Ne oldu şimdi

Evli değil yahu biliyorum ama başka biri var bence
Yani benim de aklıma başka bir şey gelmedi. Neticede yeni tanışıyorsunuz öyle yalan söyleyen bir çok evli erkek var ama eminseniz başka biri de olabilir ya da ilişki yaşamaktan korkup kaçmıştır. Pişman olunca da çok işim vardı basıma söyle böyle seyler geldi diye bahaneler bulup geri dönecektir. Zira akşam telefona cevap vermeyip sabah instaya girmenin bir manası yok.

Yani anlamıyorum dün bişeyler oldu ama ne oldu. Ortak arkadaşımız var beni seven biri evli olsa falan söylerdi ki değil yani öğrenciyiz. O kadar tanıdım hem. Dün gerçekten güzeldi elimi tuttu ilk kez. Bence ya eski sevgilisi vardı o döndü. Ya başka birini buldu ondan hoşlandı anlamıyorum

Acaba sizin hakkınızda biri yalan yanlış bir şey mi söyledi çocuğa

Acaba sizin hakkınızda biri yalan yanlış bir şey mi söyledi çocuğa
Zaten bir ortak arkadaşımız var o da beni çok severdi eminim ve zaten söylemiş çok iyi bir kız diye. Ve zaten çocuk öyle davranıyordu ki bişey olsa bi açıklama yapardı mutlaka. Fazla kibar yani gerçekten şok oldum. Kaç kere daha önce sevgilimden ayrıldım hiç böyle üzülmezdim, sabahtan beri mahfoldum

Ne olursa olsun cekip gidilemez oyle...
Harbi adi olmak lazim böyle sessiz gitmek icin

Ne olursa olsun cekip gidilemez oyle...
Harbi adi olmak lazim böyle sessiz gitmek icin
Gerçekten o kadar üzgünüm ki hani güzelce söyleseydi ben devam etmek istemiyorum diye anlardım. O kadar da kibar bi çocuktu ki ben sormasam da en küçük bişeyin hesabını veriyordu. Şu önümüzdeki üç dört gün için bir sürü plan yaptı. Yarın sabah da görüşücektik. Ayrıca çok samimiydi mutlu olduğunu defalarca dile getirdi. Bir çok ilişkim oldu hiç böyle biten görmedim ben

Haklısın wcde bile insan bugun yoğunum dönecem der Kısadan keser ..ama sen yinede bekle yazar arar seni o mutlaka

Ya bacim aklima bir dostumun eski sevgilisi geldi. Cocukla cok asiklardi Ben tanistim ailesi tanisti arkadasim cocugun abisiyle yengesiyle herkesle tanisti. Her sey yolunda gidiyor en ufak sorun yok. Neyse cocuk buna bulundugun sehre geliyorum arabayla yoldayim su an diyor sonra tamamen kayip. Arkadasim kaza oldu sanip cocugun abisini filan ariyor ogreniyor ki cocuk Yola filan cikmamis. Hicbir haber yok. Sonra aylar sonra cocugun tam o siralar nisanlandigini ogreniyor Instagramdan. Yani saka gibi cok ama cok garip. Biz o kadar anlam veremedik ki duruma sinirlenemedik bile. Cocuk evlilik filan bahsi aciyordu habire. Hala da anlam veremiyoruz.

Yok artık ya gerçekten şaka gibi. Kızlar da da var diyorlar ama hiç bi kız böyle bişey yapmaz . Sevmediği biriyle planlar kurmaz yani ben bir gün daha erkeklerden nefret ettim. Tabiki iyileri var ama milyonda bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…