- 17 Kasım 2011
- 6.645
- 547
- 148
- Konu Sahibi youonlyliveonce
öncedende cevap vermediğim olmuştu ama hiç böyle yapmamıştı
dünkü mesajlarına cevap yazdım sabah hala ses yok
fazla naz aşık usandırır derler..
sen bunu bi düşün...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncedende cevap vermediğim olmuştu ama hiç böyle yapmamıştı
dünkü mesajlarına cevap yazdım sabah hala ses yok
merhaba bu aralar üst üste konular açtım farkındayım ama 2 gündür garip gelen bazı durumlar oldu sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum.
önceki konumdada bahsettiğim gibi şuanda birisiyle görüşüyorum ama sevgili değiliz ilgi alakası verdiği değer iyi ama 1 ay oldu görüşmeye başlayalımız ama henüz bir adım atmıyor tanıyalım diye başladık üstelik bana ulaşmak için epey uğraşmış birisi kendisi..dün akşam napıosn diye yazmış bende cevap vermedim kuzenimle önemli bir konu konuşuyorduk yani yazdığını gördüm ama bilerek cevap vermedim. arkasından tekrar nasılsın diye yazmış ben yine cevap vermedim müsait değilsin sanırım demiş bu defada ben yine sustum çünkü gerçekten ne olduğumuz belli değil böyle mi devam edecek diyerekten içimden gelmedi bişey yazmak.. sonrasında sustu normalde bana her gece iyi geceler demeden uyumazdı bu sabahta günaydın demedi her sabah derdi.
daha öncede beni çevrimiçi gördüğünde cevap vermediğimde üstelemişti ne oldu bi kusurummu oldu diye ama bu defa geri çekti kendisini sormadı bile ne iyigeceler ne günaydın bu saat oldu hiçbişey yazmadı.. bende dünkü yazdıklarına karşılık evet müsait değildim dedim sadece hiç açmamış whatsappı..
ne yapmaya çalışıyor sizce? o kadar ilgi alakalıydı şimdi ne oldu ?
tanıma evresinde konuşarak tanırsınız birbirinizinaz değil ki yaptığım tanıma evresinde ne yapabilirim ki
yani kızlar beklentilerini niye bukadar yüksek tutuyorlar anlamadım sizde öyle
yani çocuk ilgileniyormuş konuşuyormuş fln ama siz ilgi göstermiyorsunuz
çocukta kendini geri çekinge aaa noldu şimdi moduna giriyorsunuz
e siz olsanız sizi tınlamayan birisine sürekli yalvar yakar ağzından cımbızla zorla laf alırmış gibi konuşurmusunuz hep diretirmisiniz
naz niyazda bir yere kadar adamlar herşeyinizi çeksin istiyor bazıları olmaz ki öyle
erkek olabilir ama kadınında nazı biryere kadar geçer yanii
siz soğuk davrandıkça neden üstelesin ki zaten
hadi bir yapmış iki yapmış siz yine aynısınız e bu sefer gurur meselesi oluyor artıkk
ben olsam bana çevrim içi olupta yazmayanı hiç tınlamam
karşıdakide ben kendimi geri çekince böyle dursun düşünsün aaa noldu şimdi ilgi gösteriyordu şimdi yazmıyor diye
kendim ettim kendim buldum misalii
hay agzın yüzün nutella olsun. katılıyorum. ego tatmini peşinde sanki :44:
bu kadar kişi bunu yazmış ama konu sahibi ''acaba yakın davrandım elde ettim havasına mı girdi?'' diye düşünüyor ısrarla. sanki adam neyi elde etmişse :44: biraz havalarda uçuyor konu sahibi bence. birazcık yakın davranınca adamın kul köle olacagını zannetmiş...
ne yazın ki sen
bence değil canım ya kafana takma bence,sen normal msjlaşmaya devam et
Ona neden böyle davrandgnı kuzense gerçekten bi sknti oldugu icin yazamadgnı uygun bir dille anlat bence.neypysun ediyosunu beklemez senden .açıklama bekler her insan.yinede sen bilirsin canım
bence terslemişsiniz sonra da günaydın ve iyi geceler bekliyorsunuz:) çok saçma
siz yanlışlıkla çocuğu soğutmayın aman çok bilmiyorsunuz ne yapacağınızı gibi ama çocuk da çekingen yaklaşamaıyor ki zaten bence..
