- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 34
Allahim biran once saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hem size,hemde tum isteyenlere.bende 1,5yil sonra kaldim hamile.cok uzuldum cok agladim.benden sonra evlenen herkes hamile kaldi.neden diye isyan ettim.kendimi eve kapattim.ama cok sukur kavustum kuzuma.hemde beklemedigim biranda.artik bu dusuncelerden arinip.herseyin hayirlisini istedim Rabimden.ve kendimi baska seylere yonelttim.biliyorum cok zor ama kendinizi psikolojik olarak rahat tutmaya calisin.kafanizi baska seylere verin.Rabbim ol dedikten sonra olmicak bisey yok.Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin.
allah razı olsun allah çocugunu sana bağışlasın sebebsizmiydi yoksa herhangi bir rahatsızlığnz varmıydı inş bizde yaşarız yaşadığın mutluluğu
şuan gözlerim balon gibi olmuş durumda akşamüzeri okadar kötüydümki sinir krizleri geçirdim kendimi balkondan atmak geldi içimden yumurtalıklarıma bıçak saplamak eve çıkarken duvarları yumrukladım ellerim yara içinde ağlaya ağlaya merdivenlerden çıkarken ayaklarım tutmadı sanki aynaya bakıp sen işe yaramazsın hiçbirşeyi beceremezsin diye aynaları tırmaladım hiçböyle olmamıştım aslında bu ay çok umutluydum çok büyük hayal kırıklığı oldu
bazen olacağına inanıp hayaller kuruyorum ama doktora gidip olumsuz şeyler duyunca ölesim geliyor hiç evladım olmayacak bizim parçamız eşimle benim kanımı taşıyacak evimize huzur getirecek evimiizi dolduracak şenlendirecek minicik bir ses olmayacak gibi düşünüp deli oluyorum allhım olmayan herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin düşmanıma bile