- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Mesajlaşma samimi mi yoksa resmi mi?
Diğerleri normal çünkü öyle özel bi hoşlantı olmasa da yapılabilecek şeyler
Arkadaşça yani? İş yerinden arkadaşınla eğlenceli konuşmak gibi o zaman?Yani çok resmî de değil çok samimi de değil konuşmalar. Espiriyle karışık muhabbet sohbet yani mesaj içerikleri.
Ben de onun için bilemedim yani normal arkadaş olarak mı takılıyor. İşte bi kere de yemek yiyelim dedi. Yedik oradaki muhabbet de baya bi Benimle ilgili şeyler sordu. Aile, hoşlandığım şeyler vs. Yoksa dalga mı geçiyor. Öyle olursa resmen gururum incinir. Öyle mi dersiniz ?Siz hoslandiginiz icin boyle dusunuyor olabilir misiniz acaba? Objektif olmak lazim 6 ay cok uzun bir sure hoslandigina acilmak icin. Normal is arkadasi olarakta goruyor olabilir.
Yok öyle şeyler pek olmadı. Sanırım öylesine takılıyor öyle mi sizce. Peki yemek yedik akşam orda da tanıma amaçlı sorular sordu bilemiyorum . Dalga geçmiyordur umarımArkadaşça yani? İş yerinden arkadaşınla eğlenceli konuşmak gibi o zaman?
Hiç böyle bugün çok güzeldin ne bileyim özledim muhabbetleri dönmedi mi?
Ben de onun için bilemedim yani normal arkadaş olarak mı takılıyor. İşte bi kere de yemek yiyelim dedi. Yedik oradaki muhabbet de baya bi Benimle ilgili şeyler sordu. Aile, hoşlandığım şeyler vs. Yoksa dalga mı geçiyor. Öyle olursa resmen gururum incinir. Öyle mi dersiniz ?
Benim anladığım seni arkadaş olarak görüyor. Sonuçta yemekte ne konuşabilirdiniz ki? Seni tanımak için sorular sormuştur. Neyi seversin, kimle yaşıyosun, sevgilin var mı, burcun ne falan fıstık.Yok öyle şeyler pek olmadı. Sanırım öylesine takılıyor öyle mi sizce. Peki yemek yedik akşam orda da tanıma amaçlı sorular sordu bilemiyorum . Dalga geçmiyordur umarım
Her iş arkadaşını yakından tanımak ister mi bi insan. Özelini merak etmez. Ben mesela ilgilenmediğim kişiye gidip ne ailesini, sevdiği şeyleri vs sormam. Ya da özel olarak o kişiyle yemek yemem. Hani gurupça olur iş arkadaşları olur o zaman yemek yenir.Benim anladığım seni arkadaş olarak görüyor. Sonuçta yemekte ne konuşabilirdiniz ki? Seni tanımak için sorular sormuştur. Neyi seversin, kimle yaşıyosun, sevgilin var mı, burcun ne falan fıstık.
Hem dalga geçmekle ne alakası var bu durumun. Hoşlanmadan sadece arkadaş olarak yemek yenebilir, mesajlaşılabilir. Hoşlansaydı şimdiye kadar iş daha bi öteye giderdi diye düşünüyorum.
Bir de şu açıdan bak. Kafa yapılarınız uyuyordur, hayat görüşü olarak seni kendine yakın görmüştüe ve yakından tanıyıp arkadaş olmak istemiştir. Yoksa iş yerinde yüzüne bakmak istemeyeceğimiz insanlarda var. İyi anlaştıklarımızda. Bu illa sana ilgisi var demek değil. Ama bu arkadaşlığı ilerletip belki sevgili olabilirsiniz ilerleyen dönemlerdeHer iş arkadaşını yakından tanımak ister mi bi insan. Özelini merak etmez. Ben mesela ilgilenmediğim kişiye gidip ne ailesini, sevdiği şeyleri vs sormam. Ya da özel olarak o kişiyle yemek yemem. Hani gurupça olur iş arkadaşları olur o zaman yemek yenir.
Diğer kızlarla yemeğe gittiğini duymadım mesajlaşma olduğunu da bilmiyorum ,emin de olamam çok tanımıyorum.İş yerindeki başka kızlarla da arada yemeğe çıkıp mesajlasmiyorsa sizi siradan bir iş arkadaşı olarak gördüğünü düşünmüyorum ben açıkçası. Bazı insanlar çok saglamcidir, siz hoşlandığınızı hiç belli etmeyip her lafinizi ölçüp tartıp nötr tepkiler veriyosaniz açılmaya cesaret edemeyip size ayak uyduruyor olabilir reddedilmeyi gururuna yediremeyecegini düşünerek. Aynı iş yerindesiniz bide. Ben bu yönden bakıyorum ama siz doğrusunu biliyorsunuz.
Yok ben ilgimi belli ediyorum anlamış olmalı diyorsanız da hala 6 ayda bir karşılık goremediyseniz tabi siz yanlış anlamışsınızdır.
Mesajlara cevap vermek değil de nasıl cevap verdiğiniz önemli. Yemek teklifini kabul etmek değil orda ona nasıl davrandığıniz önemli. Nitelik önemli yani iki taraf da kacak dövüşüyor gibi :)Diğer kızlarla yemeğe gittiğini duymadım mesajlaşma olduğunu da bilmiyorum ,emin de olamam çok tanımıyorum.
Ben de ondan bişey görmeden hoşlandığımı belli etmek istemem. Ama sonuçta mesajlarına karşılık vermem, yemek teklifini kabul etmem hoşlandığımı göstermez mi?
O da herkesle arası iyi olan birisi zaten. Dediğiniz gibi de olabilir. İnsanları anlamak zor. En kötüsü de gururunun kırılması.Bir arkadaşım buna benzer bir durum yaşamıştı işe başladı, iş arkadaşı bir çocuk ilgiliydi-mesajlarını görmüştüm, samimiydi-,işinde çok yardımcı oluyormuş bir süre geçtikten sonra arkadaşım çocuğun sevgilisi olduğunu ve çocuğun diğer kızlara da samimi davrandığını öğrenip çok üzülmüştü.
Bir de 6 ay yani.. taş olsa çatlardı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?