Ne oldu benim aşık olduğum adama?

benim anlamadığım siz ne kadar maaş alıyorsunuzki?aylık ödemeniz çok fazla.3600 ödeme şimdi doğum iznindesiniz nasıl idare ettiniz

Varlık sevistirir yokluk dogusturur der annem her zaman.insan dara düşmeden bilemiyor bazı şeyleri.boyle bi durumla karsilasmasak bu yönünü hic bilemeyecektim belki de ben..hak veriyorum sozlerinize her zaman arkasında durdum.elimden geldiği kadar destek oldum.aofye kayıt yaptırdım okusun eksik hissetmesin diye.maasim en başından beri en az 3 kati,tek bir kere bile söz konusu etmedim.dugunumu esyami kendim yaptım tek bi valizle geldi evinden.KV tek bi bilezik gorumcem bi kolye takti düğünumde ağzımı acmadim.ben kendi kıymetimi bilemedim ki el bilsin..
o parayı iste bu hafta gelsin yeter dedi çıktı gitti sabah.o para zaten benim ben borç verdim bile diyemedim..

4 bini geciyor ek ödemelerle ama simdi 3300 alıyorum izinde olduğumdan dolayı.gümrükte memurun gecen konumda da merak edilmişti hangi memur bu kadar kazanıyor diye..

Geçmişi boşver
Çayı çorbayı da bırak
'Ben yıllardır çalışıyorum mırın kırın etmeden
Doğum yaptım doğum iznindeyken zaten lohusalık ve bebek yetiyo, parasızlık ta cabası bi de senin oflamanı poflamanı dinleyemem
Çalışmak zor geliyosa söyle bileyim'
de
Artık bebeğin var yani bir de şunu pışpışlama fazla şımarmış

hamilesiniz şimdi eşiniz hakkında yorum yapmamız sizi de üzecek ama belli ki bir çıkış yolu arıyorsunuz..
bakın siz bebeğin ne kadar annesi iseniz eşiniz de o kadar babası.. son zamanlarda erkekler çok şımarık oldular evde oturup çalışmamalar kadının eline bakmalar felan.. bebek doğduğunda mali olarak yükümlülükleriniz artacak. herkes işine severek gitmiyor ama para kazanılması gerekiyor.
bedelli kredisini hem siz niye ödüyorsunuz?? kendi gitmemesinin bedeli sizin yükünüz değil..
bir baba gerekirse çöp toplar yine çocuğunun karısını rızkını getirir..
hamilesin ve lütfen sinirlenmeden sakin kalarak eşini al karşına ve ciddi ciddi konuş.. senin bir kadın olarak mali sebeplerle değil manevi sebeplerle eşine ihtiyacın olduğunu, mali olarak birlikte yürümedikçe çocuğunuzu sağlıkla büyütemeyeceğinizi anlat..
zaten 8 ay işsiz gezmesi büyük hata. eli kolu tutan adamın evde oturması kadar kötü bir şey olamaz..

o parayı iste bu hafta gelsin yeter dedi çıktı gitti sabah.o para zaten benim ben borç verdim bile diyemedim..

evlenmeden önce verdiğiniz paranın peşine sırf kendi keyfi için düşmesi de cabası. ya bu aralar öyle çok konu okudum ki böyle, her seferinde aynı şeyi söyledim. semer vurmayla ilgili malum atasözümüz. siz gereğinden fazla şımartmışsız. artık biraz diliniz de laf yapsın yani.

Kendime soyleyemedigim şeyleri duyuyorum ki hepsinde haklisiniz.başkası olsa aylardır bile oturmazdi evde cer cop toplardı hamallık yapardı vs yine çalışırdı bi şekilde.sevgim hic azalmış değil ama saygimi kaybediyorum boyle bi davranışla karşılaşınca..ben agrimla sizimla çalışırken üstlerimden baskı gorurken yine de son güne kadar çalışırken hic bir gün bile ses etmedim.tamam evimizin bütün isini hatta yeri geldi yemegimizi yaptı allah razi olsun.ama simdi bu stresime stres eklemesi gücüme gidiyor.

paşalar gibi yapsaydı askerliğini belki böle çocuk gibi davranmazdı. doğumunada az kalmış ne tafrası bu yani lohusalıkta böle bi tip çekilmez. erkek adam taşı sıksa suyunu çıkarır ailesi için size maddi olarak çok güvenmiş anlaşılan sorumluğunu bilip sebaat etsin işine Allah yardımcın olsun.

