- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.573
- 138
- Konu Sahibi Sevimlihaydut
-
Kadin elini uzatmadan erkek elini uzatamaz.Bu en basit görgü kuralıdır.Neyi bilmesi gerekiyor anlamadim? Kadinlar tokalasmaz mi?
Tokalasamaz diye bir kaide yok elbette.Ama ilk defa gördüğün bir insana el uzatmak saçmaydı bence!!Rahat insanlar oldukları bir gerçek .
Bunun rahatlıkla ne alakası var ya, tamam hadi öyle bir görgü kuralı var da, tokalaşmak istemek ile rahatlık arasında bir bağ kuramadımTokalasamaz diye bir kaide yok elbette.Ama ilk defa gördüğün bir insana el uzatmak saçmaydı bence!!Rahat insanlar oldukları bir gerçek .
Kadin elini uzatmadan erkek elini uzatamaz.Bu en basit görgü kuralıdır.
gercekten amacları ne demıssınız buna cok sasırdım ne olabılır amacları hadı bır dusunelım hep bırlıkte :)Ama sorun şu sosyal kültürel anlamda apayrı insanlar olduğumuzu düşünüyorum.Gorunus olarak öyle olmasa da ben daha muhafazakar bir insanım .Çocuk elini uzattigindan tanışmak için ben uzatmadim mesela .Yani bir erkeğin bunu bilmesi gerekiyor.
ilk defa duydum niye?
birde uzatmaz değilde uzatamaz demişsiniz.
enteresan geldi bana.
Uzatamaz dedim çünkü doğrusu budur.Gorgu gereği kadının önce elini uzatması beklenir.Yani burada insiyatif kadindadir.Uzatan erkekler vardır ama bu görgüsüzlük.Mesela merdiven çıkarken önce kadın ardından erkek çıkar .Kadın takılıp sendeleyebilir vs..ilk defa duydum niye?
enteresan geldi bana.
el sıkısmayan bırı ımajı bıraktınızBeni asıl dusinduren el sıkışmadigimda nasıl bir imaj bıraktığım?
Tokalasamaz diye bir kaide yok elbette.Ama ilk defa gördüğün bir insana el uzatmak saçmaydı bence!!Rahat insanlar oldukları bir gerçek .
Beni asıl dusinduren el sıkışmadigimda nasıl bir imaj bıraktığım?
Bilmeyebilir biz normal kadınlar tokalaşiyoruz pandemi hariciAma sorun şu sosyal kültürel anlamda apayrı insanlar olduğumuzu düşünüyorum.Gorunus olarak öyle olmasa da ben daha muhafazakar bir insanım .Çocuk elini uzattigindan tanışmak için ben uzatmadim mesela .Yani bir erkeğin bunu bilmesi gerekiyor.
40 yaşındayım ilk kez duydum bunuKadin elini uzatmadan erkek elini uzatamaz.Bu en basit görgü kuralıdır.
Ellerin elime değdiği zaman ister ölüm olsun ister ayrılikilk defa duydum niye?
enteresan geldi bana.
Valla bilemeyeceğim artık normal mi anormal mı ? İşle alakalı bir sorun vardı bu iş yeri sahiplerinin numarasını istemiştim çalışanları numaralarını vermediler.Bu da ilginc iletişimin önüne geçildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?