Ne olur akıl verin buna çok ihtiyacım var:(

Bence barışmayın çok istiyorsa gelsin neden siz düzeninizi bozuyorsunuz hata edersin 2 gün sonra eskisi gibi olur

Teşekkür ederim,evet eşim benim için büyük fedakarlık yaptı bunu gözardı edemiyorum,birde sanırım yanlış anlaşılma olmuş eşim işinden evine gider gelirdi sadece burada arkadaşı bile yoktu 5 yıldır buradayız eve geç gelmesi vs.. Hiç olmamıştır

Ne yasadiginizi tam olarak bilmiyorum ama anladigim kadariyla esiniz de söylediginize göre sizin icin bir cok fedakarlikta bulunmus. 5 yil istemedigi bir sehirde kalmis, ailesinden uzak, arkadas yok, babaniz sürekli sizde, rahat yok. Yani onun acisindan bakildiginda da hic kolay degil.
Evet siz oraya gidince de onun ailesi belki sorun olacaktir, ama simdilik en azindan öyle olmayacagini söylüyor. Yani o da ailesinin sorun oldugunun farkinda ve bir sey olsa sizinle ailesi arasinda, tamamen ailesinden taraf olmayacak gibi bir izlenim birakti.
Cocugunuzun babasi, sevdiginizi de söylüyorsunuz.
Ben sizin yerinizde olsam bir sans daha verirdim.

Kimse dikkat etmemismi hanımefendi bi kızıma bakıcı bakıyor yazıyor ama sadece 7 yaşında bir oğlu var. Gideceği için üzülüyor çünkü kızının okulu değişecek falan filan kafaniz mi güzel.

bütün bunlar olup biterken aileler ne yapıyor....bu durumu eşinin ailesi görüp te hala sıkıntı yaratırmı ki?
kimse yaşadığı şehirde mutlu değil ki,ben istanbulu hiç sevmem ama eşim burda huzurlu ,kazandığı paranın yarısını ailemin bulunduğu şehirde kazanamıyordu,köle gibi çalışıyordu ve çok mutsuzdu....şimdi çok farklı o mutlu olunca beni de mutlu etti......karar sizin tabi ama erkek mutlu değilse asla mutlu etmiyor özellikle iş konusunda.....

Hanım efendi evet kızım var yazmışımdır çünkü burada tan
hanom efendi evet öyle yazmış olabilirim burada o kadar çok tanıdığım bayan arkadaşım varki,anlaşılmasın diye oğlum var demiştim ama 7 yaşın da kızım var 1 tane...

kusura bakmayın ama hata eşinizin ailesinini olduğu şehirden ayrılıp kendi ailenizin olduğu şehre gelmekte

3. şehre gitseydiniz ya neyse olan olmuş

öbür şehre gidince de ayrı ev diyorsa çocuğa neden kv bakacak şimdi o mu bakıyor

ayrıca 7 yaşında okula giden çocuk bakıcıya ne gerek etüt vs yok mu ya da tam gün okul

çocuğun düzenini bir oraya bir buraya değiştirmek de sıkıntılı iyi düşünün yani

eşinizin olduğu şehre giderseniz yine kv sorunu yaşayabilirsiniz ve bu katlanabilir

zira orada yapamadınız yine paşa paşa buraya döndünüz denilebilir

bu arada benim eşimin ailesi de bu şehirde ama kv ne çocuğuma bakabildi ne evime karışabildi

eskiden küçüktüm demişsiniz şimdi küçük de değilsiniz

dik durun karıştırtmayın

çocuğunuza da gerekirse bakıcı etüt vs ayarlayın

bunlar adama nispet gibi olmuş iyi bile dayanmış yani

hem kv den şikayet et şehir değiştir hem adamı kp e mahkum et

çok fena valla

Kıza bakıcı bakacak yazmışsınız ondan sordum

İşi zor bulmuşsunuz bırakmayın. Bu kadar sıkıntılı bir evlilik için düzeninizi bozmayın. Madem işleri düzeltmek istiyor o gelsin. Ailesinin yanına giderseniz eski sorunları yine yaşayacaksınız ne gerek var? İyi giden düzeni bırakmayın, eşiniz gelsin.

Madem seviyorsunuz barışın tabii eşinizin oğlunuz için barışmak istediğini sanmıyorum erkekler okadar fedakar değil malesef.Hazır ikinizde istiyorken ve sevginizi tamamen tüketmeden barışın derim ben.

aynı yazının içinde yalan yazar gibi yazmışsınız yahu. bir kiz bir erkek.. tanidik varsa var tüm ülke kadinlari buraya bakıyor sonuçta 75 milyon bizi izliyor hahah.

Barış bence eşinle, sonuçta erkekler o kadar düşünceli değiller 2 gün aramamis senden cevap bekliyor olabilir.
kv de kızına oğluna bakacakmis baksın büyümüş zaten çocuk

yıllık izin süreniz falan var mı?
eğer varsa ve seviyorsanız bu süre içerisinde eşinizin yanına gidin tutum ve davranışlarına göre de temelli gidip gitmemeye karar verirsiniz

7 yaşında oğlum var diyorsunuz
Burda kızım diyorsunuz

Eger giderseniz cok yanlis bir karar olur.
Esinizle konusun ortak bir sehir bulun is bulun once ve tasinin ne sizin aileniz ne de onun ailesinin yaninda olmamalisiniz. Ailelerden biraz uzak yeni bir baslangic yapabirsiniz. Giderseniz daha kotu seyler olacak onun ve ailesinin sartina uymus oluyorsunuz firsat vermektir bu. Bundan sonrada her denilene evet demek zorunda kalicak va hayatinizda mutsuz olacaksiniz. Uctersiz izin alin gidin ortak bir sehre duruma gore hareket edin derim ben. Birakip giden adamdan hayir gelmez bu ortakligi kabul etmezse bence sizde gitmeyin niyetini anlamis olur hemde ilerde vicdan yapmazsiniz.

Yerinizde olsam asla kurulu düzenimi bozmam, ki değiştiğine de hiç inanmıyorum. Madem öyle kendisi gelsin karısına ve çocuğuna sahip çıksın.

Yapıcı olmak sizi üzmek istemezdim ama yerinizde olsam taviz vermezdim,o gelsin fedakarlık yapılacaksa önce eşiniz yapsın eskisi gibi olmayacak sözlerine kanmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…