- 4 Ocak 2008
- 528
- 212
- 303
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Yaklaşık 1 yıl boyunca adı koyulmamış bir ilişki yaşadım. Herkes bizi sevgili sanıyordu, işin gerçeği ben de öyle sanıyordum çünkü iki sevgili nasıl olursa biz de aynı öyleydik. O aralar iş sıkıntısı vardı, ondan bana açılamadığını düşünüyordum. Ben ona açıldım paaattt yanlış anlamışım biz sadece arkadaşmışız. Neyse ben hemen arkadaşlığımızı!!! bitirmeye karar verdim. İlk başta kabul etmedi. Sonra biraz suçlayınca (çünkü kendisiyle adımı çıkarmıştı ve hareketlerine hiç dikkat etmiyordu) küstü. Barışmak istedim kabul etmedi. Yaklaşık 2 ay oldu konuşmuyoruz. Ne bu şimdi. Öyle ortada bir başıma suçlandığımla kaldım.
Evet ben de çok üzgünüm ama çok seviyordum, hala da seviyordum. Çekip gitmesinden korkuyordum nitekim de öyle oldu.1 yil sesini cikarmamak da senin sucun ama kusura bakma
O küsüyor,siz barışmak istiyorsunuz,küstü. Barışmak istedim kabul etmedi.
Anladım aslında beni hiç sevmemiş. Ama neydi o kıskançlıklar, iltifatlar. Sürekli aramalar, saatlerce konuşmalar, kıyameti koparırdı kendinden habersiz birşey yapsamBir erkek karsi cinsten birini istiyorsa hicbiseyi bahane etmez. Asla etmez. Oyle sanmakla olmaz. Adam kendi egosunu tatmin etmis zora gelince de kacmis gitmis. Kurtuldugunuza sukredin..
Kıskançlıklar, iltifatlar, sürekli hesap sormalar, başka erkeklerle görüştürmemeler, kız arkadaşlarımdan bile kıskanırdı beni. Ben de ondan beni sevdiğini düşünüyordum. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sürekli beraberdik.Anlayamadım yani sevgili gibiydik derken elele öpüş kokuş falan mı?Öyleyse nasıl yanlış anlamışsın?
Onu çok seviyordum ve beni kendine bağlamış. Şu an yapayalnız kaldım ve onu çok özlüyorum. Bana kızmayın ne olur ama gerçek böyle.Küseni geri döndürmemek lazım bazen. Ne diye başınıza iş açıyorsunuz ki,koyup ceketi sırta dönüp gideydiniz etrafta adam mı kalmadı allasen
Aslında ikimiz de dengesiz davrandık bu doğru. İlk barışmak istemedi sonra geldi barışmak istedi. Ama bunun tek nedeni yaşadığım hayal kırıklığı ve çaresizlik.O küsüyor,siz barışmak istiyorsunuz,
O arkadaşız diyor,siz trip atıyorsunuz,
O netmiş ,siz inat etmişsiniz gibi.
Aslında belki kıymetimi anlar diye yapmıştım bunu ama o hiç umursamadı tabi.Küstüyse canı cehenneme yani
Bu ne böyle ya
Geçen gün de böyle bir konu vardı
Ne dengesiz ne istediğini bilmeyen erkekler var
Hayatta belirsizlikle yaşanmaz
Net olmak gerekir her şey de
En azından ben öyle düşünüyorum
Konu sahibi bırakın şunu keyfinize bakın
En iyisini yapmışsınız arkadaşlığınızı bitirerek
Kıskançlıklar, iltifatlar, sürekli hesap sormalar, başka erkeklerle görüştürmemeler, kız arkadaşlarımdan bile kıskanırdı beni. Ben de ondan beni sevdiğini düşünüyordum. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sürekli beraberdik.
E olur,insanız.Dünyanız o değil ki,aman iki dışarı çık,sosyalleş o da herhangi biri olur merak etme.Bazen ''BANANE'' ya da ''EYVALLAH'' demek lazım.Onu çok seviyordum ve beni kendine bağlamış. Şu an yapayalnız kaldım ve onu çok özlüyorum. Bana kızmayın ne olur ama gerçek böyle.
Aslında ikisi de. Hem çok seviyorum hem de gururum incindi. Neydi o kıskançlıklar, iltifatlar. Dışarı bile tek başıma gitmeme izin vermezdi. Kız arkadaşlarımdan bile kıskanırdı. Olayı hala idrak etmeye çalışıyorum neydi bu diyeNe bekliyorsun?
Kendin 1 yıl boyunca adı konmamış ilişkinin figüranı olmuşsun, sonra kendin kopmak istemişsin adam uzaklaşmış.
Eee ne istiyorsun peki ?
Aşık mısın ? Yoksa gururun kırıldığı için şaşkınmışın ?
Suç sende. Ve adı sanı belli olmayan bi arkadaşlıkta sana saygı duymayarak hareketlerini özel anlam cikarilacak kadar uzamasına izin verdiğin içinde sen suçlusun.Yaklaşık 1 yıl boyunca adı koyulmamış bir ilişki yaşadım. Herkes bizi sevgili sanıyordu, işin gerçeği ben de öyle sanıyordum çünkü iki sevgili nasıl olursa biz de aynı öyleydik. O aralar iş sıkıntısı vardı, ondan bana açılamadığını düşünüyordum. Ben ona açıldım paaattt yanlış anlamışım biz sadece arkadaşmışız. Neyse ben hemen arkadaşlığımızı!!! bitirmeye karar verdim. İlk başta kabul etmedi. Sonra biraz suçlayınca (çünkü kendisiyle adımı çıkarmıştı ve hareketlerine hiç dikkat etmiyordu) küstü. Barışmak istedim kabul etmedi. Yaklaşık 2 ay oldu konuşmuyoruz. Ne bu şimdi. Öyle ortada bir başıma suçlandığımla kaldım.
O zaman arayınAslında belki kıymetimi anlar diye yapmıştım bunu ama o hiç umursamadı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?