Kusura bakma ama soru saçma olmuş sana 3 kere mesaj yazmış gördüğün halde cevap yazmamışsın whatsapta mesajı gördüğün belli oluyor ne yapsaydı çocuk doğru olanı yapmış bende olsam bana cevap vermeyen birine ne iyi geceler yazarım ne günaydın şimdi biraz sen koş peşinden![]()
evet çok uzun ama çabuk geçti çünkü eşimle vakit geçirmeyi sohbet etmeyi seviyordum ve 5 sene sonrada evlendikbaya sabırlıymışız şimdi geriye bakınca öle gözüküyor :) eğer aranızda varsa bir çekim yani sende hoşlanıyorsan sohbetinden öle cevap vermezlik yapma zaten birbirinizi tanımak değil mi amaç. keyfini çıkar derim ilerde güzel bir şeyler olursa güzel anılar birikir bu sayede
![]()
Bence önce siz ne yapmak isteginize karar verin çocuk arayıp soruyo karşıl vermiyorsunuz sizden bi yakınlık görmeyince istenmediğini düşünüp aramıyor eee bu sefer siz neden aramıyor diyorsunuz unutmayın kaçan hep kovalanmaz bir gün de o kovalayan yorulup bırakı verir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çocuğa cevap vermiyorsun aradan zaman geçince hiö açıklama içermeyen soğuk bi mesaj yazıyosun. Farkında musın bilmiyorım ama o da insan ve duyguları var. Başta öyle yaptı diye sürekli senin ilgisizliğinin nedenni soramaz ki. Belki sıkışmuştor sen ilgilenmeyince sürekli peşinden mi koşacağım demiştir.
Aramızda sevgililik yok diyorsun sonra da sevgili gibi davranmasını istiyorsunuz bir şey varsa vardır yoksa yoktur saha henüz bariz bir şey yok demişsiniz aramızda ama çocuk işte çok içli dışlı olmak istemiyor daha efendi yapılı biri demek ki. Sana kaç kere mesaj yazmış birini görmesen birini görür cevap yazardın diye alınmış sabah attım mesajlarına cevap diyorsunuz geç olmamış mı sizce biraz tabii ki o da kırılmış yazmıyor madem öyle olacaksa olmasın deyip yazmadınız şimdi neden yazmıyor diye neden hayıflanıyorsunuz madem kafaya takacaktınız mesajlarına cevap verseydiniz şimdi böyle düşünmezdiniz. Hemen böyle canım cicimli bir aşk mı bekliyorsunuz yani durun bir ne aceleniz var birbirinizi tanıyın çocuk mesaj atsa suç atmasa suç.
yani kızlar beklentilerini niye bukadar yüksek tutuyorlar anlamadım sizde öyle
yani çocuk ilgileniyormuş konuşuyormuş fln ama siz ilgi göstermiyorsunuz
çocukta kendini geri çekinge aaa noldu şimdi moduna giriyorsunuz
e siz olsanız sizi tınlamayan birisine sürekli yalvar yakar ağzından cımbızla zorla laf alırmış gibi konuşurmusunuz hep diretirmisiniz
naz niyazda bir yere kadar adamlar herşeyinizi çeksin istiyor bazıları olmaz ki öyle
erkek olabilir ama kadınında nazı biryere kadar geçer yanii
siz soğuk davrandıkça neden üstelesin ki zaten
hadi bir yapmış iki yapmış siz yine aynısınız e bu sefer gurur meselesi oluyor artıkk
ben olsam bana çevrim içi olupta yazmayanı hiç tınlamam
karşıdakide ben kendimi geri çekince böyle dursun düşünsün aaa noldu şimdi ilgi gösteriyordu şimdi yazmıyor diye
kendim ettim kendim buldum misalii
evet bilerek cevap vermedim birincisi kuzenimle konuştuğum konu gerçekten önemliydi ikinciside ona karşı hafif kırgınlığımda vardı yani oyun oynamadım ki onaAçıkçası çok iyi olmuş, çok da güzel olmuş. Müsait değildim diyorsunuz ama bilerek cevap vermediğinizi yazmışsınız. Ali Cengiz oyunlarına gerek yok.
Konu sahibinin yaptığı yorumlarda hep "ama ben haklıyım" diyen cümleleri var.
Sürekli kendini haklı görenler hayat boyu yalnızlığı arkadaş edinirler.
Burda onlarca insan hatanızı söylerken kabul etmemeniz ilginç gerçekten.
Ben haksız olduğunuzu söylemicem bile.
Fakat psikolojik durumunuz iç açıcı değil.dikkat edin.