• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olduğunu anlayamadım

saka gibi bu neyin egosu o yazacak o iyi geceler diyecek o çevrimici görünce kusurummu oldu yazmiyosun diyecek yok böyle bir dünya gormussunuz mesaji suan.musait degilim yazabilirdiniz hemen cevap vermemek icin dogru dil bu. bence siz adim.atin cumku karsi taraaf kirilmis olsa gerek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

az önce cevrimiçi oldu yazdıklarımı okudu ama cevap vermeden kapattı normalde mutlaka cevap yazardı..
umursamayacağım keyfi bilir tanımak isteyen ulaşmak için çabalayan kendisiydi bundan sonra hiçbişey yapmayacağım

saka gibi bu neyin egosu o yazacak o iyi geceler diyecek o çevrimici görünce kusurummu oldu yazmiyosun diyecek yok böyle bir dünya gormussunuz mesaji suan.musait degilim yazabilirdiniz hemen cevap vermemek icin dogru dil bu. bence siz adim.atin cumku karsi taraaf kirilmis olsa gerek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inanın ego değil gerçekten müsait değildim yoksa onu hiç kırmadım ama şuanki tavrı gerçekten yanlış kendisi bilir

daha önce böyle yaptığımda bişey mi oldu canını sıkacak bişey mi yaptım diye üsteleyen adam şimdi neden böyle yaptı ki?

alışmıştır yaptığın harekete, kusura bakma çocukluk diyeceğim.

sabahta o kadar soğuk bi mesaj yazmışsınki, 7 kat yabancı olsa daha açıklayıcı bi mesaj yazar. evet müsait değildim ne yahu. resmen bana yazma demişsin adama. asıl üsteleseydi gurursuz derdim.

yaşın kaç bilmiyorum ama bence birbirinize açık olun. tamam bi kadın olarak ilk konuşmayı açmaktan hoşnut kalmayacaksındır ama adamın tarzı uzatmak seninki hemen ilişkiye başlamaksa, ya konuşacaksın açık açık, ya bu adam bana uymuyor diyip çekileceksin.

merhaba bu aralar üst üste konular açtım farkındayım ama 2 gündür garip gelen bazı durumlar oldu sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum.
önceki konumdada bahsettiğim gibi şuanda birisiyle görüşüyorum ama sevgili değiliz ilgi alakası verdiği değer iyi ama 1 ay oldu görüşmeye başlayalımız ama henüz bir adım atmıyor tanıyalım diye başladık üstelik bana ulaşmak için epey uğraşmış birisi kendisi..dün akşam napıosn diye yazmış bende cevap vermedim kuzenimle önemli bir konu konuşuyorduk yani yazdığını gördüm ama bilerek cevap vermedim. arkasından tekrar nasılsın diye yazmış ben yine cevap vermedim müsait değilsin sanırım demiş bu defada ben yine sustum çünkü gerçekten ne olduğumuz belli değil böyle mi devam edecek diyerekten içimden gelmedi bişey yazmak.. sonrasında sustu normalde bana her gece iyi geceler demeden uyumazdı bu sabahta günaydın demedi her sabah derdi.
daha öncede beni çevrimiçi gördüğünde cevap vermediğimde üstelemişti ne oldu bi kusurummu oldu diye ama bu defa geri çekti kendisini sormadı bile ne iyigeceler ne günaydın bu saat oldu hiçbişey yazmadı.. bende dünkü yazdıklarına karşılık evet müsait değildim dedim sadece hiç açmamış whatsappı..
ne yapmaya çalışıyor sizce? o kadar ilgi alakalıydı şimdi ne oldu ?

sizi arkadaş olarak tanımaya çalışıyordur şuanda.1 ay çok uzun bir süre değil sevgili olmak için.sizin anlattıklarınza benzerdi benim eşimle ilişkim başta bende öle düşündüm.ne yapmaya çalışıyor? hatta aynı şekilde görüşmeyi kesmeye çalıştım çünkü bir sonuca ulaşamıyordu ama aramızda değişk bi çekim vardı vazgeçemedm tam 11 ay 25 gün :1: arkadaş gibi konuştuk gezdik.sonrasında ben sordum biz neyiz diye döküldü hemen :1: meğer benim tavrımdan çekindiği için bu kadar beklemiş.belki seninkide öyledir.acele etme :)

