Dönmedi ve ben sildim numarasını da instagramdan daİyi de çok saçma olmuş, saygısızlık resmen hala mı dönmedi size?
Dönmedi ve ben sildim numarasını da instagramdan da
Esas sorun oydu işte hani bitmesi o kadar üzmezdi beni böyle güzel giderken sessizce gitmek ne demek. Herkes beklemedim sildim diye kızıcak ama benim şu an kafam rahat bekleyemezdim her şey de açıktı dediğiniz gibiYani olması gereken... Tekrar yazmamakla da çok iyi yapmışsınız.
İnstagramda o kadar kalıp sizin aramalarınıza cevap vermemesi tam dengesizlik. Hayır bir sorun varsa bile insan gibi söylersin. İnsan gibi bitirirsin.
Yahu bu adam insan degil mi? Bir sey olmus olamaz mi? Hemen bu yandim Allah tripleri nedir ne gerek var? Biraz relax akista yasayin. Biterse bitmis olur hepsi bu.
Böyle dalga geçer gibi yorumlar yaptınız elinize ne geçti bilmiyorum ama haklı çıktım işte..Kafa karıştırıcı bi olay müge anliya git o çözer
Böyle dalga geçer gibi yorumlar yaptınız elinize ne geçti bilmiyorum ama haklı çıktım işte..
Yorumunuzdan öyle anlaşılıyor. Sorunu çözemedim ama böyle güzel gidiyorken her gün herşeyi mutlaka haber veriyorken bütün gün instagrama girdi ve bana iki satır yazmadıysa bitmiş demektir aradım dönmedi saatlerce ve sildim her yerdenTam olarak nerde dalga gecmisim? Dalga gecmedim boyle bir olay basima gelse basina bir sey mi geldi diye dusunurdum. Nasil hakli ciktiniz? Sorun neymis?
Evet kayıp. Sildiğim için bakmadım da bidaha girdi mi diye en son aktifti instagramda falanEe ne oldu şimdi adam kayıp mı?
Nasıl yaniAdam sizi deniyordu. Tebrikler.. Kaybettiniz
Evet kayıp. Sildiğim için bakmadım da bidaha girdi mi diye en son aktifti instagramda falan
Aslında isterdim hala istiyorum ama tutucam kendimi o nasıl sessiz gittiyse bende öyle yapıcamAy ben olsam sen ne kadar saygısızsın ya diye başlayan bir mesaj döşer sonra engellerdim. İçimde tutmayı hiç sevmiyorum.
Parametrelerini ölçüyor(du) canim.Nasıl yani
Aslında isterdim hala istiyorum ama tutucam kendimi o nasıl sessiz gittiyse bende öyle yapıcam
Yani yazmadığım zaman ne yapıcak diye mi ? Daha açık yazar mısınız çünkü böyle de düşünmedim değilParametrelerini ölçüyor(du) canim.
Yani yazmadığım zaman ne yapıcak diye mi ? Daha açık yazar mısınız çünkü böyle de düşünmedimParametrelerini ölçüyor(du) canim.
YaAmaaan boş versene ya saydır içinden geçenleri rahatla. Sanki sessizce çekip gittiğimiz zaman “oo ne kaliteli biri sessizce gitti” mi diyor bunlar? Son söz söylenecekse her zaman ben söylerim, karşıdaki düşünsün bize ne içimize ata ata yaşlanıyoruz.
Yaminekosan arkadaş da beni denediğini söylemiş acaba gerçekten öyle mi.. bazı şeyleri düşündüm olabilme ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?