• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne olduğunu anlayamadım

öyle aslında ama aman beni pohpohlasın sürekli egomu tavan yaptırsın amacında değilim sadece bi anda değişmesi dikkatimi çekmişti fazla bişey beklemedim ki ondan ayrıca tınlamamazlık hiç yapmadım ona karşı kırılmasınıda istemem ama dünkü mesele cidden önemliydi e haliyle birazda ona kırgınlığım birleşince sonuç ortada

peki o zaman sanırım dünkü ilgisizliğiniz kuzeninizle aranızda geçen konuşma yüzündenmiş
ama yinede soğuk davranmışsınız sadece müsait değilim diyerek
daha yumşak bir şekilde kusura bakma şöyle böyle bir durum vardı yazamadım deseydiniz keşke
çünkü gerçekten gurur meselesi haline gelmiş olay büyük ihtimal onun gözünde
müsait değildim yazıp susmuşsunuz e iyi şimdide ben değilim gibi tavır bile yapıyor olabilir
sizinde ilginiz varsa ki var gibi duruyor bence arayı siz yumşatın

evet bilerek cevap vermedim birincisi kuzenimle konuştuğum konu gerçekten önemliydi ikinciside ona karşı hafif kırgınlığımda vardı yani oyun oynamadım ki ona

ben kendimi haklı görmedim ki haksız olduğumu kabullendiğim nice yorumlar var dikkatinizi cektiyse
psikolojim gayet yerinde ayrıca her insan gibi sıkınıtılarım mutlaka var ama ciddi bi durumla karı karşıya gelmedim henüz

Ya ne kadar önemliydi? G20 ülkelerinin durumlarını konuşmuyordunuz herhalde. Bir cevap yazmak ne kadar zaman alır ki? 1 dk alır en fazla.

amacım naz niyaz değildi aslında ama gerçekten isteyen adam ne olup bittiğini bilmeden triplere girmemeli ama haksızmıyım

ama arkadaşım bir kere olsa tamam eyvallah neden bilip bilmeden triplendi deseniz sizi haklı görür herkes
ama siz kendiniz söylüyorsunuz HEP böyle yapıyordum cevap vermiyordum veya geç cvp veriyordum
hiç kendini geri çekmedi şimdi noldu fln diye..
yapmayın Allah aşkına alışmışsınız işte peşimden koşsun diyorsunuz.
Bakın ilgim var diyorsunuz belkide aşık olacaksınız böyle oyunlara ne gerek var
karşılıklı hoşlantı var zaten tanışın konuşun kaynaşın varsa oluru başlar ilişkiniz zaten
ama daha tanışma aşamasındayız ben neden yazacakmışım ki ona
o yazsın tepinsin derseniz olmaz o iş:20::20:

bence sen çok dizi izlemişsin. gerçek hayat malesef erkek peşimde koşsun hep o arasın bana ölene kadar aşık yaşasın bunlar yok malesef. hem karşılıklı olacak hem de erkekler sevgi ve ilgi bekler küçük çocuklar gibi. durum bu.

ama arkadaşım bir kere olsa tamam eyvallah neden bilip bilmeden triplendi deseniz sizi haklı görür herkes
ama siz kendiniz söylüyorsunuz HEP böyle yapıyordum cevap vermiyordum veya geç cvp veriyordum
hiç kendini geri çekmedi şimdi noldu fln diye..
yapmayın Allah aşkına alışmışsınız işte peşimden koşsun diyorsunuz.
Bakın ilgim var diyorsunuz belkide aşık olacaksınız böyle oyunlara ne gerek var
karşılıklı hoşlantı var zaten tanışın konuşun kaynaşın varsa oluru başlar ilişkiniz zaten
ama daha tanışma aşamasındayız ben neden yazacakmışım ki ona
o yazsın tepinsin derseniz olmaz o iş:20::20:

gerçekten yanlış anlaşıldım :) müsait olmadığım zamanlarda yazdığında anlayış gösteriyordu ama bu defa neden böyle oldu diye merak etmiştim.
evet belkide aşık olacağım bu adama :(

