- 27 Ocak 2016
- 16
- 0
- 1
- 31
- Konu Sahibi belindaadeniz
-
" ben olgun erkeklerden hoslanirim sekerim" dusuncesi kol geziyor.
Riskli, cok riskli.
Nerden cikti ya birden dj lik.
Nerden esti.
Ya karadeniz kafası dik kafa biraz babam buna şart koşuyor adam gibi çalışacaksın diye o kavga ettiği gün müdür geliyor buna fırça mı ne atıyor bu adamı tutuyor hastanelik ediyor haliyle adam bunu kovuyor işten birde üstüne dava açıyor davayı adam kaybediyor buda ben kendimi ezdiremem patronla uğraşamam başımda dır dır dır diye gidiyor bunu yapıyor ve ilk ay sıkıntılarım başlıyor bunulada bitmiyor 1 ay yurtdışına bile çıkıyor
Sensiz yurtdisinami gitti?
Hemde 1 ay?
dj'lik yapip sahane ev babasi olan insanlar var. ornek vermek isterim gururla, dogus cabakcor. dolayisiyla esinizin sorununun meslegi oldugunu sanmiyorum. ve ayrica ben gorev geregi esimle yillarca ayri ulkelerde kaldim. kendisi fransa'daydi.
bunlarin hic biri tavirlarina bahane degil. daha baska sorunlar var ve siz eger ki bu evliligi kurtarmak istiyorsaniz bu konustuklarimiz yerine, onlara odaklanmalisiniz. B belindaadeniz
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim sanırım bahsettiniz kişiyide kendisi haliyle tanıyordur ki eminim geniş bir çevreye sahip bunu kolundan tutup otur konuşucaz dediğimde ne konuşucaz kızım işim gücüm var benim diyip ittiğini bilirim dinlemekte istemiyor beni haliyle çok çaresizim.
evlenme hikayenizi bilmiyorum, sizi ve esinizi tanimiyorum; hakkinizda fikir beyan edecek bir bilgi de yok elimde. ancak sunu diyebilirim ki belki de bu evlilige mecburiyetten adim atti, belki de artik bu mecburiyet degisen kosullar ile beraber agir gelmeye basladi... belki bambaska bir hikaye...
asikar olan tek sey esinizin - afedersiniz ki - saygisiz bir insan olmasi. fakat bu degisebilecek bir ozellik degil. size herhangi bir carenin isigini tutamaz sozlerimiz. ancak paylasabiliriz yukunuzu...
Herkese iyi geceler sırf bunu yazmak için üye oldum artık içimde tuta tuta kafayı yiyecektim yoksa 11 aylık evliyim ben 22 yaşındayım eşim 25 evlemeden önce eşim benimle evlenebilmek için sırf gitti adam akıllı bir işe girdi markette müdürlük yapıyordu evlendikten 4 ay sonra içeriğini tam bilmiyorum şube müdürünü dövüyor ve iş göremez raporu alıyor müdür eşim mahkemelik oluyor sonra mahkemede kendini haklı çıkarıp dosyayı kapattırıyor ve o günden sonra ben kimseye boğun eğmem artık kendi işimi yapacağım dedi babama aileme komple rest çekti ve kısa bir zaman sonra kendi işini DJ'lik yapmaya başladı ki başlamaz olaydı şimdi kızlar bu adam zamanında İsveç'te bu işin eğitimini alıyor o kararı aldığı ilk gün 2 tane Beyoğlu'nda kulüple anlaşıyor ve başlıyor işe neyse kısa sürede işlerini bayağı bir iyi hale getiriyor tabi bu süre zarfında eve geç gelmeler benimle ilgisizlikler önceden telefona bakmayan adam telefonunu elinden bırakmıyor telefonuna bakmama kızıyor hatta neredeyse evde yemek bile yemiyor kendi halimde takılıyorum evde bildiğiniz.
Yaklaşık 5 aydır eşim benimle ilgilenmiyor eve geliyor gecenin sabah 4-5-6 bazen öğlen bile geldiği oluyor gelmesini de geçtim üzeri aşırı derece kadın parfümü kokuyor genelde öyle kızlı ortamlara giderken yüzüğünü takardı şimdi hiç takmıyor internetten bakıyorum gittiği kulüplerin sayfalarına kızlarla içli dışlı fotoğrafları var gördükçe oturup ağlıyorum psikolojim bozuldu ya 1 hafta önce o kadar parayı nereden bulduysa 120 bin liralık sıfır araba alıyor beyefendi kimin diye soruyorum of kafa ütüleme sanane diyor uyurken ruhsata baktım onun adına araç sonra dışardeyken arıyorum napıyorsun diye bana beni bunun için mi aradın tamam hadi kapat bağırtma beni milletin içinde gibi sözler söylüyor telefonu suratıma kapatıyor sanırım ya eskisi gibi sevilmiyorum yada aldatılıyorum kızlar ne yapabilirim ben bu adamı seviyorum şuan bu adamla evlendiğime pişmanım keşke biraz daha bekleseydim diyorum lütfen akıl verin bıktım artık ailemin suratına bile bakamaz oldum :/
Sizin için cidden üzüldüm. Eşiniz düzelir mi sonradan pişman olur mu bilmiyorum.
Ama şu an ki hayatından pek bir memnun.. Size karşı ilgisi nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?