Ne olacak bu insanların hali...

Tabi ki herkes zenginlikle sinanmak ister.

Hayata gelirken aile ve maddiyat secilmiyor.

Herkesin acisi zorlugu bir degil fakat zor olanlarin manevi olarak karsiligi olacaktir.

Aci cekmek ya isledigimiz suclari gideriyor ya da manevi olarak yukseliyoruz ha derseniz ki aci cekmesem keske elde degil secemiyoruz.

philly philly ve Bibibella Bibibella konuyu begenmiyorsaniz yorum yapmayin hemen bel alti vuruyorsunuz diger konularindan..bir seye üzülmüş ve anlatiyor konuda dalga geçilip gülünecek bir taraf göremiyorum..insanlarin şu aciz durumunu anlatırken durup düşüneceğinize bide dalga geciyorsunuz..ne diyim yazıkk!!!

philly philly ve Bibibella Bibibella konuyu begenmiyorsaniz yorum yapmayin hemen bel alti vuruyorsunuz diger konularindan..bir seye üzülmüş ve anlatiyor konuda dalga geçilip gülünecek bir taraf göremiyorum..insanlarin şu aciz durumunu anlatırken durup düşüneceğinize bide dalga geciyorsunuz..ne diyim yazıkk!!!

Önce kimi niye okuduğunu öğren, eski konularından bahsetmiş miyim hiç, bahsedenler var, gocunduysan onları etiketle!

Bel altı vuruyormuşum lafa gel! Ha vursam da sana ne? El alemin derdi seni mi gerdi? Sana mı soracağım kime, hangi konuya ve nasıl yorum yapacağımı?

Ek Olarak insanların durumuna dua ederek, bize daha çok varlık versin Allah ki, onlara ucundan koklatırız diyerek üzülmek, vah ki ne vah. İçim yandı duyarlılığınıza!

Son düzenleme:
Evet bugun esimle bunu konuştuk bir emeklisi yatmıyormuş esime sormus oda kaymakamlığa gitmen lazim demis ve oraya gidecek parasi yokmus esim vermis..kendi davasi oldugu halde o kadar yoksul ki adam gidemiyor emniyetten yardim istiyor..halime cok şükrediyorum bunlari gördükçe duydukça ve elimden geldigi kadarda yardimci olmaya calisiyorum.

Onun yoklukla düştüğü bir durum yok aksine varlık onu o hale getirmiş.Kimsenin evini kimseden aldığım yok.Merhamet edene merhamet edilir kendi babasına bile nasıl baktığını biliyorum konu bu değil lütfen iyi geceler...[/QUOTE dogru o degilde sen en son sevdiceginle ahrette bulusmayi beklemiyor muydun simdi ne olduda birden birlik olup iyilik elcisi olmaya karar verdiniz onu çözemedim

Ayrılırsak rahat mı edeceksiniz anlamadım ne bekliyorsunuz benden kimene ayrılıp barışmamdan sürekli güncelleme mi yapacağım konum ortada lütfen ama yorum yapın yada çıkın iyi günler.

Ayrılırsak rahat mı edeceksiniz anlamadım ne bekliyorsunuz benden kimene ayrılıp barışmamdan sürekli güncelleme mi yapacağım konum ortada lütfen ama yorum yapın yada çıkın iyi günler.
evet inanilmaz rahat edicem banane be tanimam bilmem sadece ortalara surekli cikip kv ailesi esin temali konulari birakip birden iyilik melegi olma hali beni sasirtti neyse konuna gelince kendine ozel falan sanma cevrene bakarsan her yerde ihtiyaç sahibi var yardim ederse insan ne ala etmezsede herkedin kendi bilecegi bir mevzu bol sans

Benim ailem kardeslerine çok yardım etti 9 kardeşler 6 sına yardım etmiştşr. Ta ki babamın işleri bozulup edkisi kadar iyi olmayana kadar.. şu an hiç bi kardesiyle görüşmüyo bi kardesi alt katta (bizim evimizde) oturuyo kanlı bıçaklı düşmanız bi gün babama bişry yapacaj diye ödüm kopuyor.. böylesi seyler yasayınca kimseye yardım edesi gelmiyo insanın .. :( Ama Hersey imtihan her imtihanın da bi sonucu var Allah yardımcımız olsun

Önce kimi niye okuduğunu öğren, eski konularından bahsetmiş miyim hiç, bahsedenler var, gocunduysan onları etiketle!

Bel altı vuruyormuşum lafa gel! Ha vursam da sana ne? El alemin derdi seni mi gerdi? Sana mı soracağım kime, hangi konuya ve nasıl yorum yapacağımı?

Ek Olarak insanların durumuna dua ederek, bize daha çok varlık versin Allah ki, onlara ucundan koklatırız diyerek üzülmek, vah ki ne vah. İçim yandı duyarlılığınıza!
Zenginlerin hiç derdi yok sanıyor sevgili morsever hazretleri .. zengin olacak ,tek derdi de fakirlere yardım etmek olacak ..içinde olan dışına çıkarmaz ..yapan her durumda yapar ..

Benim babam 50 yaşında hayata veda etti ..zengin de bir adamdı .mali mülkü kurtaramadı onu ..tam sefasini surecegi yasta toprak oldu ..zenginlik değil ,iyi bir hayat dilemek gerek ..yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için zenginlik istemek ,büyük sahtekarlık bana göre ..dediklerine katılıyorum ,onlar bize muhtaç olmasın ,kendilerine yetsin .boyunları bükük, morsever gibilerden yardım beklemek zorunda kalmasın ..

Polemik yaratmak için açılmış bir konu .başta ben olmak üzere hepimiz banlanacagiz :D bravo morsever ,yine başardın. .

Zenginlerin hiç derdi yok sanıyor sevgili morsever hazretleri .. zengin olacak ,tek derdi de fakirlere yardım etmek olacak ..içinde olan dışına çıkarmaz ..yapan her durumda yapar ..

Benim babam 50 yaşında hayata veda etti ..zengin de bir adamdı .mali mülkü kurtaramadı onu ..tam sefasini surecegi yasta toprak oldu ..zenginlik değil ,iyi bir hayat dilemek gerek ..yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için zenginlik istemek ,büyük sahtekarlık bana göre ..dediklerine katılıyorum ,onlar bize muhtaç olmasın ,kendilerine yetsin .boyunları bükük, morsever gibilerden yardım beklemek zorunda kalmasın ..

Polemik yaratmak için açılmış bir konu .başta ben olmak üzere hepimiz banlanacagiz :KK70: bravo morsever ,yine başardın. .

Giris ,gelisme ve sonucu iyi kurgulayamamis bence konu cok sarmaz :KK69:

Back
X