- 27 Ocak 2016
- 16
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi belindaadeniz
-
Bana anlattığınız kişi eşiniz değil de, sizden kurtulmak isteyen lise aşkınız gibi geldi.
Ne bir evliliğin belirtisi var ortada ne de bir beraberlik söz konusu.
Düzelir mi, sanmıyorum.
O hayatın, başıboşluğun ve paranın tadını ancak 25 inde alan adam bir daha evin erkeği moduna giremez.
Ya bir anda bu kadar değişmek mümkün mü anlamıyorum bende mi sorun var diyorum durup durup :/
Kulüplere yüzüklü dj almıyorlar etmiyorlardı hem sonra çok sıkıyor falan fistan genel bahaneler.Su ise bak ya.
Yuzugunu neden cikariyosun diye sordugunda ne cevap veriyor?
Kulüplere yüzüklü dj almıyorlar etmiyorlardı hem sonra çok sıkıyor falan fistan genel bahaneler.
Yurtdışında aranje çeşitli müzik işi dersleri alınca öyle oluyor sanırım hem zannetmem kötü yola kalkışacağını araba almaz öyle paralarla canıda çok kıymetli görseniz benden çok bakar kendisine zaten parayı nereden bulduğunu tahmin ediyorum sanırsam yurtdışındaki işlerinden kazanmış olabilir ama o kadar yüksek kazanamamıştır destekleyen birileri var sanırsamBoşan demesi yapmasından çok daha kolay biliyorum ama evlilikte tutunacak hiçbir dal kalmamış... Dj işinde kısa sürede kazanılacak 120 binlik para mı varumarim kötü işlere bulaşmamıştır.
Düzeleceğini hiç sanmıyorum zira eşiniz durumdan şikayetçi bile değil...
Nasıl bu kadar sakin yapılı olabiliyosun inanamıyorum ben olsam giderim bunun güya dj olduğu yerlere basarım rezillik çıkarırm arabasını baltalarım
gitti mekanlarda ki kızların hepsi 18-19-20 yaşında yukarısı yok onlar buna bakıp ne yapsın diyeceğimde malum hepimiz biliyoruz şimdi bütün kızlar aranıyor neredeyse ://Yuzuklu almiyolarmiymis? Sebep? Bu djye ozel biseymi? Bekar oldugunu sansinlarda genc kizlari ceksin mekana diyemi acaba?
Yok genel sebebi sıkıyorsa yemesin beni.
He he tabi.
gitti mekanlarda ki kızların hepsi 18-19-20 yaşında yukarısı yok onlar buna bakıp ne yapsın diyeceğimde malum hepimiz biliyoruz şimdi bütün kızlar aranıyor neredeyse ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?