizim gibi bekleyenlere de bol sabır versin.

incir kürü de. ben şöyle yapıcam. 7-8 inciri 2,5 su bardağı klorsuz kaynamış suya atıp. 20 dakika kaynatıp bir günde içmek. sabah akşam. olacak olan bir tane 2 tane de belki kaliteli olur diye umut edeceğim. İnşallah en kısa zamanda Allah bizimde yüzümüze güler.
Umudunu kaybetme.

ALLAH INSALLAH en kisa zamanda ISTEYEN HERKESE SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH fakat sen cok yanlis dusuncelerdesin arkadasim cocugun olmuyor ablanin oluyor diye kusmen nasil bir dusunce yapisi kusura bakma ama cok ayip etmissin ne demek korunmaliydi suan senin olmadigi icin boyle dusunuyorsun ablanin yerinde sen olsaydin kardesimin olmuyor bende cocuk yapmayim demezdin benimde ablamin 2 cocugu var yegenlerim benim canim ya kendi cocugum oldugundada yegenlerimin yeri ayri olur bende sevmekten asla vazgecmem onlari bende 3 bucuk senedir bekliyorum ama ablamin cocugu oldu diye kusmek aklimin ucundan gecmez cok kotu bir dusunce yapisi savunmasi olamaz bunun..

Bastan biz dogal korunduk dusunmedik bi sure sonra isteyincede olmadi, ikimizdede problem yoktu ama yinede bi sure olmadi. Sen problemim var diye aglama bak bizde sorun yoktu ama bebekte yoktu. Nasip iste hersey.
Cok dua et. Bende herkese dua ediyorum Allah isteyen herkese hayirlisiyla versin insaallah. Diyorum ya Alla ol deyince oluyor normal yolla oldu. Herkes soka girdi ikiz duyunca hee biz 1 hafta sanki ayagimiz yere basadi, konusamadan gulumseyerek avare avare dolastik. Bide ben minyon tipliyim 1 ini tasiyamaz diyorlardi Rabbim 2 sini emanet etti bana. Cooook sukrediyorum 27 haftadan itibaren tetikteydik 35 hafta bitince dunyaya geldiler.
Uzulursen bu sureci uzatirsin cunku stres bebek olmasini olumsuz etkiliyor.
Olacagina inanarak umutla dua et. Cok dua ettim ancak hamile kalmadan once buyuk bir mutluluk yasamistim belkide oda ise yaradi. O yuzden stres yapma sakin.

senin adına okadar sevindimki anlatamam bebeklerini benim yerime öp kokla o muhteşem duyguyu inş ben ve tüm isteyenler tadar inş allahım acılarını göstermesin sağlıkla büyüt inş böyle hikayeler beni kendime getiriyor çok teşekkür ederim allah razıolsun ayağımız yere basmadı diyorsun ya inan hayali bile beni ve eşimi gülümsetmeye yetiyor kimbilir olsa neyaparız neyaparız biliyorum aslında

önce duygulanır ağlarız sonra sarılırız sokaklarda elele yürürüz tüm sevdiklerimizi arar müjde veririz bir garibanı sevindiririz allaha şükrederiz dua ederiz sevinçten yemek yiyemeyiz uyuyamayız sevinçden göklerde uçarız ilk işim sarı renkte bir patik alırım evimin baş köşesine koyarım sonra hayaller kurarız isim düşünürüz hoş ismi şimdiden belli ya kız olursa ecemsu erkek olursa mehmetali
sonra minik minik tulumlar alır ve daha birsürü şey

canım budurum senin piskolojini çok etkilemiş ablana kızma allahım bizlere vermiyor diye başkalrı evlat sahibi olmasınmı

o senin ablan yeğenlerini sev kendi çocuğun gibi olmasada çocuk sevmek rahatlatıyor insanı ben eşimin yeğenlerini kendi çocuğum gibi severim ama özeniyorum benm neden yok onların var dmedende edemiyorum elimde olmadan kıskanıyorum ama kötü anlamda değil allhım sabrını versin seni yadırgamıyorum çünkü bu durum gerçekten çok can sıkıcı piskoloji bozucu birdurum inş sana bana tüm isteyenlere rabbim hayırlı evlatlar versin

ben az önce dizi izliyordum bir bebek var çok tatlı istem dışı yüksek sesle ağlamaya başladım allhım ne olur banada ver diye çok zor seni en iyi anlayanlardanım ama ablanın suçu yok yeğenlerine hediye al ablanın yanına git emin ol sana iyi gelecek

incir kürünü bende yapacağım inş gelecek ay allahım gönlüne göre versin

tıbbi herhangi bir teşhisiniz varmı olmamasıyla ilgli. bizde çocuk sahibi olmak için 1 buçuk yıl kadar denedik. olmayınca doktora gittik benim testlerim normal çıktı eşimdeyse hareketli sperm sayısı düşüktü 2. bir test için tarih bekliyoduk tarihi beklerken artık dedik bizim işmiz belliki tedavilik. ve her birliktelikte çocuk düşünüyoduk öncesinde ama bu dönemde düşünmedik nasılsa daha sonra tedaviyle olur diye ve teste 3-4 gün kala hamilelik haberimi aldım. yani bazen kendiliğinden olabiliyor.

