Ne olacak benım ona karsı olan bu zaafı bılmıyorum

hayalkenti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
467
100
38
39
arkadaşlar bır hafta olacak bırbırımıze yazmıyoruz eskı nısanlmla yıne bugun aradı kac kez cevap vermedim kesın bıttı dedım anne ve babanı sevmıyorum ıstemıyorum dedım benımle barışırsa aılesı bunu red edecekmıste falan falan sadece anlaşamadığımız bır konu yüzünden oynaya bayıla geldiler ıstemeye oysa ben nısanlımı sevıyorum ama olmayacağını bılıyorum cunku degızmez aılesının lafıyla hareket edıyo ya cok ıyı bır ders vermelıyım yada bıtırmelıyım ona dersını vermek ıcın nasıl hareket edeyım? 5 aydırda kopmadık bırbırımızden arkadaşlar bırde soyle bır durum var bu arıyo bende barışalım dıyınce yıne burnu havalara kalkıyor hıc bırsey olmuyo bu arada benım ıcın aılesı ıle konuşmuş aılesı red ederım demıs allahım bu adam 34 yasında ama çocuk gıbı

Madem ailesinin dedigini yapiyor sende degismeyecegini biliyorsun ve ailesinin dedigine gore hareket etmesini istemiyorsun neden konusuyirsun bunu bile bile
Gerek yok bence yine anlasamayacaksiniz ya tam bitir
Yada herseye katlanacam diyorsan dewam et

ailesinin sözünden cıkmıyor diyosunuz.
böyle adamla yuva kurmakdaki ısrarınız neden

bıttı bende ama acı ceksın ıstıyorum ben

Ben kendimde asla bir insandan ailesini silmesini isteyecek haddi bulamazdim heralde

Sen zaten başkasıyla konuşuyorsun. Bırak artık " eski " nişanlın da yoluna gitsin..

nısanlımdan ayrdılm 5 ay oldu ve yas 28 facebooktan bırıyle konuşuyordum 1 haftayı gectı cok etkılendım açıkçası cok begendım resimlerden cok hos bırı arada resımlerımı begnıyor bazen de yazıyor hatta ıltıfatlar falan edıyo bende o yazınca yazıyorum ama neden hala buluşalım demedı? benmı cok acelecı davranıyorum bılmıyorum nasıl davranmalıyım? ben onu görmek ıstıyorum artık aynı sehırdeyız

bu konuyu sen acmıssın canım hayırdır anlamadımmm kimde aklın

Ders vermek filan hikaye inanın. Yok öyle bir şey. İnsanın içindeki öfke de, kin de en çok kendisine zarar verir. Bence yapacağınız en doğru şey durumu kabullenip, önünüze bakmak.

Aile önemli. İnsan ailesinin sözünü elbette kulak ardı etmemeli ama kendi kararlarını da kendi verecek olgunluğa sahip olmalı. O olgunluğa erişmemiş biriyle evlilik büyük hata olur.

neden benı buldu bunar anlamıyorum üstüme tıtrerdı ayaklarımı öperdı cok ınanmıstım cok guvenmıstım keza aılesıde öye nıkaha 15 gun kala ayrıldk 2 senelik emek bebek gıbı yuzunu gözünü operdım onunher yer onun anılarıyla dolu bır turlu unutmayı başaramadım o adam gıttı yerıne bambaşka bır adam geldı

Bence sen acı çekiyorsun ne yapıcağını şaşırdın.

cok acı cekıyorum nıkaha 15 gun vardı cok değer verırdı üstüme tıtrerı ben kolay kolay bırıne ısınamam bu adam benım evlenmek ıstedıgım ınsana cok yakın bırıydı yuzunu gozunu öperdim bebek gıbı oda öyleydı sımdı bambaşka bır adam var karsımda

Hayattaki en imkansız işlerden biri de dengesiz insanların hareketlerine anlam vermeye çalışmaktır bence. :)
Kurtulduğunuza şükredin, elbette sizi hak eden biriyle karşılaşacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…