Kaynak kitap değil olunkisiBen de ogretmenim. Durumu cok iyi biliyorum.
Kaynak kitap alınması net bir şekilde yasaklandi.
Bu konuda şikayet olduğunda üstüne gidiyorlar ibret-i alem icin.
Tavsiyem kaynak kitaba para toplamak için velilerle cok catismasin. Çünkü tekrar söylüyorum yaptığının yasal zemini yok. Her şeyi cok bilen veliler her yerde.
aynen düşünüdklerimi yazmışsınız aslında haklı kendi çocuğunu düşünmüyor adam ve başka veliler nasılsa alıyor deyip kendi elin cebine atmıyor. bu şekilde en azından çocuğunun geri kaldığını gören mecbur verir diyordur.Aslinda esiniz hakli ama biz galiba anne oldugumuzdan kadin oldugumuzdan vicdanimiza yediremiyoruz bir cocugun boynu bükük kalmasini.
Aynen soruları kendi hazırlayıp fotokopi şeklinde çocuklara dağıtıyorKendi adıma ek kaynak almaktan öğk geldi. Bu senenin başından beri 5 tane aldık öğretmen beğenmedi değiştirdik.(Kitap isimlerini o vermişti).
Ayrıca işin öğretmen boyutu olarak düşündüğümde bizim müdür bey çağ atlamıştı ek kaynaklardan gelen paralarla. Yine tiksinti şeklinde bakıyorum.
Ek kaynakların her bir sorusu kaliteli değil ki öğretmenler kendileri soruları seçerek üzerinde çalışabilir ve çocukları çalıştırabilirler.
Siz de haklisiniz o da. Maalesef olan çocuklara oluyor. Ama şöyle birşey yapabilir. Parasını verenlere fotokopisini versin. Vermeyenlere de sayfanın resmini atsın whatsapp tan. Sonra da desin ki bu alıştırmalara benzer soracağım sınavda. Ona göre kendiniz fotokopi mi çıkartırsınız yoksa telefondan okuyarak mi cozdurursunuz o sizin bileceğiniz iş desin.Bence haksız
başka birşey olsa olabilir ama söz konusu çocuklar şartlar zorlanmalı dayatılmalı
Aynen böyle dedim eşime
Sen fazla iyisin sen insanların sömürüsüne maruz kalırsın dedi
Velilerden biri burada.Haklı değil. Kimsenin sigarasına karışamaz.
İşine baksın o!
Velilerden biri burada.
Eşimle tartıştık neden mi?
Eş kişisi öğretmen
Bugün veli toplantısı için okula gitti
Nasıl geçti diye sordum
Bundan sonra daha adil olacağım
Neden nasıl ne oldu
Çünkü adil olmayınca başkalarının hakkına giriyorsun
Çıkaracağı sorular icin kağıt taner alması lazım bunun icin 10 tl vermeyen velinin çocuğuna diğer çocuklardan hazirladigim fotokopilerden vermeyeceğim
Velilerden çocuklarının faydalanması için fotokopi parası istedim veliler biz vermiyoruz
Neden diye sormuş eşim devlet zaten veriyor bune parası demiş
Eşim sigara iciyormusunuz diye sormuş çoğu evet demiş
Demek günde 10 lira verip havaya üflemek ağır gelmiyor tüm dönem boyunca çocuğunun geleceği icin vereceğin 10 lira fazla geliyor öylemi
Bundan sonra herkese hak ettiği muamele
Dedi
Peki burada çocukların suçu ne ailelerini onlar mı seçti onların da hakkı değil mi daha iyi bir eğitim ne olacak bizden olsun dedim
Bundan sonra MEB kitapları kaynakları neyse o
Bu çocuklar eğitime tonlarca para zaman harcayan insanların çocuklarıyla yarışacak hiç adil değil
Beni ilgilendirmez ben işimi görür çıkarım.
Şimdi bu adam haklı mı
Güncel: evet malesef haklısin eş kisisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?