Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim,evet eşim benim için büyük fedakarlık yaptı bunu gözardı edemiyorum,birde sanırım yanlış anlaşılma olmuş eşim işinden evine gider gelirdi sadece burada arkadaşı bile yoktu 5 yıldır buradayız eve geç gelmesi vs.. Hiç olmamıştırBence eşinize ve kendinize bir şans daha verin!
Neden mi;
1.Eşiniz sizi seviyor dahası sizin mutluluğunuzu düşünüyor, aynı şekilde sizin gibi yani. Çünkü, önce siz onun isteği ile şehir değiştirmişsiniz (ki bunu iyi bilirim, yeni düzen kurmak zaman alır gerçekten). Sonra da eşiniz sizin mutluluğunuz için memleketini ailesini tekrar bırakmış. Ki bu bir insan için zordur, yani memleketine dönüp de tekrar dönmek.
2.Eşiniz ile iletişiminiz bozulmuş, bu her iki insan arasında olabilecek şeyler. Nedenlerine bakmak lazım. Demişsiniz ya, "babam hep bizdeydi, eşim de rahat olamadı" bu nedenden olabilir, eve geç gelmeleri vs... belki babanızla iyi bir iletişim içinde olabilseydi bunlar da olmayabilirdi.
3.Birbirinizden umudunuz var ki, halen birbirinizi düşünüp konuşuyorsunuz. Eğer bir umut olmasa, zaten herkes başka birini kolayca bulabilir yada bu yolda çaba sarfedebilirdi.
Bence kendinize tekrar bir şans daha verin.
Allah kolaylıklar versin, tekrar düşünüp, önceden sorun olan, dışarıdan kaynakları etkenlerden uzaklaşın derdim. Zaten, dış etkenlerdir bozan ilişkilerimizi çoğu zaman. Birliktelik isteyen kişiler için yani.
Hanım efendi evet kızım var yazmışımdır çünkü burada tanKimse dikkat etmemismi hanımefendi bi kızıma bakıcı bakıyor yazıyor ama sadece 7 yaşında bir oğlu var. Gideceği için üzülüyor çünkü kızının okulu değişecek falan filan kafaniz mi güzel.
hanom efendi evet öyle yazmış olabilirim burada o kadar çok tanıdığım bayan arkadaşım varki,anlaşılmasın diye oğlum var demiştim ama 7 yaşın da kızım var 1 tane...Kimse dikkat etmemismi hanımefendi bi kızıma bakıcı bakıyor yazıyor ama sadece 7 yaşında bir oğlu var. Gideceği için üzülüyor çünkü kızının okulu değişecek falan filan kafaniz mi güzel.
Eşim yaşadığımız şehri istemedi geldiğimiz günden itibaren gitmek istedi buradada benim babam sorun oldu annem ve babam ayrı babam sürekli bizdeydi eşim sonuna kadar haklı bu konuda engel olamadım,kendi evinde rahat olamadı eşim son 6 aydır babam bizde kalmaya başlamıştı ondan önce sadece yatmaya kendi evine gidiyor du,Ordada Burdada aile ve maddiyat tan oldu tartışmalarımız,eşim gitmemi çok istiyor sözde ama bilmiyorum çok korkuyorum,güvenemiyorum Aslı'n da özünde iyi bir insandır,bizim tek problemimiz aile ve iletişimsizlik oldu,yaptığımın büyük hata olduğunun farkındayım çok pişman oldum ama bir kere yapmış bulundum
Hanım efendi evet kızım var yazmışımdır çünkü burada tan
hanom efendi evet öyle yazmış olabilirim burada o kadar çok tanıdığım bayan arkadaşım varki,anlaşılmasın diye oğlum var demiştim ama 7 yaşın da kızım var 1 tane...
7 yaşında oğlum var diyorsunuzMalesef imkansız farklı şehire taşınmamız Burayada asla gelmez eşim,beni bekliyorkızımın okulu düzeni işim herşeyim değişecek Mutlu olacağımı bilsem hiçbirisini umursamam ama çok kararsızım
Haklısınız kafam o kadar karşıkki o kadarını düşünememişimTaninmamak içinse kızım oğlum yerine çocuğum desenizde olurdu kimse cinsiyet istemezdi yani neyse.