Kizlar eltim ilk evlendiginde hic sevmezdim bana hep yapmacik yalaka gelirdi bende onun hakkindaki düsüncelerime anlatip aramiz düzelsin diye caba gösterdim - bir yil sonra görümcemle aram bozuldu ve bu Esnada eltim bana yakin oldu ve iki kizkardes gibi olduk - sen haklisin dert etme üzülme gibi vs laflar ederdi - görümcemle ben cok yakindik ve eltimle görümcemde mesafelilerdi. Ben duygularimi belli eder ve cok cabuk güvenirim herkese herseyimide anlatirim - eltime cocuk istedigim söyledim ve oda hep sorardi hamile degilmisin daha- ben ona sordugumdada istemiyorum kilo alirim derdi- bir kac aydir birden bana soguk davranmaya basladi hergün arayan kiz dogru düzgün slm bile vermiyor artik - kaynana ve görümcenin dedikodusunu ederdi simdide peslerinden ayrilmiyor. Ögrendimki hamileymis ve milletede hamile oldugu icin degerinin artigini söylüyormus. Kaynanam ve görümcem artik daha cok ilgi gösteriyormus!!! Kendimi aptal gibi hissediyorum kaynanamlar beni daha cok severdi simdi eltime daha fazla ilgi var ve Sanki eltimde bunu beklemis - kic kimse onu sevmezdi ailede sacma sapan konusdugu icin ben ona arka cikdim korudum simdi biraz ilgi gördü diye hemen sirtini bana cevirdi!!!: