- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
Aha valla benbende sivri dilliyim tatlım ve henüz yenebilmiş değilim bu huyumu. Bazen bende pişman oluyorum ama söylemeyip icime atarsam dahada sinir oluyorum. Normalde cok tatlı dilli olduğumu söylerler, sevgimi belli ederim karşımdakine ama kızınca o dilin dikenleri çıkıveriyor işte
Haksizliga ugramayin, tamam.
Lafinizi esirgemeyin ama nerde nasil ve ne zaman konusmaniz gerektigini de bilirseniz iste size mutlu son
Valla bende tam tersi insanlara hakettikleri cevabı bazen vermedigim ve gece aklıma gelip kendi sinirimi bozduğum için dertliyim :) Emin ol seninki daha iyi :))
yoo çok iyisin aynen devam en sevdiğim kadın modeli
Aynen bende cok sinirliyken kimseye yorum yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor, Bella susma alışkın değiliz diyorlar. Aynı beni anlattın ya, valla ne olacak halimiz bende bilmiyorumbu çok kötü bir huy yabende tatlı dilliyimdir ama bi ortamda, özellikle iş yerinde dilimi tutamıyorum.insanlar benim sürekli konuşmama gülmeme okadar alışmışlar ki birazcık sessiz dursam moralin mi bozuk diyorlar.ben çok konuşmayayım derken bu sefer de insanlar alışılmamış halimi yanlış yorumluyorlar iki ucu b..klu değnek anlayacağın
Şahane bir huy. Hakikaten .
Keşke bende öyle olabilsem. Susuyorum diye insanlar kendini mükemmel sanıyor. Asla soyleyemiyorum karşıdakine suçunu .
Biri bir şey dediği an Şlak diye yapıştırsam cevabi keşke.
aslinda o yilan gibi sokanlardan korkmak lazimBende oyleyim.....
Ne yalan diyeyim, bana atar yapana iyi gider yaparim. Senin gibi hanim hanimcik olmayi hic dusunmedim. Sivri dilliler sevilmez. Ama sessiz sakin olup da yilan gibi milleti de isirmam. o kadar
Valla bence bildiğin yoldan devam et. Emin ol kendi kendini yemektense karsindaki insana hakettiği cevabı vermek daha iyi. O cevaplar benimde aklıma geliyorda işte amca gece :))öle mi diyorsun yani :) ben kafama bişey takıldıysa gider sorarım.yoksa kafam konuşur durur bende buna izin vermiyorum ama yine de bazen susmak daha iyi galiba :)
Aynen bende cok sinirliyken kimseye yorum yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor, Bella susma alışkın değiliz diyorlar. Aynı beni anlattın ya, valla ne olacak halimiz bende bilmiyorumaslında öyle tonlamak istemiyorum, karşımdaki yanlıs anlayınca onun anladığı dilden devam ediyorum, sonrada ya ben öyle demek istemedim falan demem, cünkü öyle demek istemişimki demişim yani
Ki o sessiz ciyanlar daha cok seviliyor, arkadasaslinda o yilan gibi sokanlardan korkmak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?