Ne olduğunu anlayamadım ?

Yakinda evleniyorum diye konu acarsin

Cok ozur dileyerek soruyorum ilk defa gordugu insana el yerine ayak mi uzatilmali? Ben hep elimi uzatip tokalasirim. Yanlissa bilelim zararin neresinden donsek kardir. Rahatliktan kastiniz ne onu da anlamadim.
Hanımefendi niye ayak uzatasiniz ..Tabii elinizi uzatın.Burada önce erkek elini uzatmış .Siz elinizi uzattiktan sonra beyefendi elini uzatmalı.

konu sahıbecıgım sıze soylemek ıstedıgım bırsey var
onyargı en kotu seydır
ınsanlar ıcın rahat yanı genıs olabıleceklerını dusundunuz adam dusunememıs veya bılmıyor olabılır belkı hata etmıstır ama boyle bırsey ıcın bır ınsan hakkında bu kadar rahatca -genıs dıyen bırınden ben cekınırım

sıze hakıkatlı bırı demelerı ıcın ılla tokalasmayı red etmenız gerekmıyor mesela kısısel bılgılerınızı sorduklarında tavrınız daha onemlıydı bana kalırsa ne munasebet yasımı basımı kımlıgımı konusayım elın herıfıyle neden yanı... tokalasmaya gelene kadar

bazı noktalara takılı kalırsak genel gorusu kacırabılırız onu demek ıstıyorum

Hanımefendi niye ayak uzatasiniz ..Tabii elinizi uzatın.Burada önce erkek elini uzatmış .Siz elinizi uzattiktan sonra beyefendi elini uzatmalı.
Hanimefendi ben bu konu ile alakali size soru sordugumu hatirlamiyorum?

Ayni seyi zaten defalarca yazmissiniz. Beni de es gecmeyip aydinlatma geregi duymussunuz nezaketiniz icin cok tesekkur ederim, cok incesiniz.

Peki tokalasmayi bir rahatlik olarak gorup konu acan birine yazdigim cevabi alintilayip, soru sormadigim halde cevap vermek hangi gorgu kuralina dahil?

Çok abartiyosunuz su el uzatma işini
Sanki eliniz eline değince adam üstünüze fişkirtacak

su konuda gerılım cıkmamalı lutfen tam cıddı olmaya calısıyorum bır gulesım gelıyor
suan burası bunu kaldıramaz

Bu ne asabiyet yahu..Ekrandan alev ateş firlatsaydiniz.Burada insanlar konu açar isteyenler cevaplar.Kimsenin tekelinde değil.Bu derece kriz geçireceğinizi düşünsem alintilayip cevap vermezdim.Yaptigimda bir gariplik görgüsüzlük görmüyorum .Ayrıca ben adabı muaşeret dersi vermeye gelmedim kimseye.Konu sahibinin mesajında yazan kısma istinaden işin doğrusu böyledir dedim.

Yok el sıkışmadigim için duruşu var demez kimse.Tarz olarak diyebilirler.Demeyedebilirler..İnsanlara belli olmaz .
Begendin mi kız adamı sen:) cıkar agzındaki baklayı böyle kara kara düsünüp konu actıgına göre :) yarık davul gibisin he dökül bakım sen:)

Neden elinizi uzatmadınız? Kendinizle, yaşantınizla lütfen çelişmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…