- 20 Mart 2009
- 653
- 307
- 323
- Konu Sahibi Mutlu_sonn
-
hakkimi yetirmemen vok guzel bir sey hakkini savunmanda guzel keske bende oyle olabilsem ama kalp cok kiriyorsan guzel bir sey degil benim bir arkadasim var boyle senin dediklerinin cogunu diyor ama bazen kalp cok kiriyor zamaninda cok aglatti beni
aynen ya sesi çıkmayan ama yalanla dolanla işi yürütenler,sinsiler daha çok seviliyor gerçektenKi o sessiz ciyanlar daha cok seviliyor, arkadas
Valla bence bildiğin yoldan devam et. Emin ol kendi kendini yemektense karsindaki insana hakettiği cevabı vermek daha iyi. O cevaplar benimde aklıma geliyorda işte amca gece :))
Ben de oyleyim, hatta konu bile acmistim :) sadece ben fikrim sorulmadikca agzimi acmam ama sorulunca da dusuncemi çat diye soyluyorum dolandirmadan.
Sonuc ne mi, insanlar beni ya cok seviyor ya nefret ediyor, ortasi yok
aynen öyle ya bunun ortası yokinsan davranışlarını neden bu kadar zor yönetir ki
Galiba bana da öle geliyor ki başaramıyorum zaten :)Yonetilmiyor, olmuyor, yapmacik oluyor zaten kendin gibi davranmayinca. Cok ugrastim ben, ozellikle aile iliskilerinde politik olmaya calistim daha beter elime yuzume bulastirdim.
Demekki sen böylesin, boşver ya değiştrme kendini, insanlar sendem çekinsin ennnn güzellllliiii valla
Kızlar galiba yardımınıza,fikirlerinize ihtiyacım var...
benim bir kötü huyum var o da baya SİVRİ DİLLİ OLMAM.yani aklımdan geçeni söylüyorum ve sonra da pişman oluyorum. İnsanlar benim sivri dilli olduğumu ve benimle uğraşılmayacağını şaka yollu söylüyorlar bana.Evet hakkımı asla yedirmem,haksızlığa tahammülüm yok ve asla sessiz kalmam ama gereken de bu değil midir zaten hayatta.Susup oturunca çok hanım hanımcık kız mı olurum yani?? off offf...Ben bu intibayı üzerimden atmak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum galiba.Benim gibi olan ve bu durumdan bir şekilde sıyrılan var mı bir akıl verin lütfeeeeeeeeennnnnn
bende hep eleştirdim kendımı,keskin sirke ve doğrucu davuttu çocukken lakabım,büyüdüm,baktım zarar,daha gelişerek süsleyerek sölemeye başladım,haa kalp kırmak demiş arkadaşlar doğru,ama benım kırılan kalbım ne olcak,sana tavsiyem az insanla az şeyle meşgul olki,bu gıbı durumlarla daha az muhatap olasın,ben öle yaptım,birde sana bir sözüm daha,hep eleştirdim sneın gıbı yapma etme dıye,ama son bır yıldır,eskiden demedıklerımden dolayı kendımı yargılamaya başladım,nedne onun bana bunu demesıne ızın verdim,yada neden ağzının payını vermedım gıbı,eğer haklı isen davanda durma,ama yok değilse lütfen dur...bir gün dediklerın değilde demekdıklerın yakacak sneı,
Senin gibiyim aynen senin gibi
Bunun için erkek arkadaşım benden ayrıldı, neymiş yarın bir gün ailesiyle sorunlarım olduğunda da bu kadar açık sözlü olursam insanlar kaldıramazmış bana dilim yüzünden güvenemiyormuş, aslında haklı ama bende haklıyım sinsi olmaktansa, haksızlığı görüp susmaktansa direk söylüyorum yapım bu...
Hayatımda hiç politik davranamadım...
Annemin tarafında beni herkes sivri dilli diye bilir pek sevmezler...
Annem en kötü huyumun bu olduğunu söylüyor..
Pişman olduğum konular tabi ki oluyor ama ben buyum diyorum seven beni böyle sevsin diyorum...
Olgunlaştıkça herhalde çözülür bende susmayı öğrenebilirim diye umuyorum ama sanmıyorum..[/QUOTE
Susmayı bazen öğrenmek lazım ama nasıl canım? onu bende bilmiyorum
Senin gibiyim aynen senin gibi
Bunun için erkek arkadaşım benden ayrıldı, neymiş yarın bir gün ailesiyle sorunlarım olduğunda da bu kadar açık sözlü olursam insanlar kaldıramazmış bana dilim yüzünden güvenemiyormuş, aslında haklı ama bende haklıyım sinsi olmaktansa, haksızlığı görüp susmaktansa direk söylüyorum yapım bu...
Hayatımda hiç politik davranamadım...
Annemin tarafında beni herkes sivri dilli diye bilir pek sevmezler...
Annem en kötü huyumun bu olduğunu söylüyor..
Pişman olduğum konular tabi ki oluyor ama ben buyum diyorum seven beni böyle sevsin diyorum...
Olgunlaştıkça herhalde çözülür bende susmayı öğrenebilirim diye umuyorum ama sanmıyorum..
sivri dilli derken, kavgaci misin, gereken yerde duzgunce dogrulari ifade mi ediyorsun? her lafa cevap veren tipler bence de itici.. hangisi oldugun onemli..Kızlar galiba yardımınıza,fikirlerinize ihtiyacım var...
benim bir kötü huyum var o da baya SİVRİ DİLLİ OLMAM.yani aklımdan geçeni söylüyorum ve sonra da pişman oluyorum. İnsanlar benim sivri dilli olduğumu ve benimle uğraşılmayacağını şaka yollu söylüyorlar bana.Evet hakkımı asla yedirmem,haksızlığa tahammülüm yok ve asla sessiz kalmam ama gereken de bu değil midir zaten hayatta.Susup oturunca çok hanım hanımcık kız mı olurum yani?? off offf...Ben bu intibayı üzerimden atmak istiyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum galiba.Benim gibi olan ve bu durumdan bir şekilde sıyrılan var mı bir akıl verin lütfeeeeeeeeennnnnn
sivri dilli derken, kavgaci misin, gereken yerde duzgunce dogrulari ifade mi ediyorsun? her lafa cevap veren tipler bence de itici.. hangisi oldugun onemli..
Belli bir seviyeyi koruyarak cevap veriyorsaniz tabiki hakkınızı koruyacaksiniz.
Ama bağırarak ne bileyim hakaretvari konusmalari bir kadına yakistirmiyorum ben.
Zarif bir sekilde zeka oyunlarıyla verilen cevap cevaptir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?