Ne olduğunu anlayamadım ?

Tokalasamaz diye bir kaide yok elbette.Ama ilk defa gördüğün bir insana el uzatmak saçmaydı bence!!Rahat insanlar oldukları bir gerçek .
Bunun rahatlıkla ne alakası var ya, tamam hadi öyle bir görgü kuralı var da, tokalaşmak istemek ile rahatlık arasında bir bağ kuramadım

gercekten amacları ne demıssınız buna cok sasırdım ne olabılır amacları hadı bır dusunelım hep bırlıkte :)
tokalasmak ıcın elını uzatması geniş bır ınsan oldugundan degıl nasıl oraya bagladınız ayrıca alnınızda benımle tokalasmayın dıye yanıp sonmuyor ne bılsın?

tokalasmam ben muhafazakarım deyıp nufus mudurlugu bıldırgesı gıbı secerenızı dokmussunuz ben olsam yasımı medenı durumumu falan ne yapacaksınız hayırdır derdım mesela ?

apayrı ınsanlarsanız bırdaha kısısel bılgılerınızı sorduklarında veya yanınıza geldıklerınde mesafelı durursunuz bıttı gıttı

ilk defa duydum niye?
birde uzatmaz değilde uzatamaz demişsiniz.
enteresan geldi bana.

ilk defa duydum niye?
birde uzatmaz değilde uzatamaz demişsiniz.
enteresan geldi bana.
Uzatamaz dedim çünkü doğrusu budur.Gorgu gereği kadının önce elini uzatması beklenir.Yani burada insiyatif kadindadir.Uzatan erkekler vardır ama bu görgüsüzlük.Mesela merdiven çıkarken önce kadın ardından erkek çıkar .Kadın takılıp sendeleyebilir vs..

Beni asıl dusinduren el sıkışmadigimda nasıl bir imaj bıraktığım?
el sıkısmayan bırı ımajı bıraktınız

bır kere basıma geldı benım bır iş ortamda herkes bırbırıyle tokalasıyor, bende halıyle tokalasmak ıcın elımı uzattım ,ben kadınlarla tokalasmam dedı adam , kendımı cok tuhaf hıssettım ...

kadınla tokalasmayan ınsan herkesın tokalastıgı ortamda en azından onden basıyla selam verır kı bılırız tokalasmadıgını aksı halde elımızı uzatırız elımızde havada kalınca tuhaf oluyor ,tabı herkes tokalasmak zorunda degıl ,o yuzden yuz seklınız bakısınız davranısıınız onemlı burada... gozuyle basıyla selam verıp o selamı her turlu aldıysanız sorun yok da oyle dümdüz durduysanız nerede nasıl davranması gerektıgını bılmeyen bırı gıbı gorunebılırsınız

Tokalasamaz diye bir kaide yok elbette.Ama ilk defa gördüğün bir insana el uzatmak saçmaydı bence!!Rahat insanlar oldukları bir gerçek .

Cok ozur dileyerek soruyorum ilk defa gordugu insana el yerine ayak mi uzatilmali? Ben hep elimi uzatip tokalasirim. Yanlissa bilelim zararin neresinden donsek kardir. Rahatliktan kastiniz ne onu da anlamadim.

Bilmeyebilir biz normal kadınlar tokalaşiyoruz pandemi harici

Valla bilemeyeceğim artık normal mi anormal mı ? İşle alakalı bir sorun vardı bu iş yeri sahiplerinin numarasını istemiştim çalışanları numaralarını vermediler.Bu da ilginc iletişimin önüne geçildi

Tokalasmak ayip ama numarasini istemek normal. Ayip etmisler iletisimin onune gecilmis. Bacim sen gercek misin yoksa kafa mi buluyorsun?

Evet ilk önce kadının el uzatması beklenir, bu bir görgü kuralıdır..Ama karşınızda ki kişi sizinle tanışmak istemiş belli, belki biraz heyecan yapmış elini uzatmış ne var ki bunda, büyük bir kabalık ya da rahatlık olarak görmek saçma..Tanışmak İstemiyorsanız belli edersiniz olur biter..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…