Ne olacak bu işin sonu?

chen123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mart 2016
88
41
38
Diğer konularimi okuyanlar az çok ne yaşadığımı biliyor. Ben bugün bu çocuğa işte içimde biriktirdiklerimi yazdım. Yazmamam gerekiyordu ama yazdım. Sevgili yapmış üstelik. Çocuğa eğer mahkemede bu olay ortaya çıkarsa herşeyi itiraf ederim dedim. Bana iftira atma demeye başladı kabul etmiyor benimle zorla birlikte olduğunu. Ne yapmam lazım off ya mahkeme böyle bir durumda bana inanmazsa?

Zorla mi birlikte oldunuz bu cocukla?

Daha 13 yaşındasın o yüzdende sana inanırlar ve zaten ortaya cikarsa sen şikayetci olmasanda kamu davası oluyor o herifin anasını ağlarlar be.

Ortada tecavüz mü var? Şikayetçi mi oldunuz yani mahkeme derken?
Tecavüz yok bu çocuk adımı çıkardı 13 yaşında yaptığım olaydan ötürü tehdit ederek birlikte de oldu ama kendisi bana iftira atma diyor nasıl kanıtlı cam rapor olsa da ben yapmadım dicek 13 yaşında yapmış dicek ama oda yaptı

Hangi olaydan oturu sizi tehdit etti?

ne olursa olsun sen reşit değilsin git 18 olmadan başvur mahkemeye telefon görüşmeleri mesajlaşmalar yokmu tehtidler içeren bunları saklaman gerekirdi kendini garantiye almak için

ne olursa olsun sen reşit değilsin git 18 olmadan başvur mahkemeye telefon görüşmeleri mesajlaşmalar yokmu tehtidler içeren bunları saklaman gerekirdi kendini garantiye almak için
Mahkeme var zaten malesef sildim maleseeeeef

Aslında yasal bir olay olduğunda telefon dökümanı alabiliyorsun diye biliyorum ben. Zor bir durum. Bu sizi tehdit eden şahısla siz mahkemeye neden çıkıyorsunuz ben bir orasını anlamadım. Sizin 13 yaşında yaşadığınız bir olay var, bu kişi sizi ailenize söylemekle tehdit ediyor. Ama mahkeme neden?

Tehditleri silme hepsi delil onların canım ama foto lar var diyosun kendi rizanlamı attın açık seçikmiydi

Bikaç saatte bir konu neden açıyorsun bi önceki konuna ekleme yapsaydın herkes soruyor oyüzden tekrar tekrar her dk konu açmaktan vazgeçin artık bizede yazık

İşte fotoğraflarımı dağıtıp herkese bunu anlatmış abartarak bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…