Ne oldu bize ?

hayır uzak ilişkiler böyle olacak diye bişey yok. kendimden biliyorum. evlenince de düzelmez. bu yazı da burda dursun evlenirsen gelip oku bidaha

hayır uzak ilişkiler böyle olacak diye bişey yok. kendimden biliyorum. evlenince de düzelmez. bu yazı da burda dursun evlenirsen gelip oku bidaha
Zaten benimle aynı sürede ilişkisi olan arkadaşım var o kadar iyiler ki.. Biz ise 40 yıllık evli gibiyiz.. Benim düşüncelerimi duygularımı bile onemsemiyo

Artık emekte vermiyorumki gamsızlastim. .ne olursa olsun modundayım

Mesaj attım bitsin dedim öncekiler gibi zannedecek bitmez sanacak ama bu sefer diyorum birseyler yapmaliyim
evlenince o şerefsiz lafının daha ağırlarını duyarsın.
çünkü sana saygısı bitmiş. daha ayrı evlerde olmanıza rağmen sana tahammül edemeyip işi hakarete vardıran insanla aynı eve girdiğinizde daha kötülerini yaşarsın.
arkadaşların dediği gibi, kangren olmuş, kes kurtul.
bırak eşi nişanlıyı sevgiliyi, komşum arkadaşım bana şerefsiz desin, parçalarım onu. anında her ilişkiyi keserim.
sen bunu düşün, başkası böyle davransa, bu lafları etse tepkin nasıl olurdu? ısrarla arkadaşlığına devam mı ederdin, anında biter miydi?

Hayır çok zoruma giderdi.. ve bunun normalleşmesi bile rahatsız ediyor ya yine barışsak yine diyecek. .bu sefer birseyler olsun artık diye ugrascam ya bitsin ya da konuşmayalım ne biliyim..yordu artık

Evlenince düzeldi diyenler el kaldırsın ..

Bak kimse kaldirmiyor çünkü yok öyle bişi

Yok malesef.. Bende farkındayım.. gerçi mantık savma insan niye degissinki evlenince de aynı kalcak tabi neyine kaniyorsak
Hayır tatlım aynı olmayacak daha salmış daha bikmis daha hevessiz daha sıradan ve ve veee daha öküz olacak. .
erkeğin tabiatı rahat. Ne sıkıcam kendimi diyecek salacak o icindeki öküzü evinin orta yerine

Hayır tatlım aynı olmayacak daha salmış daha bikmis daha hevessiz daha sıradan ve ve veee daha öküz olacak. .
erkeğin tabiatı rahat. Ne sıkıcam kendimi diyecek salacak o icindeki öküzü evinin orta yerine
Bunlari düşününce içime oturuyor resmen. .Biz şimdiden hepsini tükettik fazlasıyla hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…