NE OLACAK BU HAL BÖYLE

mahsupella

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
145
61
298
Kızlar desteğe ihtiyacım var söyle bir iş ortamım var ben muhasebeciyim bir kaç arkadaş aynı işi yapıyor birde patronumuz var şimdi bir şey duydum ki küçülmeye gitmek istiyorlar beni çıkarırlar mı bilmiyorum şirketin durumu kötü değil ama gerçekten kişiye göre iş az benim sıkıntım en yeni gelen benim beni yollarlar mı korkusu gerçi benim işimi yapacak kimse yok ama, dedim tam iyi bir iş iyi bir şirket buldum şimdi bu dönüyor kafamda,önceden 2 ay idare etmişler sonra yapamayıp birini aramaya karar vermişler şimdi yine böyle düşünürler mi durum ne olur bilemiyorum birde yer değişikliği cıktı dilimi eşşek arıları soksun ya iyi dedik yer değiştiriyoruz dediler şimdide küçülme dert arıyordum kendime ahanda oldu dert her şey zaten çok iyi gidemezdi zaten illa bir şey olacak bir ev ocak bir şey alırız diyordum gözüm korktu şimdi önümü göremedikçe geriliyorum

Her isyerinin kuculme politikasi farklidir,bizimkinde once kidemlilerden baslanirdi cikarmalara. Cunku maasi ve tazminati yuksek,odeyelim kurtulalim gitsinler derlerdi. Yeni elemanin icerde parasi da yok maasi da az nasilsa,sirkete uzun vadede daha ekonomik olur.

Uzulmeyin,her sey olacagina varir. Allah daha hayirli kapilar acsin size insallah

Sagolun öyle ama tam hersey yoluna girdi dedik iyi bir yer gercekten calışma şartları maaşlar iyi ama bakalım ne olur ne biter

yok kız herkes birşey diyor yok cocugun var yok kapalısın(maalesef üzülerek söylüyorum ki bunun sıkıntısını cok cektim ) yok mesai yok söyle yok böyle burayıda arayarak bulmadım gerci bi tanıdık cagırdı gel diye geldim basladım hızlı girişimin hızlı cıkısı olmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…