Ne olacak benım ona karsı olan bu zaafı bılmıyorum

Hayattaki en imkansız işlerden biri de dengesiz insanların hareketlerine anlam vermeye çalışmaktır bence. :)
Kurtulduğunuza şükredin, elbette sizi hak eden biriyle karşılaşacaksınız.

bende dengesızlestım cok kötü bir bosluga dustum hayatımdaki bır cok arkadaşlarımı onun yüzünden sıldım çevremde kımsede kalmadı cok kıskançtı cokk sımdı kımse kalmadı çevremde konuscak dertelesecek

ahhh bu kadın naifliği, bu ince duyguları.... acaba sevgilin sen gibi ahlanıp vahlanıyomu canım benim. ona en güzel acıyı pembe olarak yaşatırsın. sanki onunla hiç bunları yaşamış gibi davranarak yaşatırsın. çıkar siyahlarını derim ben. ve şuanki boşluğunda seni sanal ortamda arkadaş edinecek kadar kötü duruma getirmesin. evlenip sorun yaşasan daha mı iyi boşver....

Son düzenleme:
100. kere yazıyorum.. ailesiyle beraber sana ayılıp bayılırken, nikaha 15 gün kala ne olduğunu bilmezsek sen buraya 1565465 konu daha açarsın, hepsi de havada kalan yorumlarla dolar..

kusura bakma ama seni o kadar seven aile ufak-tefek bir olay yüzünden oğlunu reddetme aşamasına gelmez, belli ki senden nefret ediyorlar ama neden? ayrılmış, üzerinden ne kadar geçmiş bir olayda acı falan da çektiremezsin zaten..

şaşkınım :O

uğraşmayın hiç, aileyle başedilmez. sinir sahibi olursunuz. üstelik adam 34 yaşında değiştiremezsiniz.

offf offf eskı nısanlımı unutmak ıcın yapıyorum:)

Seni sallamayan adama ders veremezsin.
Vermeye çabalasan bile o almaz.
Acı da çekmez.
Boş yere uğraşma.
Mantıklı düşün.
Seni yeteri kadar önemsiyor olsaydı zaten orta yol bulurdu, bırakmazdı.
O açıdan vazgeç. Boş düşünceler bunlar.
İşe yarayacak bir tarafı yok.

Bir kere öyle ya da böyle bitmiş Allah'a şükret sevgili kuluymuşsun düğüne 15 gün kala ayrılmışsın bitmiş gitmiş artık. seni arama sebebi de kendini unutturmasın, sen başkasıyla birlikte olma hayatını düzene sokama diye. Yoksa aranızdaki sorun her ne ise ayrılmadan hallederdi eğer ayrıldıysa sevgisine sevdiğine sahip çıkamadıysa ondan adam olmaz. Seven insan yüzüstü bırakmaz sende artık hayatına bak spor yap, hobiler edin, çevreni genişletmeye çalış, gez dolaş eğlen. Yoksa heba olan iki yılından çok daha fazlasını yok intikam almak istiyorum yok ders vermek istiyorum diyerek heba edersin. Biten bitmiş artık iletişimini kes. Ailevi sorunlar evlilikleri bitirebiliyor şeytan eşlerin arasına giremiyor ama giren giriyor işte evlenip o sorunları yaşayıp üzerine bir de boşanma sürecini yaşamak vardı bunlar psikolojik olarak olarak kaldırılması çok daha güç şeyler sen haline şükret ve yaşamaya bak kendine saygı duy ve kendini kandırma.

ayy ben ilk mesaja göre yazmışım, ayrılmışsınız zaten.
canım intikamla falan uğraşma, daha çok kendi canını yakarsın.

Sizii sevmiyormuş belli
O yüzden ne yaparsanız yapın kendinizi küçültmekten başka işe yaramaz.

unutmak için sakın böyle seyler yapma canım yine üzülen sen olucaksın zaten bitmiş uzatma evlensende sorunlar sürer daha iyileri cıkar karsına evlendikten sonra bitse daha mı iyi ilerisini düşünerek harket et boşluktaykende kimseyi tanımadan görüşme aman deyim

Anlamadım, barışmak istemiyorsa ne amaçla arıyor sizi? Sizin yaşınız kaç?

Anlamadım, barışmak istemiyorsa ne amaçla arıyor sizi? Sizin yaşınız kaç?

barışmak istiyor sözde aılesını gecemıyo bır turlu bır kac kez konuştu demekı pek sevmıyor yoksa 34 yasında bır adam aıle sözüyle hareket etmez bende 28 yasındayım

ailesi ile iilgili konularda vereceğin her ders geri teper.
çok anlaşmalık varsa ya ayrılacaksın ya da oldukları gibi kabul edeceksin.
değiştirmeyi denemektense bu konuda değişmek daha kolay.

barışmak istiyor sözde aılesını gecemıyo bır turlu bır kac kez konuştu demekı pek sevmıyor yoksa 34 yasında bır adam aıle sözüyle hareket etmez bende 28 yasındayım
Gerçekten 34 yaşında bir adam senin artık onun ailesi olacağını düşünebilmesi lazımdı. Yok ailesini geçemiyormuş, sevsinler, hiç bir aile oğlunu istemedikleri bir evlilik yaptı diye silmez, çatlasın 3-5 aya barışırlardı, hiçbişey olmamış gibi davranırlardı. Sakın intikam oyunları, ders falan düşünmeyin. Onu en çok düşündürecek ve sizin için en sağlıklı duruş onu kaale almadığınızı göstermek olur. Mesela 10 aramasından 2 sine anca cevap verin; onda da mesajınız ''lütfen beni rahatsız etme artık, hangi sıfatla hayatımdasın anlamıyorum'' olsun.

Ah be canım seven erkek yaşı kaç olursa olsun sevdiği için dik durur. Biliyorum bunu kabullenmek çok zor ama bu böyle. Bunların hepsi hikaye sen hayatına devam et. Bir erkek bir şeyi istiyor ama başkasının sözüyle hareket edip istediğini almıyorsa (konu ne olursa olsun) o erkekten uzak dur. Hele gene söz konusu sevdiği ise o adam olamamıştır. 27 yaşındayım ben de 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum ama ailevi sorunlar ilişkiyi evliliği yıpratıyor. Bazen eşimin ailesinin bu yüzünü görseydim acaba evlenir miydim diye sorgularken buluyorum kendimi.

Ders felan veremezsin avi ceken insanda herkesi karsisina alir yaninda.olur ..

Niye uzatmalari oynuyosun anlamiyorum..

Sende diyosun eski nisanlim , birak eski eskilerde kalsin..

sen nisan attin..
aileler istemiyor..
dahasi, adam mertce sahip cikip rota belirlemiyor..
suruncemede 5 aydir bekletiyor..
bsy yapacaga da benzemiyor..
anı anını tutmuyor..
baska biriyle pat diye evlenebilir bile..
vs vs..
ee?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…