- 2 Ağustos 2014
- 467
- 100
- 38
- 39
- Konu Sahibi hayalkenti
-
Hayattaki en imkansız işlerden biri de dengesiz insanların hareketlerine anlam vermeye çalışmaktır bence. :)
Kurtulduğunuza şükredin, elbette sizi hak eden biriyle karşılaşacaksınız.
ahhh bu kadın naifliği, bu ince duyguları.... acaba sevgilin sen gibi ahlanıp vahlanıyomu canım benim. ona en güzel acıyı pembe olarak yaşatırsın. sanki onunla hiç bunları yaşamış gibi davranarak yaşatırsın. çıkar siyahlarını derim ben. ve şuanki boşluğunda seni sanal ortamda arkadaş edinecek kadar kötü duruma getirmesin. evlenip sorun yaşasan daha mı iyi boşver....cok acı cekıyorum nıkaha 15 gun vardı cok değer verırdı üstüme tıtrerı ben kolay kolay bırıne ısınamam bu adam benım evlenmek ıstedıgım ınsana cok yakın bırıydı yuzunu gozunu öperdim bebek gıbı oda öyleydı sımdı bambaşka bır adam var karsımda
arkadaşlar bır hafta olacak bırbırımıze yazmıyoruz eskı nısanlmla yıne bugun aradı kac kez cevap vermedim kesın bıttı dedım anne ve babanı sevmıyorum ıstemıyorum dedım benımle barışırsa aılesı bunu red edecekmıste falan falan sadece anlaşamadığımız bır konu yüzünden oynaya bayıla geldiler ıstemeye oysa ben nısanlımı sevıyorumama olmayacağını bılıyorum cunku degızmez aılesının lafıyla hareket edıyo ya cok ıyı bır ders vermelıyım yada bıtırmelıyım ona dersını vermek ıcın nasıl hareket edeyım? 5 aydırda kopmadık bırbırımızden arkadaşlar bırde soyle bır durum var bu arıyo bende barışalım dıyınce yıne burnu havalara kalkıyor hıc bırsey olmuyo bu arada benım ıcın aılesı ıle konuşmuş aılesı red ederım demıs allahım bu adam 34 yasında ama çocuk gıbı
arkadaşlar bır hafta olacak bırbırımıze yazmıyoruz eskı nısanlmla yıne bugun aradı kac kez cevap vermedim kesın bıttı dedım anne ve babanı sevmıyorum ıstemıyorum dedım benımle barışırsa aılesı bunu red edecekmıste falan falan sadece anlaşamadığımız bır konu yüzünden oynaya bayıla geldiler ıstemeye oysa ben nısanlımı sevıyorumama olmayacağını bılıyorum cunku degızmez aılesının lafıyla hareket edıyo ya cok ıyı bır ders vermelıyım yada bıtırmelıyım ona dersını vermek ıcın nasıl hareket edeyım? 5 aydırda kopmadık bırbırımızden arkadaşlar bırde soyle bır durum var bu arıyo bende barışalım dıyınce yıne burnu havalara kalkıyor hıc bırsey olmuyo bu arada benım ıcın aılesı ıle konuşmuş aılesı red ederım demıs allahım bu adam 34 yasında ama çocuk gıbı
nısanlımdan ayrdılm 5 ay oldu ve yas 28 facebooktan bırıyle konuşuyordum 1 haftayı gectı cok etkılendım açıkçası cok begendım resimlerden cok hos bırı arada resımlerımı begnıyor bazen de yazıyor hatta ıltıfatlar falan edıyo bende o yazınca yazıyorum ama neden hala buluşalım demedı? benmı cok acelecı davranıyorum bılmıyorum nasıl davranmalıyım? ben onu görmek ıstıyorum artık aynı sehırdeyız
bu konuyu sen acmıssın canım hayırdır anlamadımmm kimde aklın
Anlamadım, barışmak istemiyorsa ne amaçla arıyor sizi? Sizin yaşınız kaç?arkadaşlar bır hafta olacak bırbırımıze yazmıyoruz eskı nısanlmla yıne bugun aradı kac kez cevap vermedim kesın bıttı dedım anne ve babanı sevmıyorum ıstemıyorum dedım benımle barışırsa aılesı bunu red edecekmıste falan falan sadece anlaşamadığımız bır konu yüzünden oynaya bayıla geldiler ıstemeye oysa ben nısanlımı sevıyorumama olmayacağını bılıyorum cunku degızmez aılesının lafıyla hareket edıyo ya cok ıyı bır ders vermelıyım yada bıtırmelıyım ona dersını vermek ıcın nasıl hareket edeyım? 5 aydırda kopmadık bırbırımızden arkadaşlar bırde soyle bır durum var bu arıyo bende barışalım dıyınce yıne burnu havalara kalkıyor hıc bırsey olmuyo bu arada benım ıcın aılesı ıle konuşmuş aılesı red ederım demıs allahım bu adam 34 yasında ama çocuk gıbı
Anlamadım, barışmak istemiyorsa ne amaçla arıyor sizi? Sizin yaşınız kaç?
