• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE OLDU SIMDI? BU ADAMIN DERDI NE?

bence adamın hayatında bazı değişiklikler oldu,başka biriyle tanışmış hoşlanmış falan olabilir.
Aşık değilmiş size demek ki.çünkü sizinle beraber yaptığı aktiviteler için sonradan ayrılık nedeni gibi göstermesi çok aptalca.
bence kurtuldugunuza sevinin,kafaya takmayın.

işte bunlar hep İzmir kültüründen.
Konuyu sonuna kadar okusam da o İzmir Kültürü ibarenizden dolayı ciddi cevap yazamayacağım.
Unutmadan ben Sivas kültürü var ve aynı sizin gibi giyiniyorum !!!

tanısma safhasındasınız yanı ... Dusuncenın absurdlugunu bı kenara bırakın en azından sıze dogru ınsan degılmıs .. Boyle kendını gostermıs olması da ıyı bı yerde ..

gerçekçiymiş emin ol böylesi daha hayırlıymış
adam söylemiş taşıyamam seni diye
farkedip gitmesi
seni büyün çöküntü altından kurtarıp gitmesi daha sağlıklı

Gerçekten İzmir kültürün olsaydı bi kere bunu özellikle belirtmezdin. Ve gerçekten o kültürde olsaydın dürüstçe ben seni taşıyamam diyen adamın arkasından ama bi orta yol bulurduk demezdin. Çünkü o kafada biri zaten kendisi hayatına böyle bir adamı almaz ve karşısındaki adam için kendi yaşamından feragat etmez . İçecekse kendi istediği içer giyinecekse kendi istediği için giyinir hayatındaki adamın bu konuya hiç bir dahli olamaz. Giyimine kuşamına yemesine içmesine karışacak adamıda kendi şutlar ve dönüp arkasına bakmaz.

Not: Evet İzmirliyim.

Siz ona fazla gelmişsinizdir. Ezilmiştir içten içe. Bahane bulamayınca da içki konusundan girmiştir olaya. Kompleksleri varmış demek ki..

senden ayrılmak istmesi bile çok çirkince. bi açıklama yapmdan diek engellemi ş ve bu adam 35 yaşında gerizekalı.

Manyak bu mıllet,izmir kulturu ne demek anlamadım,ama senı yapıcı buldum,orta yol bulman son derece doğal,evlilik,ilişki,iş yaşamı,komşuluk hep orta yol bulunup ilerliyor,neden bu konuda üstüne gelınıuor anlamadım,sankı sızler sevdiğiniz şeyler uğruna fedakarlık yapmıyorusnuz,bunun olçusu senın sınırın canım,ve cidden giç üzülme,adam çok kötü bir erkek modeli,ben içmem,içen adam istemem,ama içen bır adamla çıkıp sonra sen ıçıyosun bana göre değilsin,sorunlu bır davranış,onuda geçtim,canım içmsen olmazmı dese yıne anlarım,engelleme de cabası,boşver,öle erkekler içer,gezer tozar,yatar kalkar,sonra sen benle yattım der aşağılar,en kaçman gereken grup

Biz kadınlar hep böyle düşündüğümüz için kaybediyoruz.asiri bağlanma korkusu nedir ya...hiçbir erkek böyle birşey düşünmez.
Basmış gitmiş işte. Biliyorum çok acı ama olduğu gibi kabullenin olayı.
Pişman olacak kapımda gelecek bana bağlanmaya korktu...ya bu düşünce tarzimizdan vazgecmemiz lazım arkadaşlar.
Öle deme yıllar önce bırı ile tanıştım,cok samımı olduk,bır ıkı ay fılan sonra dahada aramadı,ben cahılım o zaman bır üzüldüm sorma,onun erkek arkadaşı ile benım kızarkadşaım sevgili,bır gın buluşalım dedıler,oda gelmişti,ve ağladı,çok fena bağlanıyorum,korkuyorum,asık oldum,canım yanıyor dedi,korkma ben kötü biri değilim ,bende çok üZüldüm dedi,sonra tam uç yıl çıktık,çokda mutlu olduk,başka nedenlerden ayrıldık

Back
X