- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Bende de hatalar var biliyorum..ama yinede böyle olmamalıydı bu kadar çabuk tukenmemeliydik. . Uzattıkca bu işi biz uzaklastikBırak canım bundan sonra tat vermez artık.. adam daha şimdiden koyuverdiyse bi şey olmaz artık bu ilişkiden.. bundan sonraki aşama zaman kaybı ve yıpranma
Nisanliyim. .aileler herkes iç içe. .başka birine alışmayi geçtim onu hayatımdan çıkarmak bile beni yıpratır ama böyle de olmuyo gitmiyorNeden zorluyorsun?
Bunun farkında olduğum için canım yanıyor. .kabul edemiyorum emek verdiğim ilişkinin böyle noktalara gelmesiniburdaki kadinlarin yaptigi en büyük hatalardan biri, evlenince düzelir düsüncesi!
(bu arada, cocuk oluncada düzelmiyor)
Biz 3 senede herseyi tükettik. .3 sene uzun değil ki normal bir süre..
heyecan bittiyse zorlamanın alemi yok.. evlenince kuş konmuyor her şey daha sıradanlaşıyor aksine
O kadar detayını bilmiyorum tabi ama karşı tarafın yaklaşımı nasıl? Gerçekten toparlancak gibi mi?Bende de hatalar var biliyorum..ama yinede böyle olmamalıydı bu kadar çabuk tukenmemeliydik. . Uzattıkca bu işi biz uzaklastik
Ev alınacak birseyler hazırlık. .hiç hevesim yokki.. İçimden bile gelmiyor. .yaşlandım sanki bu ilişki yaşama sevincimi aldıO yemek artık bozulmuş , içine ne koyarsan koy olmaz. Şuan çektiğin acı inan bitecek ama bu şartlarda evlilik olursa aman diyorum , çok uzulursun evlenince saygı daha çok lazım paylaşım daha çok olacak tahammül gerekecek
O da farkında ama belli etmiyor.. yaşı gelmiş artık onun için Son liman gibi birşeyim sanırım.. bi de ben baya olgunlaştim fikirlerim değişti zamanla ve onunla uyusmadigimizi farkettim kişilik olarak bu çok etkiliyoO kadar detayını bilmiyorum tabi ama karşı tarafın yaklaşımı nasıl? Gerçekten toparlancak gibi mi?
Ben şuna inanıyorum uzun süreli ilişkiler iki tarafı da yıpratıyo ve bi şekilde evlenseler de tat vermiyo..
Burdaki konulara hep aynı şeyi yazıyorum bir ömür yipranacaginiza en fazla bir yıl yıpranırsınız. Aileniz de en fazla 1 ay üzülür geçer, boşanmaktan kolay bence. Bir de şu başkasını tanıyamam artık hissi , şu an hayatınızdaki kişinin sizi ne kadar yordugunun kanıtı, biri çıkar gelir , hiç yormaz doğduğunuzdan beri tanıyormuş gibi olursunuz, ve yaşadığınız tüm ayrılıklara iyi ki dersiniz,kendimden biliyorum:)Nisanliyim. .aileler herkes iç içe. .başka birine alışmayi geçtim onu hayatımdan çıkarmak bile beni yıpratır ama böyle de olmuyo gitmiyor
Ne biliyim korkuyorum? Birini gerçekten sevsem yola çıksam yine aynı şey mi olcak ? Ki bu kişiyi tam sevmedim ailem çok üstüme geldi bende alışmaya çalıştım ve patlak verdiO yemek artık bozulmuş , içine ne koyarsan koy olmaz. Şuan çektiğin acı inan bitecek ama bu şartlarda evlilik olursa aman diyorum , çok uzulursun evlenince saygı daha çok lazım paylaşım daha çok olacak tahammül gerekecek
Ev alınacak birseyler hazırlık. .hiç hevesim yokki.. İçimden bile gelmiyor. .yaşlandım sanki bu ilişki yaşama sevincimi aldı
Burdaki konuları okudukça evet diyorum artık bu yara olmuş atmam lazım.. Ama aklıma geliyor bazen mutlu etti diyorum onlar beni suan ayakta tutan şeylerBurdaki konulara hep aynı şeyi yazıyorum bir ömür yipranacaginiza en fazla bir yıl yıpranırsınız. Aileniz de en fazla 1 ay üzülür geçer, boşanmaktan kolay bence. Bir de şu başkasını tanıyamam artık hissi , şu an hayatınızdaki kişinin sizi ne kadar yordugunun kanıtı, biri çıkar gelir , hiç yormaz doğduğunuzdan beri tanıyormuş gibi olursunuz, ve yaşadığınız tüm ayrılıklara iyi ki dersiniz,kendimden biliyorum:)
Bak gitmiyor diyorsun.. farzet evlendiniz bi de çocuk oldu.. şu durumda gitmeyen ilişkiyi bitiremiyosun ya o durumdayken nasıl bitireceksin? Hadi inatla zorladın diyelim niye hayatı zehir ediyosun ki kendine aldığımız nefes sayılıyken..Nisanliyim. .aileler herkes iç içe. .başka birine alışmayi geçtim onu hayatımdan çıkarmak bile beni yıpratır ama böyle de olmuyo gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?