merhaba bu aralar üst üste konular açtım farkındayım ama 2 gündür garip gelen bazı durumlar oldu sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum.
önceki konumdada bahsettiğim gibi şuanda birisiyle görüşüyorum ama sevgili değiliz ilgi alakası verdiği değer iyi ama 1 ay oldu görüşmeye başlayalımız ama henüz bir adım atmıyor tanıyalım diye başladık üstelik bana ulaşmak için epey uğraşmış birisi kendisi..dün akşam napıosn diye yazmış bende cevap vermedim kuzenimle önemli bir konu konuşuyorduk yani yazdığını gördüm ama bilerek cevap vermedim. arkasından tekrar nasılsın diye yazmış ben yine cevap vermedim müsait değilsin sanırım demiş bu defada ben yine sustum çünkü gerçekten ne olduğumuz belli değil böyle mi devam edecek diyerekten içimden gelmedi bişey yazmak.. sonrasında sustu normalde bana her gece iyi geceler demeden uyumazdı bu sabahta günaydın demedi her sabah derdi.
daha öncede beni çevrimiçi gördüğünde cevap vermediğimde üstelemişti ne oldu bi kusurummu oldu diye ama bu defa geri çekti kendisini sormadı bile ne iyigeceler ne günaydın bu saat oldu hiçbişey yazmadı.. bende dünkü yazdıklarına karşılık evet müsait değildim dedim sadece hiç açmamış whatsappı..
ne yapmaya çalışıyor sizce? o kadar ilgi alakalıydı şimdi ne oldu ?

Anlamadım ne yapmasını istiyorsunuz. Siz hiçbir açık kapı bırakmıyorsunuz ki içeri girmeye çalışşın bence herşeyi karşı taraftan beklemeyin böyle. İçinizde birşey yoksa bilemem tabi

bence sen çok dizi izlemişsin. gerçek hayat malesef erkek peşimde koşsun hep o arasın bana ölene kadar aşık yaşasın bunlar yok malesef. hem karşılıklı olacak hem de erkekler sevgi ve ilgi bekler küçük çocuklar gibi. durum bu.

dizilerden etkilenmekle ilgisi yok ki :) peşimde koşsun yalvar yakar olsun değildi amacım biraz kırgındım kendisine

Anlamadım ne yapmasını istiyorsunuz. Siz hiçbir açık kapı bırakmıyorsunuz ki içeri girmeye çalışşın bence herşeyi karşı taraftan beklemeyin böyle. İçinizde birşey yoksa bilemem tabi

beni etkiledi ilgim var ona karşı ama çokta hevesli gibi görünmek istemiyorum sanırım

Bu nedir arkadaş ya? Cevap vermemişsin. Demek ki çok da umrunda değil. Eğer öyle olsa kuzenine "bir dakika arkadaşım mesaj atmış haber vereyim konuşmaya devam edelim sonra" deyip herhalde mesaj atman 30 sn almazdı. Tanışma evresinde ne yapabilirim ki ne demek? Adı üstünde tanışma konuşarak tanıyacaksınız. Çocuk üzerinize düşünce sizin de kendinizi geri çekesiniz gelmiş. Kusura bakmayın konunuz bana aynen böyle düşündürdü.

evet aslında o anda egoma yenildim sanırım ama belirttiğim gibi hafif bi kırgınlık ve kuzenle olan önemli mesele en etkin sebeplerdi haklısınız yanlıımın farkındayım :(

gerçekten yanlış anlaşıldım :) müsait olmadığım zamanlarda yazdığında anlayış gösteriyordu ama bu defa neden böyle oldu diye merak etmiştim.
evet belkide aşık olacağım bu adama :(
hmmmm normalde aranızdaki sohbet nasıl peki
anlaşıyormusunuz veya konuşurken nasıl diyim zaman akıp geçiyor mu

kusura bakmayın belki ben yanlış anladım sizi
ama benim anladığım siz hep soğuksunuz yarım ağızla konuşuyorsunuz
sürekli konuşmak için direten taraf o sizde hep buz gibisiniz
ama şimdi çocuk kendini geri çekti fln.. ben böyle anladım

ha diyorsanız yok öyle birşey aramız gayet iyi çokta güzel konuşuyoruz
arada bazen müsait olamayınca ben anlayışla yaklaşıyor fln diyorsanız şayet o zaman durum başka

hmmmm normalde aranızdaki sohbet nasıl peki
anlaşıyormusunuz veya konuşurken nasıl diyim zaman akıp geçiyor mu

kusura bakmayın belki ben yanlış anladım sizi
ama benim anladığım siz hep soğuksunuz yarım ağızla konuşuyorsunuz
sürekli konuşmak için direten taraf o sizde hep buz gibisiniz
ama şimdi çocuk kendini geri çekti fln.. ben böyle anladım

ha diyorsanız yok öyle birşey aramız gayet iyi çokta güzel konuşuyoruz
arada bazen müsait olamayınca ben anlayışla yaklaşıyor fln diyorsanız şayet o zaman durum başka

aramız iyidir evet zaman akıp geçiyor muhabbet ettiğimizde
başta biraz soğuktum ama şimdi çok alıştırdı kendine hatta bişeyler yazsada konuşsak diye bekliyorum bile:18:

Back
X