Ne olacak böyle? :(

" ben olgun erkeklerden hoslanirim sekerim" dusuncesi kol geziyor.
Riskli, cok riskli.
Nerden cikti ya birden dj lik.
Nerden esti.

Ya karadeniz kafası dik kafa biraz babam buna şart koşuyor adam gibi çalışacaksın diye o kavga ettiği gün müdür geliyor buna fırça mı ne atıyor bu adamı tutuyor hastanelik ediyor haliyle adam bunu kovuyor işten birde üstüne dava açıyor davayı adam kaybediyor buda ben kendimi ezdiremem patronla uğraşamam başımda dır dır dır diye gidiyor bunu yapıyor ayrıca dediğim gibi eğitimini almış değerlendireyim düşüncesi ve ilk ay sıkıntılarım başlıyor bunulada bitmiyor 1 ay yurtdışına bile çıkıyor

Sensiz yurtdisinami gitti?
Hemde 1 ay?

Sensiz yurtdisinami gitti?
Hemde 1 ay?

ne yazıkki evet birde çok gitmek istediğim bir ülke fransaya gitti yani birde yalvardım bende geleyim diye hamile kalmamam için elinden geleni yapıyor kullan at selpak mendil gibiyim işini görür daha düşünmez yani sanırım çocuk istememesinin sebebi bu

dj'lik yapip sahane ev babasi olan insanlar var. ornek vermek isterim gururla, dogus cabakcor. dolayisiyla esinizin sorununun meslegi oldugunu sanmiyorum. ve ayrica ben gorev geregi esimle yillarca ayri ulkelerde kaldim. kendisi fransa'daydi.

bunlarin hic biri tavirlarina bahane degil. daha baska sorunlar var ve siz eger ki bu evliligi kurtarmak istiyorsaniz bu konustuklarimiz yerine, onlara odaklanmalisiniz. B belindaadeniz

Parayı ilgiyi görünce sevgisini unutmuş, sonradan görme gibi. Düzelmez bence sen ciddi ciddi karşına al konuş. Şuan senin sevginden daha önemli olan bir şey var, gururun.

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim sanırım bahsettiniz kişiyide kendisi haliyle tanıyordur ki eminim geniş bir çevreye sahip bunu kolundan tutup otur konuşucaz dediğimde ne konuşucaz kızım işim gücüm var benim diyip ittiğini bilirim dinlemekte istemiyor beni haliyle çok çaresizim.

evlenme hikayenizi bilmiyorum, sizi ve esinizi tanimiyorum; hakkinizda fikir beyan edecek bir bilgi de yok elimde. ancak sunu diyebilirim ki belki de bu evlilige mecburiyetten adim atti, belki de artik bu mecburiyet degisen kosullar ile beraber agir gelmeye basladi... belki bambaska bir hikaye...

asikar olan tek sey esinizin - afedersiniz ki - saygisiz bir insan olmasi. fakat bu degisebilecek bir ozellik degil. size herhangi bir carenin isigini tutamaz sozlerimiz. ancak paylasabiliriz yukunuzu...

Tekrar teşekkür ediyorum fakat beni evlenmeye ikna eden zorla o oldu yoksa deli değildim 21 yaşında evlenmeye ki yapılmayacak en büyük yanlışmış

Sizin için cidden üzüldüm. Eşiniz düzelir mi sonradan pişman olur mu bilmiyorum.
Ama şu an ki hayatından pek bir memnun.. Size karşı ilgisi nasıl ?

Sizin için cidden üzüldüm. Eşiniz düzelir mi sonradan pişman olur mu bilmiyorum.
Ama şu an ki hayatından pek bir memnun.. Size karşı ilgisi nasıl ?

İlgi falan yok para lazım mı diye sorar evet yada hayır derim lazımsa bırakır değilse de çeker gider böyle yani konuşmuyor bile.

david guetta eşinden boşandı.
bu ortamlardan çekebiliyosan çek, adamın gözü açılmış. geçmiş olsun

Gece işi hele ki alkolun oldugu (en iyi ihtimalle alkol) yerlerde calisan koca cokk zor.. birde genc henuz,yasayamamislik,doyamamislikta vardir belki bilemiyorum ama isin cok zor kardes.....
Genceciksin henuz,iyi dusun kararini verme vaktin gelmis coktan cunku

olgun dedıgınızde daha 25 yasnda o da cok genc seende öyle.yani 19 20 yasndakı kız gayette bakar 35-40 yasnda degıl sonuc olarak ...... ayrıca aılenle konusup ayrılmalısın böyle evlıılıkmı olur cnm yaa yazık etme kendınee...

Yok canım ya ne sevmemesi ne aldatılması boşuna kuruntu yapıyorsun

Diyebilmeyi çok isterdim ama daha ne yapabilir adam ? Okurken içim daraldı sizin halinizi düşünemiyorum cidden çok ama çok üzüldüm. Çocuğunuz da yoksa derhal boşanmalısınız bunu kolay kolay söylemem ama anlattıklarınız cidden kalbime oturdu napın edin Allah'a havale edip terk edin o adamı. Kendiniz için.

Duruma uzuldum, keske iyi seyler soyleyebilsem ama adam seni takmiyor. evliligin gerektirdigi paylasim, saygi ve sevgi yok!ne yapicaksin cok merak ediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…