• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne olacak halim bilmiyorum

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar
derdim gerçekten çok büyük 1 senedir dersaneye gidiyorum kpss ye hazırlanıyorum son 2 haftadır denemeye giriyorum ama netlerim komik derecede az :((ne oluyor neden yapamıyorum anlamıyorum çalıştığımı unutuyorum karıştırıyorum ne olacak beniim bu halim anlaymadım sanki kitap yüzü açmamış gibi netlerim var neden olabilir acaba yardımcı olun lütfennnn

öncelikle yanlış yaptığın soruların konularını listele..
sürekli yanlış yaptığın ve sürekli doğru yaptığın sorular vardır içerik olarak bir birine yakın olan..
o yanlış yaptığın soruları çalışırsan daha fazla net çıkarırsın..
ve genelde dersanelerde yapılan denemeler asıl sınavın sonucundan daha düşük çıkar her zaman..benim hep öyle olur..ben 6 ay kursa gitmiştim..kpss kursuna..puanım genelde 70lerde gelirdi..sınavdan 81 aldım..çok çalışmak gerek..

merhaba arkadaşlar
derdim gerçekten çok büyük 1 senedir dersaneye gidiyorum kpss ye hazırlanıyorum son 2 haftadır denemeye giriyorum ama netlerim komik derecede az :((ne oluyor neden yapamıyorum anlamıyorum çalıştığımı unutuyorum karıştırıyorum ne olacak beniim bu halim anlaymadım sanki kitap yüzü açmamış gibi netlerim var neden olabilir acaba yardımcı olun lütfennnn

kafanda sınav dısı seyler var ve senı mesgul edıyo bence bıraz askıya al tam olarak sınava veremıyosun kendını sanırım

Eğer bu işi çok fazla stres yaptıysan ondan olabilir.Bir de geçmişte çalışmadığını düşünüpte şimdi de o günlerin için pişmansan yani hatalarına takılıp kaldıysan ondandır.Sürekli konularım eksik,nasıl kapanacak diye gece gündüz düşünüyorsan da işler iyice sarpa sarıyor ne yazık ki.Ne kadar az panik o kadar kendine güven ve rahat çalışabilme.Ne yazık ki böyle:71:

Back
X