Son düzenleme:
canım ilk başta konuştuk bunları ben dedimki kendisine ben öyle erkeklerle arkadaş falan olmayı seven biri değilim oda dedi ki bende hoşlandığım bir kızla arkadaş olmam zaten dedi yani tanıyoruz birbirimizi bu süreçte onun bana olan ilgisinden oda beni etkilemeye başladı ama bi tuhahlaştı 2 gündür ulaşılamayan bişeye ulaşıldığında eski çekiciliği kalmaz ya acaba öyle mi oldum gözünde?

bence değil canım ya kafana takma bence,sen normal msjlaşmaya devam et

açıkcası benimd ilgim var yoksa böyle konuşmazdım zaten cevap verdim kendisine az önce okudu ama bişey yazmadı çok sinirim bozuldu

Ona neden böyle davrandgnı kuzense gerçekten bi sknti oldugu icin yazamadgnı uygun bir dille anlat bence.neypysun ediyosunu beklemez senden .açıklama bekler her insan.yinede sen bilirsin canım

alışmıştır yaptığın harekete, kusura bakma çocukluk diyeceğim.

sabahta o kadar soğuk bi mesaj yazmışsınki, 7 kat yabancı olsa daha açıklayıcı bi mesaj yazar. evet müsait değildim ne yahu. resmen bana yazma demişsin adama. asıl üsteleseydi gurursuz derdim.

yaşın kaç bilmiyorum ama bence birbirinize açık olun. tamam bi kadın olarak ilk konuşmayı açmaktan hoşnut kalmayacaksındır ama adamın tarzı uzatmak seninki hemen ilişkiye başlamaksa, ya konuşacaksın açık açık, ya bu adam bana uymuyor diyip çekileceksin.

haklısınız ama 2 gündür değişik halleri var o sebeple biraz soğuk yazdım.. biraz daha zaman tanımayı düşünüyorum artık çocuk değiliz ki ben 25 o 26 yaşında işinde gücünde biri

sizi arkadaş olarak tanımaya çalışıyordur şuanda.1 ay çok uzun bir süre değil sevgili olmak için.sizin anlattıklarınza benzerdi benim eşimle ilişkim başta bende öle düşündüm.ne yapmaya çalışıyor? hatta aynı şekilde görüşmeyi kesmeye çalıştım çünkü bir sonuca ulaşamıyordu ama aramızda değişk bi çekim vardı vazgeçemedm tam 11 ay 25 gün :1: arkadaş gibi konuştuk gezdik.sonrasında ben sordum biz neyiz diye döküldü hemen :1: meğer benim tavrımdan çekindiği için bu kadar beklemiş.belki seninkide öyledir.acele etme :)

baya uzun olmuş sizinkide :) ben o kadar dayanabileceğimi hiç zannetmiyorum aslında :) yaklaışımım gayet ılımlı aslında çekineceği bişey yok ki

bence terslemişsiniz sonra da günaydın ve iyi geceler bekliyorsunuz:) çok saçma
siz yanlışlıkla çocuğu soğutmayın aman çok bilmiyorsunuz ne yapacağınızı gibi ama çocuk da çekingen yaklaşamaıyor ki zaten bence..

