Ne oldu bize ?

Amin çok teşekkür ederim. . Ailemde bırak diyor mutlu değilsen ama onları umursamiyorum 3 sene önce ben ağlayarak istemiyorum dediğim halde olcak bu iş diyen de onlrdi. .

Teşekkür ederim. Bitse biliyorum bende rahatliycam ben kendim gibi değilim artık. .ne bileyim böyle özledim biri için kalbimin çarpmasıni heyecanlanmayi. .bu duyguları yasayamayacagimi biliyorum bu kişiyle devam edersem bu bile çok canımı yakıyor

İlişki eğer mutlu etmiyorsa bitirmek gerekir.

Birbirinizi bitirmeden ilişkinizi bitirin bari.

Saygının da kalmadığını söylüyorsun elle tutulur bir yanı kalmamış ki.
Masada bıraktığım kalem gibi. .öyle orada duruyor ne bi katkısı ne bi etkisi. . Arada hevesleniyorum karsidakinin davranışlarını görünce vazgeçiyorum

Bi arıyor ne olsun uğraşıyorum demekten gına geliyor artık. .ne onda ne bende bi heyecan yok.. Aileleri düşünüyorum onun ailesi brni çok seviyo.. ama oğullariyla yapamadıktan sonra

Bi arıyor ne olsun uğraşıyorum demekten gına geliyor artık. .ne onda ne bende bi heyecan yok.. Aileleri düşünüyorum onun ailesi brni çok seviyo.. ama oğullariyla yapamadıktan sonra
Konuşacak bişey mi bulamıyorsunuz ?
Biz 4 yıllık ilişkide 10 kez ayrılıp barışmısızdır o Zaman çok şey değişiyor insan sevip sevmediğini anlıyor
Bence biraz ara verin derim

Konuşacak bişey mi bulamıyorsunuz ?
Biz 4 yıllık ilişkide 10 kez ayrılıp barışmısızdır o Zaman çok şey değişiyor insan sevip sevmediğini anlıyor
Bence biraz ara verin derim
Bi hafta aralarimiz oldu..üzülüyorum tabi herşey mukemmldi fln gibi geliyo barışınca farkediyorum bu sadece ayrılık psikolojisinin bi etkisi

Sevgi yok.. özlem yok.. sadece alışkanlık.. ona da alışırsın zaten.. özlemediğim adamın yokluğu neden koysun ki aksine varlığı rahatsız eder.. bu ilişkide gerekli olan hiçbi şey yok biz neyi tartışıyoruz ya.. yapıcağın şey ayrılmak.. içinin kıpırdamadığı adamla ömür geçmez.. benim diyeceğim bu.. hayat senin hayatın karar sana kalmış..

Bi hafta aralarimiz oldu..üzülüyorum tabi herşey mukemmldi fln gibi geliyo barışınca farkediyorum bu sadece ayrılık psikolojisinin bi etkisi
Aynen öyle ayrılık yeni olduğundan öyle oluyo
Ama Zaman herşeyin ilacıdır
Şimdide mutsuzsun evlenince daha çok olucaksın
Yol yakınken dön bence
Evlenince herşey daha kötü olur

Teşekkür ederim.. Artık sağlıklı düşünemiyorum. .Bunlari kafamda toplamam lazımdı... Yarın ciddi ciddi konuşmak istiyorum ve gerekeni yapmak

Aynen öyle ayrılık yeni olduğundan öyle oluyo
Ama Zaman herşeyin ilacıdır
Şimdide mutsuzsun evlenince daha çok olucaksın
Yol yakınken dön bence
Evlenince herşey daha kötü olur
Kendisiyne konuşmayı düşünüyorum ama bu sefer gizli saklı olmadan.. duygularımı Saklamadan. .haber veririm hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.. bu sayfa ilac gibi

Kızlar evliliği çok rahat kendi istedikleri gibi olacak zannediyorlar galiba ama evlilik çok zor
Ağır bi sorumluluk çok düşünmek gerekiyor ne kadar geç evlenirseniz o kadar iyi çok ciddiyim
Evlenenlere özenmeyin emin olun onlarda sizin hayatınıza özeniyor bekarlara..
Gençlik bekarlık güzel şey tadını çıkarmak gerek

Zaten zaman geçtikçe evlilik nasıl birsey daha çok fikir sahibi oluyorum ve bizim evlilik için uygun bir çift olamadığımızı.

uzun süreli ilişkilerde bazen soğuma, uzaklaşma, artık sevmediğini düşünme gibi duygular oluyor maalesef.

ama bu hisler bir süre sonra geçmiyorsa aksine devam ediyorsa sıkıntı var.

nişanlınızla bu durumu oturup konuşmalısınız.

belki o da aynı duygular içindedir ve sizden bir adım bekliyordur.

Evet bu hisler uzun zamandır var.. bu benim için sıradan çok sıradan birsey oldu..konuşmam gerekiyor farkındayım

Bunun farkında olduğum için canım yanıyor. .kabul edemiyorum emek verdiğim ilişkinin böyle noktalara gelmesini

tek tarafin verdigi emekle olmuyor iste
bin tane örnek verebilirim
satir satir kendimden bahsedebilirim

bunun disinda ac bak bi bdv ye, eger bi tarafin verdigi emekle yürüseydi konular %30 a düserdi

insallah kiymet bilen insanlarla karsilasiriz hepimiz

herkesin ilişkisi böyle olduğuna göre acaba bu durum normal mi?
ilk aşk ilk heves saatlerce gülüşme - heves azaldı - normalleşme - ve kadının cıldırdıgı an = beni sevmiyor musuunn?
tüümm dünya aynını yapıyor... bende yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…