- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Yeni isler varmıs, büyük ihtimalle alınacakmıs Allahın izniyle alır insallah, ama artık bana orada yer yok, bende insanım kendimi babamın isi de olsa bir yere kadar baskı kurabilirim, insallah dedigin gibi olur ama onada razı gelmez babam, o isteyince calıstıgım yerden cıkıp gelicekmisim! dedi. İnsan bunu düsünerek bir yere adapte nasıl olursa artık?
Olabilir.. yani gel dediginde gitmende ben pek bir sakinca goremedim..
suan belki biraz kizgin oldugun icin boyle dusunuyor olabilirsin.
ama baban seni bir nefi umutlandirmis.. buda bana hic dogru gelmedi..
yani bence hic umutlanma canim, cunku yarinin sana ne getirecegini bilemezsin.Ama bir gun sana gel dedigindede, tabi senin kendi secimin, ama git!. Sonucda kendi is yeriniz. :)
Ben daha önce yazdıklarımı okudum da,senin derdin sana yeterken niye bir de ben üzmüśüm seni? Çok özür dilerim, yaşananlar aynï olunca ,duygularım tavan yapmış demek ki. Allah , Hayatındaki herşeyin , senin için en hayırlı olanını versin.
Canım cocuk oyuncagı degil ki bu? Bende cocuk degilim ugrastım olmadı,
Kızgın degilim ama kırgınım, ilerde ne olacagı önemli olan ne durumda, hangi kosullarda olacagım?
İyi yerlere gelirim belki, bilemiyorum belki emek veririm, suan is arama durumundayım :)
Zaman göstericek artık, simdi ne desem bos...
Hayırlısı ne ise o olsun..
allah sabır versin canım bende geçen sene babamı kaybettim ve çok zor zamanlar geçirdik babam yogun bakıma girdiginde ailesi hastanıza kendiniz bakın dedi vefat ettiginde ne annemin ne babamın taraf para yok bahanesiyle cenazeye gelmedi ve babamı morgdan ben teslim aldım emekli polisti babacıgım aylarca maas baglanmadı kimse bir kurus yardım etmedi kardesim üniversite kazandı gitti cok zor zamanlar yasadık annem depresyona girdi hala ilac kullanır ama cok sükür ayaktayız herseyin üstesinden geldik tek basımıza allah kuluna tasıyamayacagı yükü vermezmiş sacede sabredin hersey gecicek emin olun inancınızı kaybetmeyin babanıza ve kardeşinize destek olun.
allah sabır versin canım bende geçen sene babamı kaybettim ve çok zor zamanlar geçirdik babam yogun bakıma girdiginde ailesi hastanıza kendiniz bakın dedi vefat ettiginde ne annemin ne babamın taraf para yok bahanesiyle cenazeye gelmedi ve babamı morgdan ben teslim aldım emekli polisti babacıgım aylarca maas baglanmadı kimse bir kurus yardım etmedi kardesim üniversite kazandı gitti cok zor zamanlar yasadık annem depresyona girdi hala ilac kullanır ama cok sükür ayaktayız herseyin üstesinden geldik tek basımıza allah kuluna tasıyamayacagı yükü vermezmiş sacede sabredin hersey gecicek emin olun inancınızı kaybetmeyin babanıza ve kardeşinize destek olun.
Kırgınlığını anlıyorum, çünkü ben olsam bende çok kırılırdim!
Sen yinde çok Olgun davanmissin! Tamamen senin kararın canım dönüp, dönmemekle.
Âmin! İnsallah biran önce güzel ve hayirli bir iş bulursun!
İnsallah canım, artık kimsenin babam dahi olsa yedekligi gibi olmak istemiyorum, evde oturup agzından cıkan söze bakmak istemiyorum. Madem babamla birlikte birsey yapamayacagım, bende kendi basıma yapmaya calısırım Allahın izniyle, insallah babamın isleri de düzelir, hersey istedigi gibi olur onun da üzülmesine dayanamam, vermis oldugu emekler var insallah düzelir isler, bir cıkıs yolu bulur insallah.
Allaha sığın şuanda bir imtihandasın yapman gereken olumlu pozitif düşünmeli ve babana destek olmalısın..!sizin için inanın bana çok dua edeceğim..^^
Allah yardımcınız olsun kardeşim.
Babanızın bulduğu işte çalışmanızla acaba aile bütçesine daha çok mu faydası olurdu ? Hem babanıza yardım ederdiniz hemde o işte çalışırdınız, ağır mı gelirdi acaba ?
Belki babanız bu yönde düşünmüştür. Sizlerin kendi ayaklarınızın üzerinde durduğunu gördüğü zaman daha rahat edecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?