merhaba bu aralar üst üste konular açtım farkındayım ama 2 gündür garip gelen bazı durumlar oldu sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum.
önceki konumdada bahsettiğim gibi şuanda birisiyle görüşüyorum ama sevgili değiliz ilgi alakası verdiği değer iyi ama 1 ay oldu görüşmeye başlayalımız ama henüz bir adım atmıyor tanıyalım diye başladık üstelik bana ulaşmak için epey uğraşmış birisi kendisi..dün akşam napıosn diye yazmış bende cevap vermedim kuzenimle önemli bir konu konuşuyorduk yani yazdığını gördüm ama bilerek cevap vermedim. arkasından tekrar nasılsın diye yazmış ben yine cevap vermedim müsait değilsin sanırım demiş bu defada ben yine sustum çünkü gerçekten ne olduğumuz belli değil böyle mi devam edecek diyerekten içimden gelmedi bişey yazmak.. sonrasında sustu normalde bana her gece iyi geceler demeden uyumazdı bu sabahta günaydın demedi her sabah derdi.
daha öncede beni çevrimiçi gördüğünde cevap vermediğimde üstelemişti ne oldu bi kusurummu oldu diye ama bu defa geri çekti kendisini sormadı bile ne iyigeceler ne günaydın bu saat oldu hiçbişey yazmadı.. bende dünkü yazdıklarına karşılık evet müsait değildim dedim sadece hiç açmamış whatsappı..
ne yapmaya çalışıyor sizce? o kadar ilgi alakalıydı şimdi ne oldu ?

Kusura bakma ama soru saçma olmuş sana 3 kere mesaj yazmış gördüğün halde cevap yazmamışsın whatsapta mesajı gördüğün belli oluyor ne yapsaydı çocuk doğru olanı yapmış bende olsam bana cevap vermeyen birine ne iyi geceler yazarım ne günaydın şimdi biraz sen koş peşinden :1:

Son düzenleme:
baya uzun olmuş sizinkide :) ben o kadar dayanabileceğimi hiç zannetmiyorum aslında :) yaklaışımım gayet ılımlı aslında çekineceği bişey yok ki

evet çok uzun ama çabuk geçti çünkü eşimle vakit geçirmeyi sohbet etmeyi seviyordum ve 5 sene sonrada evlendik :1: baya sabırlıymışız şimdi geriye bakınca öle gözüküyor :) eğer aranızda varsa bir çekim yani sende hoşlanıyorsan sohbetinden öle cevap vermezlik yapma zaten birbirinizi tanımak değil mi amaç. keyfini çıkar derim ilerde güzel bir şeyler olursa güzel anılar birikir bu sayede :34:

Bence önce siz ne yapmak isteginize karar verin çocuk arayıp soruyo karşıl vermiyorsunuz sizden bi yakınlık görmeyince istenmediğini düşünüp aramıyor eee bu sefer siz neden aramıyor diyorsunuz unutmayın kaçan hep kovalanmaz bir gün de o kovalayan yorulup bırakı verir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çocuğa cevap vermiyorsun aradan zaman geçince hiö açıklama içermeyen soğuk bi mesaj yazıyosun. Farkında musın bilmiyorım ama o da insan ve duyguları var. Başta öyle yaptı diye sürekli senin ilgisizliğinin nedenni soramaz ki. Belki sıkışmuştor sen ilgilenmeyince sürekli peşinden mi koşacağım demiştir.

Aramızda sevgililik yok diyorsun sonra da sevgili gibi davranmasını istiyorsunuz bir şey varsa vardır yoksa yoktur saha henüz bariz bir şey yok demişsiniz aramızda ama çocuk işte çok içli dışlı olmak istemiyor daha efendi yapılı biri demek ki. Sana kaç kere mesaj yazmış birini görmesen birini görür cevap yazardın diye alınmış sabah attım mesajlarına cevap diyorsunuz geç olmamış mı sizce biraz tabii ki o da kırılmış yazmıyor madem öyle olacaksa olmasın deyip yazmadınız şimdi neden yazmıyor diye neden hayıflanıyorsunuz madem kafaya takacaktınız mesajlarına cevap verseydiniz şimdi böyle düşünmezdiniz. Hemen böyle canım cicimli bir aşk mı bekliyorsunuz yani durun bir ne aceleniz var birbirinizi tanıyın çocuk mesaj atsa suç atmasa suç.

Back
X