- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
ailesinin sözünden cıkmıyor diyosunuz.
böyle adamla yuva kurmakdaki ısrarınız neden
Madem ailesinin dedigini yapiyor sende degismeyecegini biliyorsun ve ailesinin dedigine gore hareket etmesini istemiyorsun neden konusuyirsun bunu bile bile
Gerek yok bence yine anlasamayacaksiniz ya tam bitir
Yada herseye katlanacam diyorsan dewam et
boşa zaman kaybından başka bişi degildir.bıttı ama bır ders vermek ıstıyorum acı ceksın
Canım sen az önce internetten 1 haftadır tanıştığın adamla görüşmek istediğini yazmamış mıydın?
Sen zaten başkasıyla konuşuyorsun. Bırak artık " eski " nişanlın da yoluna gitsin..
Canım sen az önce internetten 1 haftadır tanıştığın adamla görüşmek istediğini yazmamış mıydın?
boşa zaman kaybından başka bişi degildir.
yoklugunla ona iyi bir acı cektirebilirsin bence
bıttı ama bır ders vermek ıstıyorum acı ceksın
Ders vermek filan hikaye inanın. Yok öyle bir şey. İnsanın içindeki öfke de, kin de en çok kendisine zarar verir. Bence yapacağınız en doğru şey durumu kabullenip, önünüze bakmak.
Aile önemli. İnsan ailesinin sözünü elbette kulak ardı etmemeli ama kendi kararlarını da kendi verecek olgunluğa sahip olmalı. O olgunluğa erişmemiş biriyle evlilik büyük hata olur.
Bence sen acı çekiyorsun ne yapıcağını şaşırdın.
Hayattaki en imkansız işlerden biri de dengesiz insanların hareketlerine anlam vermeye çalışmaktır bence. :)neden benı buldu bunar anlamıyorum üstüme tıtrerdı ayaklarımı öperdı cok ınanmıstım cok guvenmıstım keza aılesıde öye nıkaha 15 gun kala ayrıldk 2 senelik emek bebek gıbı yuzunu gözünü operdım onunher yer onun anılarıyla dolu bır turlu unutmayı başaramadım o adam gıttı yerıne bambaşka bır adam geldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?