bir komşumuzsa tüp bebek yöntemini defalarca denedi ve bebeği olmadı daha sonra kendiliğinden bir bebek sahibi oldu şimdi 2 ci çocuğu yine doğal yollarla yeni doğdu. yani kesin bir tanı yoksa il yapacağınız kafanızı rahat tutmak. yaşınızda henüz geçmiş değil üzmeyin kendinizi dediğim gibi rahat bırakın. her ay çocuk olucakmı diye regli gününüzü beklemeyin öyleki ben beklemediğim ve gün saymadığım ilk ayda aldım hamilelik haberini bir baktımsabah bulantıyla uyandım. allah isteyen herkese ayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

tweetycim niklerimiz ayni sayilir :)
Bende 3 bucuk senedir istiyorum henuz nasip olmadi bazen umutsuzluga kapiliyorum bazen cok iyi oluyorum degisik ruh hali ama ASLA tamamen umidimi kesmedim RABBIM buyuk vardir elbet zamani stres sknti dahada guclestiriyor galiba.. Benimde en son prolaktinim yuksekti suan neyim var neyim yok bi fikrim yok beklemedeyim ALLAH INSALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN INSALLAH(AMIN) bu arada benimde cevremde doguran dogurana millet ikiliyor ama bize nasip olmadi ne yapalim gec olsun guc olmasin saglikli hayirli olsun gerisi önemli degil.. sabrin sonu selamet :16:

tıbbi herhangi bir teşhisiniz varmı olmamasıyla ilgli. bizde çocuk sahibi olmak için 1 buçuk yıl kadar denedik. olmayınca doktora gittik benim testlerim normal çıktı eşimdeyse hareketli sperm sayısı düşüktü 2. bir test için tarih bekliyoduk tarihi beklerken artık dedik bizim işmiz belliki tedavilik. ve her birliktelikte çocuk düşünüyoduk öncesinde ama bu dönemde düşünmedik nasılsa daha sonra tedaviyle olur diye ve teste 3-4 gün kala hamilelik haberimi aldım. yani bazen kendiliğinden olabiliyor.

bir komşumuzsa tüp bebek yöntemini defalarca denedi ve bebeği olmadı daha sonra kendiliğinden bir bebek sahibi oldu şimdi 2 ci çocuğu yine doğal yollarla yeni doğdu. yani kesin bir tanı yoksa il yapacağınız kafanızı rahat tutmak. yaşınızda henüz geçmiş değil üzmeyin kendinizi dediğim gibi rahat bırakın. her ay çocuk olucakmı diye regli gününüzü beklemeyin öyleki ben beklemediğim ve gün saymadığım ilk ayda aldım hamilelik haberini bir baktımsabah bulantıyla uyandım. allah isteyen herkese ayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

bende pcos var canım eşiminde sperm hareketinde problem vardı çok şükür eşimn değerleri normale döndü bende tedavi görüyorum ama olmuyor işte allhım evladını kucağına almayı nasip etsin iyi dileklerin için teşkkr edrim

tweetycim niklerimiz ayni sayilir :)
Bende 3 bucuk senedir istiyorum henuz nasip olmadi bazen umutsuzluga kapiliyorum bazen cok iyi oluyorum degisik ruh hali ama ASLA tamamen umidimi kesmedim RABBIM buyuk vardir elbet zamani stres sknti dahada guclestiriyor galiba.. Benimde en son prolaktinim yuksekti suan neyim var neyim yok bi fikrim yok beklemedeyim ALLAH INSALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN KIMSENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN INSALLAH(AMIN) bu arada benimde cevremde doguran dogurana millet ikiliyor ama bize nasip olmadi ne yapalim gec olsun guc olmasin saglikli hayirli olsun gerisi önemli degil.. sabrin sonu selamet :16:

inş olur canım evet insan bazen hayattan soğuyor bazende umutlanıyor allhım sana bana tüm isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inş bizim sınavımız ağır ve zor inş rabbim sabrımızın meyvesini verir

bende pcos var canım eşiminde sperm hareketinde problem vardı çok şükür eşimn değerleri normale döndü bende tedavi görüyorum ama olmuyor işte allhım evladını kucağına almayı nasip etsin iyi dileklerin için teşkkr edrim

oğlum şimdi iki yaşında canım. sen içini ferah tut eğer br doktorun ağzından bşuna uğraşmayın asla olmaz lafını duymadıysan karamsarlığa gerek yok.ki azen bunu duyan ama 2. doktoru sayesinde gebe kalan anneler var. kafanı rahatlat eninde sonunda olacak nasılsa diye düşün. hep kendimden örnek vericem ama biz eşimle bu duruma şaşırmıştık nezamanki bakalım ne tedavi olucaz ozaman kadar düşünüp konuşmayalım dedik ve test zamanını beklerken hamile kaldım 1 buçuk yılda az bir zaman değil yani. bi sürede artık gün hesaplıyoduk bilmem şu gün şu günü ymurtlama zamanı diye zaten oda ayrı stres oluyo.

