hemcinslerim için şey lafı kullanmaktan nefret ediyorum ama bazen insana başka tanımlama bırakmıyorlar. bu yaptığınız düz kezbanlık. el sıkışmamayı tercih eden kadınların bulunduğu bir toplumda evet el sıkışma isteği kadından gelmelidir. ama herkes görgü kurallarının bu kadar ayrıntısını bilmeyebiliri; bu ne kabalık ne de rahatlıktır. ayrıca da çok sık karşılaşacağınız ya da karşılaşmış olmanız gereken bir bilmemezliktir ki adam elini uzattığından nazik bir yüz ifadesiyle merhaba dersiniz o da ayı değilse anlar. adam üstünüze sıçramış gibi meseleyi büyütmenin alemi yok. ayrıca ben aşırı rahat bir kadınım bana birisi o kadar özel sorular sorsa noluyor ya deyip kesip atarım. ultra modern bir çevrede yaşamama rağmen de bir kadına o sorular sorulunca görücü alarmlarının çaldığını da biliyorum. yüzde bir milyon siz de biliyorsunuz, hatta alttan alta egonuz da okşandı bu yüzden başta tepki koymadınız ama sonra kabalık rahatlık diye yükseliyorsunuz. karşı taraf da inanın bunun farkında. bıraktığınız izlenim de yüksek ihtimal, kezban.