17 yimDaha 13 yaşındasın o yüzdende sana inanırlar ve zaten ortaya cikarsa sen şikayetci olmasanda kamu davası oluyor o herifin anasını ağlarlar be.
Tecavüz yok bu çocuk adımı çıkardı 13 yaşında yaptığım olaydan ötürü tehdit ederek birlikte de oldu ama kendisi bana iftira atma diyor nasıl kanıtlı cam rapor olsa da ben yapmadım dicek 13 yaşında yapmış dicek ama oda yaptıOrtada tecavüz mü var? Şikayetçi mi oldunuz yani mahkeme derken?
Kısmen tehditle olduğu da olduZorla mi birlikte oldunuz bu cocukla?
Tecavüz yok bu çocuk adımı çıkardı 13 yaşında yaptığım olaydan ötürü tehdit ederek birlikte de oldu ama kendisi bana iftira atma diyor nasıl kanıtlı cam rapor olsa da ben yapmadım dicek 13 yaşında yapmış dicek ama oda yaptı
13 yasinda yaşadığım olayı aileme anlatmak ile ve fotoğraflarim vardı onlar ileHangi olaydan oturu sizi tehdit etti?
Mahkeme var zaten malesef sildim maleseeeeefne olursa olsun sen reşit değilsin git 18 olmadan başvur mahkemeye telefon görüşmeleri mesajlaşmalar yokmu tehtidler içeren bunları saklaman gerekirdi kendini garantiye almak için
Silsende bişey değişmez bunu talep edebilirsin operatörlerin havuzları vardır mahkemelik durumlarda ortaya çıkarabilcekleriMahkeme var zaten malesef sildim maleseeeeef
Farketmez o olayın oldugu yaş onsekizin altı oldugu için farketmez17 yim
İşte fotoğraflarımı dağıtıp herkese bunu anlatmış abartarak bu yüzdenAslında yasal bir olay olduğunda telefon dökümanı alabiliyorsun diye biliyorum ben. Zor bir durum. Bu sizi tehdit eden şahısla siz mahkemeye neden çıkıyorsunuz ben bir orasını anlamadım. Sizin 13 yaşında yaşadığınız bir olay var, bu kişi sizi ailenize söylemekle tehdit ediyor. Ama mahkeme neden?
Kendim çektigim özel fotoğraflarimdiTehditleri silme hepsi delil onların canım ama foto lar var diyosun kendi rizanlamı attın açık seçikmiydi
Nasıl oluyor bilmiyorumBikaç saatte bir konu neden açıyorsun bi önceki konuna ekleme yapsaydın herkes soruyor oyüzden tekrar tekrar her dk konu açmaktan vazgeçin artık bizede yazık
Reşit değilsin şantaj,taciz,tehdit var bayağı bir yatacak...Kendim çektigim özel fotoğraflarimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?