- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.970
- 298
İşte tam beni anlatıyorsunuz :) doğduğundan beri böyleyiz 45 dk dan fazla sakin kalabildim. Yani max 1 saat sonra cinlerim tepeme çıkıyoAltınvuruşu yapacağım ama öncesinde moral vereyim, sonradan geçiyor. Biz de nerdeyse eşimle 20 ay hiç görüşememiştik, hoş şimdi de evdeyse günde 20 dakka ona da şükür ama. Hepsi geçiyor inanın. Diş çıkarıyordur, 2 yaş civarı çoğu uyku sorunu azalıyor, gergin olma sebebiniz uyutmaya çalışırken çöpe attığınızı düşündüğünüz zamanlarınız, bende ilk45 dakka sakin olurdum ama 1.5 saati karanlık odada gecirip de uyutamadıpımda artık sinirler heryanıma basardı. Bazen yarım saat uyurdu ben 3 saat uğraşmış olurdum o uyku için falan... benimki manyaktı çözemedik. Dişleri 14. Ay civarı bitti de uyumayı öğrendi sorun dişmiş. Asla da aprı kesici vermemiştim dişi için. Hepbirlikte cektik, oğlum ben ve memelerim yaniasıl konu ise şu , hani vuruş yapacağım. Acaba kızınızın yanında çok tv açıyor musunuz? O tv izliyorsa mesela hop zıp yapması gereken bi saatte diyelim, o enerji içinde kalıyor. Özellikle yemek sonraları çocuklara yüksek motivasyon verip kovalamaca oynamalı, evde koşturmalı veya sokağa çıkıp bunu yapmalı. Bunun yerine tv önünde oturuyosa bu enerji birikir ve gece 11 e kadar uyuyamaz. Acaba bu dokunduğum nokta konusunda haklılık payım olabilir mi?

Bi ara düzeni muhteşemdi 9:30 da uyutuyordum. Sonra 22:30 oldu,şimdilerde ise 23:30