Son düzenleme:
inş olur canım evet insan bazen hayattan soğuyor bazende umutlanıyor allhım sana bana tüm isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin inş bizim sınavımız ağır ve zor inş rabbim sabrımızın meyvesini verir

Su sitede böyle konu olunca yazmadigim yer kalmamistir herkes biliyor artik anne olmak istedigimi ama gelmedi bizim yavrucak :6:AMINNN canim... Rahat ol INSALLAH mukafatini alacaksin.. :16::16::16:
Dedim ya her yere yaziyorum diye o kadar cok istiyorum ki su siteyede vereyim mujdeli haberimi artik bende anne olacagim diyebileyim INSALLAH goruruz o gunleri isteyen herkes icin :16::16:

oğlum şimdi iki yaşında canım. sen içini ferah tut eğer br doktorun ağzından bşuna uğraşmayın asla olmaz lafını duymadıysan karamsarlığa gerek yok.ki azen bunu duyan ama 2. doktoru sayesinde gebe kalan anneler var. kafanı rahatlat eninde sonunda olacak nasılsa diye düşün. hep kendimden örnek vericem ama biz eşimle bu duruma şaşırmıştık nezamanki bakalım ne tedavi olucaz ozaman kadar düşünüp konuşmayalım dedik ve test zamanını beklerken hamile kaldım 1 buçuk yılda az bir zaman değil yani. bi sürede artık gün hesaplıyoduk bilmem şu gün şu günü ymurtlama zamanı diye zaten oda ayrı stres oluyo.

maşallah büyümüş bile oğluşun allh acısını göstermesin yok asla olmaz demiyor ama zorlu bir süreç diyor hemende olabilir yıllarda sürebilir hiçde olmayabilir herşey allahımn ol demesine bağlı aslında o ol desin inş en kısa zamanda

Su sitede böyle konu olunca yazmadigim yer kalmamistir herkes biliyor artik anne olmak istedigimi ama gelmedi bizim yavrucak :6:AMINNN canim... Rahat ol INSALLAH mukafatini alacaksin.. :16::16::16:
Dedim ya her yere yaziyorum diye o kadar cok istiyorum ki su siteyede vereyim mujdeli haberimi artik bende anne olacagim diyebileyim INSALLAH goruruz o gunleri isteyen herkes icin :16::16:

INSALLAH INSALLAH INSALLAH INSALLAH bende çok istiyorum hemde çookkkkkkkk inş olur

INSALLAH INSALLAH INSALLAH INSALLAH bende çok istiyorum hemde çookkkkkkkk inş olur

:16:
Bu arada eltin gercekten patavatsizmis ne demek esin biliyormuydu cocugun olmayacagini,
cocugun olmayacak diye birsey yok ki onu RABBIM bilir o ol dedikten sonra olmayacak sey var mi...:16:

kızlar desteğinz için hepinize ayrı ayrı teşekkr edrim şimdi çıkmam lazım sizlerle dertleşmek beni bir nebzede olsa rahatlattı hepinizden allh razı olsun inş yarın devam edelim dertleşmeye hepinizi öpüyorum kendimi yalnız hissetmiyorum sayenizde iyigeceler yazdıkalrına cevap vermediğim arkadaşlarım varsa kusura bakmasın

:16:
Bu arada eltin gercekten patavatsizmis ne demek esin biliyormuydu cocugun olmayacagini,
cocugun olmayacak diye birsey yok ki onu RABBIM bilir o ol dedikten sonra olmayacak sey var mi...:16:

evet çok patavatsız ama napim her laf söyleyini kafama takıyorum yinede

evet çok patavatsız ama napim her laf söyleyini kafama takıyorum yinede

iste icimizde bir yara oldugu icin böyle..
bende gecen bir tanidik 2.ye hamileymis geldim evde agladim mesela o an olsun dogurayim istedim ama olmuyor :9:

iste icimizde bir yara oldugu icin böyle..
bende gecen bir tanidik 2.ye hamileymis geldim evde agladim mesela o an olsun dogurayim istedim ama olmuyor :9:

evet canım yara hemde çok büyük bir yara malesef söz değdikçe kanıyor benmde eltim 3.ye hamile hemde 20 yaşında birisi 2 yaşında 1tanesi 1 yaşında ve 5 aylık hamile ister istemez özeniyorum kıskanıyorum ama kötü anlmada kıskanmıyorum allh evlatlarını bağışlasın bizlerede versin kimsye özendirtmesin inş olur bizimde kuzularımız senin problemin nedir

Back
X