Verdiğim borç için de tekrar görüştüm.15i için söz aldım cumaya kadar ama tabi bu kaçıncı soz..yine de bi umut..

Sabah çok firtinaliydi hava.motorla gidiyor ise.çok zor gitmis.yolda başına bisey gelicekmis haberim olmicakmis.dilimin ucuna kadar geldi lanet olsun bu eziyeti çekeceğime gitme ise mise otur evde.aç kalırim da laf duymam hic değilse demek.neyse dedim sustum yine.sanki fırtına benim suçum..

Adam alışmış senin paranla rahata şimdi zor geliyor çalışmak. Keşke bu kadar yüz vermeseydin üzüldüm haline.

Allah Allah yav!
Tembellik moda sanırım.
Evde oturup yayılınca içi rahat edecek demek!
Taviz verme arkadaşım,zor geliyorsa başka iş bulsun.

Arıyoruz da bi yandan ona da cabaliyorum.küçük bi ilce diyorum ya turizm sezonu da açılmadan başka iş de yok..hoş turizm de rahat bi iş değil ki o da çok yorucu..

Arıyoruz da bi yandan ona da cabaliyorum.küçük bi ilce diyorum ya turizm sezonu da açılmadan başka iş de yok..hoş turizm de rahat bi iş değil ki o da çok yorucu..
Eeee ne yapalım yorucu diye yatsın mı bütün gün?
Hayır yani kim yorulmadan çalışıyor ki?

Ayip ayip..
Hadi egitim gorur yukselmek ister, hadi calisir yukselmek ister bunlari anlarim da; issiz gucsuz ipsiz sapsiz kari parasi yiyen kopugun tekiyken, elin tutar ayagin tutarken nasil askere gitmezsin e be nankor!!
Bu vatanin ekmegini yiyorsun hem de yattigin yerden!!!
Bu hicbir ise yaramayan insan musveddesi asker kacakligi yaparken nasil bu ayiba ortak oldun konu sahibesi!!
Bir de utanmadan nagme yapiyor.
Garibim koylum garibim fakirim garibim fukaram gitsin askere..
Cok mu kiymetliydi bu kadar bu oksijen zarari adam senin icin??
Yatamadin mi yalniz 15 ay yatagin mi sogurdu..
Koca diye ölmussun konu sahibi kusura bakma. Resmen adam calismasin, benim borcumu kafama kaksin, hamileligimin son gunlerini calistigi is yuzunden naziyla zehir etsin; ama yanimda yatsin!!!
Yoksa hickimseyi boyle beslemez insan..
Ver yesin, ört uyusun..
Bir de cocuk yapmissin bu gereksize.
Vatan borcu namus borcudur ama zaten kari parasi yiyip de calistigi ilk gun nazlanan birinde namus aramiyorum.
Keske bu ayiba ortak olmasaymissin..
Kinadim..

Onu diyorum iste ben de dahil herkes afedersiniz essek gibi calisiyo.6. ayıma kadar 24 saat nöbet tuttum sabahın korunde girdim eve kendisi de bunu gayet iyi biliyo.ne bu işkence ediliyormuş gibi dertlenmeler simdi..

sekerlileblebitozu katilmam mümkün değil ama saygı duyuyorum elbette gorusunuze.farklı açılardan bakabilmek için konu açıyoruz buraya neticede.tesekkur ederim vakit ayırıp yorum yaptığınız için..

Sen niye çabalıyosun
Kendi işini kendi bulsun
Velisi misin kocaman adam bırak ağlayacağına bi yandan çözüm üretsin

Bugün yarin melegimi alırım inşallah sağ salim kucagima.zaten çok da fazla onunla ilgilenebilecek zamanım olmayacak.artik mizirdana mizirdana çalışır mi,işi mi bırakır,başka iş mi bakar ne yaparsa kendi bilir.ben hangi birine nasil yetiseyim?

Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin meleğinizi
Artık yüz vermeyin eşinize bebeğinize odaklanın
Benimde 7 aylık kızım var bide 10 yaşında bi kızım daha var
İnanın küçük bebek doğunca hep meşgaleniz o olacak
İlgisizliğe alışsın eşiniz ve ne olursa olsun çalışmak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…