- 21 Haziran 2015
- 4.406
- 7.030
- 78
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Düşünüyorum çok hemde. .aha bugün yine kavga ettik kızlar bana şerefsiz dedi ya afedersiniz nasıl mutlu olurum derim ben bu adamla3 senede çekilmez hale geldiyse, bir ömür nasıl geçecek hiç düşündünüz mü?
Zaten benimle aynı sürede ilişkisi olan arkadaşım var o kadar iyiler ki.. Biz ise 40 yıllık evli gibiyiz.. Benim düşüncelerimi duygularımı bile onemsemiyohayır uzak ilişkiler böyle olacak diye bişey yok. kendimden biliyorum. evlenince de düzelmez. bu yazı da burda dursun evlenirsen gelip oku bidaha
Artık emekte vermiyorumki gamsızlastim. .ne olursa olsun modundayımtek tarafin verdigi emekle olmuyor iste
bin tane örnek verebilirim
satir satir kendimden bahsedebilirim
bunun disinda ac bak bi bdv ye, eger bi tarafin verdigi emekle yürüseydi konular %30 a düserdi
insallah kiymet bilen insanlarla karsilasiriz hepimiz
Suan uzatlamalari oynuyoruz resmen. No duygu no icraatEşimle 4 sene sevgililik döneminden sonra evlendik. Hep ilk günkü gibiydik süreyle ilgisi yok sizin olayınız bitmiş sanki
Suan uzatlamalari oynuyoruz resmen. No duygu no icraat
Mesaj attım bitsin dedim öncekiler gibi zannedecek bitmez sanacak ama bu sefer diyorum birseyler yapmaliyimniye bu duruma sokuyosunki kendini. şerefsiz demiş bir de. kangren olmuş. o cesaret edemiyorsa sen kes kurtul. ne diye zaman kaybediyorsun?
evlenince o şerefsiz lafının daha ağırlarını duyarsın.Mesaj attım bitsin dedim öncekiler gibi zannedecek bitmez sanacak ama bu sefer diyorum birseyler yapmaliyim
Hayır çok zoruma giderdi.. ve bunun normalleşmesi bile rahatsız ediyor ya yine barışsak yine diyecek. .bu sefer birseyler olsun artık diye ugrascam ya bitsin ya da konuşmayalım ne biliyim..yordu artıkevlenince o şerefsiz lafının daha ağırlarını duyarsın.
çünkü sana saygısı bitmiş. daha ayrı evlerde olmanıza rağmen sana tahammül edemeyip işi hakarete vardıran insanla aynı eve girdiğinizde daha kötülerini yaşarsın.
arkadaşların dediği gibi, kangren olmuş, kes kurtul.
bırak eşi nişanlıyı sevgiliyi, komşum arkadaşım bana şerefsiz desin, parçalarım onu. anında her ilişkiyi keserim.
sen bunu düşün, başkası böyle davransa, bu lafları etse tepkin nasıl olurdu? ısrarla arkadaşlığına devam mı ederdin, anında biter miydi?
Yok malesef.. Bende farkındayım.. gerçi mantık savma insan niye degissinki evlenince de aynı kalcak tabi neyine kaniyorsakEvlenince düzeldi diyenler el kaldırsın ..
Bak kimse kaldirmiyor çünkü yok öyle bişi
Hayır tatlım aynı olmayacak daha salmış daha bikmis daha hevessiz daha sıradan ve ve veee daha öküz olacak. .Yok malesef.. Bende farkındayım.. gerçi mantık savma insan niye degissinki evlenince de aynı kalcak tabi neyine kaniyorsak
Bunlari düşününce içime oturuyor resmen. .Biz şimdiden hepsini tükettik fazlasıyla hemdeHayır tatlım aynı olmayacak daha salmış daha bikmis daha hevessiz daha sıradan ve ve veee daha öküz olacak. .
erkeğin tabiatı rahat. Ne sıkıcam kendimi diyecek salacak o icindeki öküzü evinin orta yerine
Aman evlenme evlenip ne yapican. Çocuk istiyorsan ancakBunlari düşününce içime oturuyor resmen. .Biz şimdiden hepsini tükettik fazlasıyla hemde
Artık emekte vermiyorumki gamsızlastim. .ne olursa olsun modundayım
Şimdi konuştuk.. kendini haklı çıkardı tutamadım kendimi ağladım ben senin agliyacagini biliyordum zaten diyor..çok kırıldım..hakkinizda hayirlisi olsun insallah, kolay degil
Valla suan moralen sifirim yine ağlattı beni. .Aman evlenme evlenip ne yapican. Çocuk istiyorsan ancak
Bi erkek için aglanir mi ya. Otur boşa giden 3 yılına ağla aglayacaksanValla suan moralen sifirim yine ağlattı beni. .
Gerçekten de öyle. .küfür etti bunda bile haklı görüyor kendini.. Nasıl bir insan bu Rabbim..Bi erkek için aglanir mi ya. Otur boşa giden 3 yılına ağla aglayacaksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?