Ne oldu benim aşık olduğum adama?

gonca_gulce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
221
177
33
Neresinden başlasam ki anlatmaya?
İki yıl kadar önce dolandırıldım kızlar. Güvendiğim bir arkadaşıma 25 bin lira verdim işlerinde kullanması için.henüz para yok ortada geri almak için çabalıyorum.
Eşime bu borcu verdigimi gecen yıl evlendikten hemen sonra soyleyebildim.öncesinde haberi yoktu.
Şimdi bu paradan ve eşimin bedelli askerliğini yapması için çektiğim krediden dolayı aylık 2500 lira gibi bir ödemem var.1100 lira da kiramiz.normalde maasimla 8 aydır altından kalkabiliyordum.evet tek basıma çünkü benim işim yüzünden ilçeye taşındık ve eşim o zamandan beri işsiz..
Şimdi doğum iznine ayrıldım ve gelirim biraz azaldı. Eşim de bu arada bir yapi markette işe başladı.kabus da o zaman başladı zaten..
Parasızlık yüzünden çalışmak zorunda ama işinden ilk günden nefret etti.hiç istemeyerek gidiyor ve yaşadığı her şeyi bana ve eve yansıtıyor.
Doğum bugün yarın zaten onun stresi yetiyor bana.bi de onun afra tafrasi artik çok yoruldum ben..
Eve geldiğinde peşinde dolaniyorum yemeğini çayını eksik etmiyorum gözüne bakıyorum ama yok yok..
Ben beş kuruş fazla gelsin,bebegime bir gün fazla bakayım diye 37. haftama kadar çalıştım gık demeden.şimdi onun bu her şey senin yüzünden tavrı çok canımı yakıyor..
Aldırma kendine bak sen demeyin nolur..gözümün içine bakan adam gitti sinirli asabi bi adam var evimin içinde.. Napacagimi şaşırdım..allahım sen sabır ver..

Boş boş gezmeyi seviyo galiba. İş yoksa mecbur orada çalışacak. Sizede çok güvenmiş para konusunda işten çıkınca kendini daha sorumlu hissediyo.

Askere yollasaydın daha iyiydi
O sebepten borçlanmışsınız ayrıca bir de şımarık gördüm eşinizi
İşsiz gezdiği yetmiyo şimdi de iş beğenmiyo, karısı doğum izninde olduğu halde
Gitsin biraz zorluk görsün askeriye de fazla pamuklara sarılmış, sorumluluk almaya üşeniyor

Eve geldiğinde peşinde dolaniyorum yemeğini çayını eksik etmiyorum gözüne bakıyorum ama yok yok..

yapma arkadaşım sende. karı parası yerken iyi çalışmaya başlayınca ooouuuvv. bu erkekler de bi alem ben anlamıyorum yani. ne olacaktı başka, sizin maaşınızla yan geip yatmaya devam mı edecekti.

Allah yardımcın olsun.
bu kadar pervaneyken sana bunu reva görüyorsa doğumdan sonra daha da beter olabilir.
ve bu seni çok etkileyebilir. zaten hassas bir dönem seni bekliyor.
biraz kötü haber tellalı gibi oldum ama doğruculuktan yana yazdım.
eşinle karşılıklı konuşacaksın. bu hallerinin seni rahatsız ettiğini evliliğin iyi gün kötü gün destekle yüreyeceğini hatırlatacaksın.
o rahata çok alışmış birden işe başlayınca zor geldi belli ki. en sevmediğim erkek tipi. adam bence hep aynıydı da sen deli divane olduğundan herşeyi üstlendiğinden fark edememişsin. işin zor gerçekten.

Üzülmeyin, bebeğinizi düşünün. Eşiniz iş bulamamasından doğan bir bunalımda bence. Hepsi bu. Tabi ki çalışacak. Evde en azından su an için bakıma muhtaç bir kadın ve bebek var. Bebeği görünce aklı başına gelecek bence.

Siz ne iş yapıyordunuz
Eşiniz eskiişinde ne iş yapıyor
Belliki hatta üzgünüm adam çalışmamaya alışmış
Ve bu yüzden olacakki çalışmakta o rahatlığını bozdu size yükleniyor
Eşiniz rolleri karıştırdı sanırım sizin ona ve eve bakmakla bir yükümlülüğünüz yok
Ayrıca madem işinden memnun değil iş bulana kadar çalışıp başka yerlerede muracaat etsin

Eşiniz tembelliğe alışmış ise girince de şimdi size çektiriyor esinize çok imtiyaz tanimissiniz allah yardimciniz olsun

Memurum ben.benim atamamla geldik buraya.işini bırakmak zorunda kaldı.havalimanında çalıştığı için burada o işi yapma olasılığı yok.zaten turizmden başka iş imkânı da yok.sezon da yeni açılacağı için anca iş bulabildi yani..

madem mutsuz başka iş bulsun ne güzel ya eş çalışsın adam yatsın sonra çalışmaa başlayıncada bassın feryadı.

yahu bu erkeklerde hiç utanma kalmadı..

üzme sen kendini. borç verdiğin kişiylede ciddi bi konuşma yapmanın vakti gelmiş geçiyor bile bu kadar borç insan babasına vermez :/

Daha önceden de hatırladım sizi. Allah yardımcınız olsun. Erkekler neden böyle düşüncesizlik yapabiliyorlar anlamıyorum.

Bence erkekleri rahat ettirmeyeceksin
Siz baya baya çocuğunuz gibi besleyip büyütmüşsünüz askere göndermeye kıyamamışsınız
Ne alakası var yahu ? Yürüsün gitsin askere, evde yatacağına orda bi işe yarasın derdim ben olsam
Sonra geldiğinde ne iş olsa yaparım abiye bağlardı belki, evde bişey büyütünce zor geliyo çalışması
Şimdi ki kadınlar erkek oldu, erkekler kadın.

adama tek konu da hak verdim bebek erken olmuş
işinizi doğru düzgün kurmadan askerlik tayin meselelerini düzene oturtmadan bebek yapmasaymışsınız keşke
ama artık yapacak bir şey yok
doğumdan sonra tayin isteyebilirseniz yada o çalışırken bir yandan farklı işlere bakmalı

kesinlikle hamile kadın gibi nazlı şimdi ki erkekler
analarının kuzucukları çalıştıkları için söylenip duruyorlar karılarına bakmak zor geliyor

bu erkekler eşleri çalışıp çabalarken yan gelip yatmaya utanmıyorlar mı ya çok kızıyorum. zor da olsa bu işi yapmak zorunda daha iyisini buluna kadar bununla idare etmeli herkes güzel yerlerde mutlu ortamlardan çalışmak ister ama maalesef her zaman şans yüzüne gülmüyor. Evine para getirmek çocuğa bakmak için yapmak zorunda. Benim eşim de hergün sıkkıntılarla boğuşur sıkılıp eve gelir ama derim borcumuz var çalışmak zorundayız kafana göre iş değiştiremezsin iyisini bulursan ayrıl ama çalışmayacaksan elindekinin kıymetini bileceksin.

Buarada doğuma az kalmış kendini üzüp strese sokma, hayırlı doğumlar inşallah

kesinlikle hamile kadın gibi nazlı şimdi ki erkekler
analarının kuzucukları çalıştıkları için söylenip duruyorlar karılarına bakmak zor geliyor
Artık bankalar gibi bordro istemek lazım bence
Bankalar çalışma aralıklarını az gördüğü kişiye nasıl kredi vermiyorsa
Bizde o kişilerle evlenmemeliyiz

Tembel insnaı sevmem, hele erkeği hiç çekilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…