Ne oldu bize ?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Gece gece uyuyamıyorum bunları dökmem lazım. .3 senelik bir ilişkim var..Ama artık ilişki gibi de değilki. .aramızda saygı kalmadı, heyecan heves..Merak Etme yok.. ikimizde biçilmiş rolleri oynuyoruz sanki... üzülüyorum ilk günler de nasıl heyecanliydim saatlerce konussak bikmazdim. Artık yarım saat bile konuşamiyoruz.. Ne oldu diyorum bu ilişkiye. .Evet ikimizinde çok hataları oldu. .çok..ama bu noktaya gelmek çok acı. İçimden evlenince hersey düzelecek diyorum ama bunun gerçek olmadığının da farkındayım. . Nasıl olur sizce arkadaşlar? Uzun bi ilişki olduğu için mi böyle oldu acaba yoksa gerçekten bizden mi kaynaklanıyor. .yada ne bileyim ne yapabilirim bu ilişki için. .ellerinden kayıp gidiyor resmen..

O yemek artık bozulmuş , içine ne koyarsan koy olmaz. Şuan çektiğin acı inan bitecek ama bu şartlarda evlilik olursa aman diyorum , çok uzulursun evlenince saygı daha çok lazım paylaşım daha çok olacak tahammül gerekecek

Bende de hatalar var biliyorum..ama yinede böyle olmamalıydı bu kadar çabuk tukenmemeliydik. . Uzattıkca bu işi biz uzaklastik
O kadar detayını bilmiyorum tabi ama karşı tarafın yaklaşımı nasıl? Gerçekten toparlancak gibi mi?
Ben şuna inanıyorum uzun süreli ilişkiler iki tarafı da yıpratıyo ve bi şekilde evlenseler de tat vermiyo..

Ev alınacak birseyler hazırlık. .hiç hevesim yokki.. İçimden bile gelmiyor. .yaşlandım sanki bu ilişki yaşama sevincimi aldı

O da farkında ama belli etmiyor.. yaşı gelmiş artık onun için Son liman gibi birşeyim sanırım.. bi de ben baya olgunlaştim fikirlerim değişti zamanla ve onunla uyusmadigimizi farkettim kişilik olarak bu çok etkiliyo

Nisanliyim. .aileler herkes iç içe. .başka birine alışmayi geçtim onu hayatımdan çıkarmak bile beni yıpratır ama böyle de olmuyo gitmiyor
Burdaki konulara hep aynı şeyi yazıyorum bir ömür yipranacaginiza en fazla bir yıl yıpranırsınız. Aileniz de en fazla 1 ay üzülür geçer, boşanmaktan kolay bence. Bir de şu başkasını tanıyamam artık hissi , şu an hayatınızdaki kişinin sizi ne kadar yordugunun kanıtı, biri çıkar gelir , hiç yormaz doğduğunuzdan beri tanıyormuş gibi olursunuz, ve yaşadığınız tüm ayrılıklara iyi ki dersiniz,kendimden biliyorum:)

İlişki eğer mutlu etmiyorsa bitirmek gerekir.

Birbirinizi bitirmeden ilişkinizi bitirin bari.

Saygının da kalmadığını söylüyorsun elle tutulur bir yanı kalmamış ki.

Ne biliyim korkuyorum? Birini gerçekten sevsem yola çıksam yine aynı şey mi olcak ? Ki bu kişiyi tam sevmedim ailem çok üstüme geldi bende alışmaya çalıştım ve patlak verdi

Evlenince düzelmez.
Bence sizinkisi artık alışkanlık ayrılırsak üzülürüz diye berabersiniz gibi geldi bana
İlişkide irtibat çok önemli sohbet edicek, bişeyler tartışacak, şakalaşıcak bişeyler bulamıyorsanız bitmiştir.

Ev alınacak birseyler hazırlık. .hiç hevesim yokki.. İçimden bile gelmiyor. .yaşlandım sanki bu ilişki yaşama sevincimi aldı

Kangren parmağı koparmazsan tüm vücudu sarar buda öyle bisey evlilik olmadan netles bence şimdi anlıyorum aileler hazırlıklar eş dost akraba,,,ağır geliyor ama bir adım sonrası daha da zor ve agir

Allah yardımcın olur dilerim ki

Hakkında ne hayırlı ise o içine sinsin...

Burdaki konuları okudukça evet diyorum artık bu yara olmuş atmam lazım.. Ama aklıma geliyor bazen mutlu etti diyorum onlar beni suan ayakta tutan şeyler
. İçimden biliyorum ama biz farklı kişilikleriz çok. .

Nisanliyim. .aileler herkes iç içe. .başka birine alışmayi geçtim onu hayatımdan çıkarmak bile beni yıpratır ama böyle de olmuyo gitmiyor
Bak gitmiyor diyorsun.. farzet evlendiniz bi de çocuk oldu.. şu durumda gitmeyen ilişkiyi bitiremiyosun ya o durumdayken nasıl bitireceksin? Hadi inatla zorladın diyelim niye hayatı zehir ediyosun ki kendine aldığımız nefes sayılıyken..
Şu an ayrılırsam yokluğuna alışmayı düşünmek bile istemiyorum gibi bi şey demişsin.. alışırsın canım alışırsın insanlar ana baba evlat kardeş kaybedip yine de hayatlarına devam ediyolar.. yiyip içip gülüp geziyolar.. sen buna mı alışmıycaksın yapma Allahaşkına.. karşına elbet seni mutlu edicek biri çıkıcaktır.. kendini kafese kapatma ölürüm biterim diye.. asıl böyle bi ilişkiyi devam ettirirsen o zaman ölür bitersin nerden de ayrılmadım diye kendini yer bitirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…