Ne oldu benim aşık olduğum adama?

o parayı iste bu hafta gelsin yeter dedi çıktı gitti sabah.o para zaten benim ben borç verdim bile diyemedim..

Verdiğim borç için de tekrar görüştüm.15i için söz aldım cumaya kadar ama tabi bu kaçıncı soz..yine de bi umut..

Borcu elden mi verdin? Bunun ispatı zor olur, ama eğer hesaptan havale ettiysen bir avukatla görüşebilirsin.
Ok eşindir, senin hakkını senin gücünün yetemediğini düşündüğü yerde, senin de müsaadenle korur ama doğurmanın eşiğindeki kadını böyle stresli bir alacak-verecek meselesine kendi totosunun rahatı için itmek nedir arkadaşım?

Bencil olmayı deneyin, çocuğunuz için biraz bencil olun. Eğer o borç gelmezse "Alabiliyorsan al, kocamsın madem sen ilgilen. Senin şu an endişelenmen gereken şeyin çocuğun ve eşinin sağlığı olması gerekiyor ama, ille de para mı diyorsun, al bu adamın adı, bu telefonu, bu adresi, git al bakalım. Bana da bir daha konusunu açma, doğurdum doğuracağım, dünya görünmüyor gözüme" desen? ... Yer mi bunu eşin? Çünkü onun kaprisleri, seni bastırıyor anladığım kadarıyla. Bunu söyle çekil ve artık stres yapma bu mevzuları, at üzerinden.

Otobüsle - metrobüsle git. Tabanvay git diyeydin. Motor sizin mi?
"Başına bi şey gelmesin canım, satalım motoru, elimiz de para görsün, sen de 3 saat önce uyan da yürüyerek git işe" deyip öbür odalara bir yerlere git. Tutma içinde, pat pat söyle. Bilmiyorum tabi eşinin mizacı nedir.

Son düzenleyen: Moderatör:

aynı şeyi ben evlendiğim bir günden beri bütün bekarlar soyluyorum işyerinden maaş bordrosu borcu yoktur yazısı al bankalardan v.dairesinden nufustan tam bilgi ne gerekiyorsa işte

çünkü bende çok çektim borcunu harcını şimdi gece günüdz çalışıyor yoruluyor yolda yürürken uyuyacak nerdeyse ama bende tık yok parasız gezdiğimiz günlere say diyorum , hiçte acımıyorum.

Fazla kibarlık ta iyi değil konu sahibi
Bu adama çemkir biraz
Meydanı fazla boş bulmuş
Hava rüzgarlı diye sana kızıyor, çüş yani

İyi yapmışsın
Fazla rahatlık batıyo adamlara
Sürekli borca sokacaksın ki çalışsın işini gücünü bilsin

İyi yapmışsın
Fazla rahatlık batıyo adamlara
Sürekli borca sokacaksın ki çalışsın işini gücünü bilsin

aynen arkadasım eğer ben onu borca sokmasam anası danası yıyecek onun için 4 yılda bir ev değiştriyorum araba değiştiriyorum nefes aldırmıyorum . kv tutumluyum dıye beni över ama kocamın parasını yiyemiyor diye benden nefret eder.

kötümüyüm bakıyorum vallahi kötüyüm

Akıllı kadınsın bence

Valla kendiniz etmişsiniz kendiniz bulmuşsunuz..evin erkeği siz gibisiniz.bide çocuk patlatmışsınız demicem önceden olsa derdimde.yapcak bişey yok kocanızı raata alıştırmışsınız.ona siz bakıyoken neyin hesabını soracak Allah aşkına.askere gideydi eşiniz daha iyiydi bence

Yapım gereği herhalde sadece ona değil kimsenin karşısına geçip de cemkiremiyorum.o da biliyor tabi bu huyumu..
Kızım doğunca istese de cekemicem nazini kaprisini.ne buldu yer nerde buldu uyur.
Motor dediğim elektrikli bisiklet işte.. Onunla gidip gelebiliyor işe başka turlu ulaşımı mümkün değil çünkü..
Ah zamanında git askerliğini yap da gel ondan sonra nikah düğün diyebilsem bugün boyle olmayacaktik zaten de is isten geçti.bakalım şimdiden sonra ne yapabiliyoruz..

Bebeği olacak bi zahmet çalışsın yanı. Tembel biri sanırım.
Askerlik borcunu niye odedin ki gitseydi geçer giderdi O da .

Gerçekten çok üzüldüm. Özellikle de bebeğiniz için. Stresiniz üzüntünüz şu an ona yansıyor kavga edin demiyorum bir şeyi de çözmez zaten ama tavrınızı da koyun. Hem 25000i geri alınca ne olacak işi mi bırakmayı düşünüyor o para gelince? Eşinizin düzensiz bir işi var bu sebeple evlenmiş olabilir mi sizle? Dört bin lira az değil çünkü. Kusura bakmayın lütfen böyle bir şey dediğim için.

Eşiniz rahata çok alışmış. Bir tek sizin Eşiniz değil çoğu erkek böyle artık. Kadınların çalışması onlarinisine geliyor ama hiçbir fedakarlık da yapmak istemiyorlar. Rabbim evladinizi hayirlisiyla kucağınıza almayı Nasib etsin. İnşallah para sorununuzu da cozersiniz biran once

Kocan seni sindirmiş, her durumda havanın durumundan bile seni suçluyor diye sende aynısını yapıyorsun
Olan olmuş eskiyi düşünme, senden başka da erken evlenenler var ( tabi ki örnek olmasın kimseye )
Ama onların eşi evde yatmıyor yani
Sen elinden geleni yapmışsın, evlilik fedakarlık ister ama tek taraflı olmamalı bu
Salla biraz, de ki belki işten çıkarım anne olmak böyle bişey ahh onun yüzü memurluğumu bile unutturur. Korksun biraz, seni çalışmaya mecbur ona bakmakla yükümlü bir veli gibi görmesin yeter

Ben de buna benzer bi sebepten hamile kalmaya korkuyorum.. hergün ise git gel 3 saatim yollarda geçiyor. Evin bütün yükü de üstümde. Eşimin işi yakin araba altinda. Sorumluluklarin bana ait olduğunu düşünüp çok nadir yardım ediyor. Çok istiyorum çocuk olsun diye olmuyor. yaşadığınız duruma düşmekten çok korkuyorum...

Bi dakika bi dakika ya, eşiniz çalışmıyor muydu sizin geliriniz azalmadan önce ? Bedelli askerlik kredisini neden siz çektiniz, neden sadece siz ödüyorsunuz. Ay yoksa, adam çalışmayıp sırtını tamamen size mi dayamıştı.. Umarım yanlış anlamışımdır, çünkü doğruysa hoş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…