ailesi ile iilgili konularda vereceğin her ders geri teper.arkadaşlar bır hafta olacak bırbırımıze yazmıyoruz eskı nısanlmla yıne bugun aradı kac kez cevap vermedim kesın bıttı dedım anne ve babanı sevmıyorum ıstemıyorum dedım benımle barışırsa aılesı bunu red edecekmıste falan falan sadece anlaşamadığımız bır konu yüzünden oynaya bayıla geldiler ıstemeye oysa ben nısanlımı sevıyorumama olmayacağını bılıyorum cunku degızmez aılesının lafıyla hareket edıyo ya cok ıyı bır ders vermelıyım yada bıtırmelıyım ona dersını vermek ıcın nasıl hareket edeyım? 5 aydırda kopmadık bırbırımızden arkadaşlar bırde soyle bır durum var bu arıyo bende barışalım dıyınce yıne burnu havalara kalkıyor hıc bırsey olmuyo bu arada benım ıcın aılesı ıle konuşmuş aılesı red ederım demıs allahım bu adam 34 yasında ama çocuk gıbı
Gerçekten 34 yaşında bir adam senin artık onun ailesi olacağını düşünebilmesi lazımdı. Yok ailesini geçemiyormuş, sevsinler, hiç bir aile oğlunu istemedikleri bir evlilik yaptı diye silmez, çatlasın 3-5 aya barışırlardı, hiçbişey olmamış gibi davranırlardı. Sakın intikam oyunları, ders falan düşünmeyin. Onu en çok düşündürecek ve sizin için en sağlıklı duruş onu kaale almadığınızı göstermek olur. Mesela 10 aramasından 2 sine anca cevap verin; onda da mesajınız ''lütfen beni rahatsız etme artık, hangi sıfatla hayatımdasın anlamıyorum'' olsun.barışmak istiyor sözde aılesını gecemıyo bır turlu bır kac kez konuştu demekı pek sevmıyor yoksa 34 yasında bır adam aıle sözüyle hareket etmez bende 28 yasındayım
Ah be canım seven erkek yaşı kaç olursa olsun sevdiği için dik durur. Biliyorum bunu kabullenmek çok zor ama bu böyle. Bunların hepsi hikaye sen hayatına devam et. Bir erkek bir şeyi istiyor ama başkasının sözüyle hareket edip istediğini almıyorsa (konu ne olursa olsun) o erkekten uzak dur. Hele gene söz konusu sevdiği ise o adam olamamıştır. 27 yaşındayım ben de 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama ailevi sorunlar ilişkiyi evliliği yıpratıyor. Bazen eşimin ailesinin bu yüzünü görseydim acaba evlenir miydim diye sorgularken buluyorum kendimi.barışmak istiyor sözde aılesını gecemıyo bır turlu bır kac kez konuştu demekı pek sevmıyor yoksa 34 yasında bır adam aıle sözüyle hareket etmez bende 28 yasındayım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bu-adamin-niyeti-ne-anlamadim.769097/Canım sen az önce internetten 1 haftadır tanıştığın adamla görüşmek istediğini yazmamış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?