Ne olacak böyle? :(

belindaadeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
16
0
1
31
Herkese iyi geceler sırf bunu yazmak için üye oldum artık içimde tuta tuta kafayı yiyecektim yoksa 11 aylık evliyim ben 22 yaşındayım eşim 25 evlemeden önce eşim benimle evlenebilmek için sırf gitti adam akıllı bir işe girdi markette müdürlük yapıyordu evlendikten 4 ay sonra içeriğini tam bilmiyorum şube müdürünü dövüyor ve iş göremez raporu alıyor müdür eşim mahkemelik oluyor sonra mahkemede kendini haklı çıkarıp dosyayı kapattırıyor ve o günden sonra ben kimseye boğun eğmem artık kendi işimi yapacağım dedi babama aileme komple rest çekti ve kısa bir zaman sonra kendi işini DJ'lik yapmaya başladı ki başlamaz olaydı şimdi kızlar bu adam zamanında İsveç'te bu işin eğitimini alıyor o kararı aldığı ilk gün 2 tane Beyoğlu'nda kulüple anlaşıyor ve başlıyor işe neyse kısa sürede işlerini bayağı bir iyi hale getiriyor tabi bu süre zarfında eve geç gelmeler benimle ilgisizlikler önceden telefona bakmayan adam telefonunu elinden bırakmıyor telefonuna bakmama kızıyor hatta neredeyse evde yemek bile yemiyor kendi halimde takılıyorum evde bildiğiniz.

Yaklaşık 5 aydır eşim benimle ilgilenmiyor eve geliyor gecenin sabah 4-5-6 bazen öğlen bile geldiği oluyor gelmesini de geçtim üzeri aşırı derece kadın parfümü kokuyor genelde öyle kızlı ortamlara giderken yüzüğünü takardı şimdi hiç takmıyor internetten bakıyorum gittiği kulüplerin sayfalarına kızlarla içli dışlı fotoğrafları var gördükçe oturup ağlıyorum psikolojim bozuldu ya 1 hafta önce o kadar parayı nereden bulduysa 120 bin liralık sıfır araba alıyor beyefendi kimin diye soruyorum of kafa ütüleme sanane diyor uyurken ruhsata baktım onun adına araç sonra dışardeyken arıyorum napıyorsun diye bana beni bunun için mi aradın tamam hadi kapat bağırtma beni milletin içinde gibi sözler söylüyor telefonu suratıma kapatıyor sanırım ya eskisi gibi sevilmiyorum yada aldatılıyorum kızlar ne yapabilirim ben bu adamı seviyorum şuan bu adamla evlendiğime pişmanım keşke biraz daha bekleseydim diyorum lütfen akıl verin bıktım artık ailemin suratına bile bakamaz oldum :/

Bana anlattığınız kişi eşiniz değil de, sizden kurtulmak isteyen lise aşkınız gibi geldi.
Ne bir evliliğin belirtisi var ortada ne de bir beraberlik söz konusu.
Düzelir mi, sanmıyorum.
O hayatın, başıboşluğun ve paranın tadını ancak 25 inde alan adam bir daha evin erkeği moduna giremez.

Adam evi otel gibi kullanıp bekar hayatı yaşıyor anlaşılan ve emin ol hep öyle kalır değişmez. Allah yardımcın olsun böyle bir evlilik olmaz

Siz evli olduğunuza emin misiniz hakkaten?
Eskisi kadar sevilmiyorum demişsiniz ben ortada sevgi göremedim üzgünüm.

Valla aynısını ben diyorum kendi kendime evliliğe bak liseli aşıklara döndürdü diye ama boşanıcam sanırım

Dj olunca tabi oraya her zaman normal kadınlar gitmiyor. Erkek peşine düşen de çok tabi esinizde de öyle bi arayış varsa...
Sizi üzmek istemem ama hayatında birileri var gibi geldi.

Su ise bak ya.
Yuzugunu neden cikariyosun diye sordugunda ne cevap veriyor?

Önceden bana sürprizler yapan adam elinde gülü çiçeği eksik olmayan adam şimdi suratıma bakmıyor ya bana bu çok koyuyor bense bu adam içim babamı yok saymış biriyim boşanıp babama gideyim demeye yüzüm de yok

Kulüplere yüzüklü dj almıyorlar etmiyorlardı hem sonra çok sıkıyor falan fistan genel bahaneler.

Yuzuklu almiyolarmiymis? Sebep? Bu djye ozel biseymi? Bekar oldugunu sansinlarda genc kizlari ceksin mekana diyemi acaba?
Yok genel sebebi sıkıyorsa yemesin beni.
He he tabi.

Boşan demesi yapmasından çok daha kolay biliyorum ama evlilikte tutunacak hiçbir dal kalmamış... Dj işinde kısa sürede kazanılacak 120 binlik para mı var umarim kötü işlere bulaşmamıştır.

Düzeleceğini hiç sanmıyorum zira eşiniz durumdan şikayetçi bile değil...

Nasıl bu kadar sakin yapılı olabiliyosun inanamıyorum ben olsam giderim bunun güya dj olduğu yerlere basarım rezillik çıkarırm arabasını baltalarım

Yurtdışında aranje çeşitli müzik işi dersleri alınca öyle oluyor sanırım hem zannetmem kötü yola kalkışacağını araba almaz öyle paralarla canıda çok kıymetli görseniz benden çok bakar kendisine zaten parayı nereden bulduğunu tahmin ediyorum sanırsam yurtdışındaki işlerinden kazanmış olabilir ama o kadar yüksek kazanamamıştır destekleyen birileri var sanırsam

Son düzenleme:
Nasıl bu kadar sakin yapılı olabiliyosun inanamıyorum ben olsam giderim bunun güya dj olduğu yerlere basarım rezillik çıkarırm arabasını baltalarım

aslında dediğini yapmaya kalktım bir ara kapıda karşılaşınca taksiye bindirip eve yolladı çirkeflik çıkartmayada gelince sonrasında onunla uğraşmak istemiyorum

Yuzuklu almiyolarmiymis? Sebep? Bu djye ozel biseymi? Bekar oldugunu sansinlarda genc kizlari ceksin mekana diyemi acaba?
Yok genel sebebi sıkıyorsa yemesin beni.
He he tabi.
gitti mekanlarda ki kızların hepsi 18-19-20 yaşında yukarısı yok onlar buna bakıp ne yapsın diyeceğimde malum hepimiz biliyoruz şimdi bütün kızlar aranıyor neredeyse ://

gitti mekanlarda ki kızların hepsi 18-19-20 yaşında yukarısı yok onlar buna bakıp ne yapsın diyeceğimde malum hepimiz biliyoruz şimdi bütün kızlar aranıyor neredeyse ://

" ben olgun erkeklerden hoslanirim sekerim" dusuncesi kol geziyor.
Riskli, cok riskli.
Nerden cikti ya birden dj lik.
Nerden esti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…