- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi gonca_gulce
-
o parayı iste bu hafta gelsin yeter dedi çıktı gitti sabah.o para zaten benim ben borç verdim bile diyemedim..
Verdiğim borç için de tekrar görüştüm.15i için söz aldım cumaya kadar ama tabi bu kaçıncı soz..yine de bi umut..
Sabah çok firtinaliydi hava.motorla gidiyor ise.çok zor gitmis.yolda başına bisey gelicekmis haberim olmicakmis.dilimin ucuna kadar geldi lanet olsun bu eziyeti çekeceğime gitme ise mise otur evde.aç kalırim da laf duymam hic değilse demek.neyse dedim sustum yine.sanki fırtına benim suçum..
Artık bankalar gibi bordro istemek lazım bence
Bankalar çalışma aralıklarını az gördüğü kişiye nasıl kredi vermiyorsa
Bizde o kişilerle evlenmemeliyiz
Tembel insnaı sevmem, hele erkeği hiç çekilmez
İyi yapmışsınaynı şeyi ben evlendiğim bir günden beri bütün bekarlar soyluyorum işyerinden maaş bordrosu borcu yoktur yazısı al bankalardan v.dairesinden nufustan tam bilgi ne gerekiyorsa işte
çünkü bende çok çektim borcunu harcını şimdi gece günüdz çalışıyor yoruluyor yolda yürürken uyuyacak nerdeyse ama bende tık yok parasız gezdiğimiz günlere say diyorum , hiçte acımıyorum.
İyi yapmışsın
Fazla rahatlık batıyo adamlara
Sürekli borca sokacaksın ki çalışsın işini gücünü bilsin
Akıllı kadınsın benceaynen arkadasım eğer ben onu borca sokmasam anası danası yıyecek onun için 4 yılda bir ev değiştriyorum araba değiştiriyorum nefes aldırmıyorum . kv tutumluyum dıye beni över ama kocamın parasını yiyemiyor diye benden nefret eder.
kötümüyüm bakıyorum vallahi kötüyüm
tam ayağına taş değse karısından bilecek konumuna gelmişFazla kibarlık ta iyi değil konu sahibi
Bu adama çemkir biraz
Meydanı fazla boş bulmuş
Hava rüzgarlı diye sana kızıyor, çüş yani
Akıllı kadınsın bence[/QU
kocamda aynısını söylüyor :) teşekkür ederim
Kocan seni sindirmiş, her durumda havanın durumundan bile seni suçluyor diye sende aynısını yapıyorsunYapım gereği herhalde sadece ona değil kimsenin karşısına geçip de cemkiremiyorum.o da biliyor tabi bu huyumu..
Kızım doğunca istese de cekemicem nazini kaprisini.ne buldu yer nerde buldu uyur.
Motor dediğim elektrikli bisiklet işte.. Onunla gidip gelebiliyor işe başka turlu ulaşımı mümkün değil çünkü..
Ah zamanında git askerliğini yap da gel ondan sonra nikah düğün diyebilsem bugün boyle olmayacaktik zaten de is isten geçti.bakalım şimdiden sonra ne yapabiliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?