Ne olur akıl verinnn

Bak eşini alıp bir doktora götür . Birlikte gidin. Aile terapistleri var . Normal bir durum değil. Bunu mutlaka çözümle ilişki olmadan evlilik yürümez sevginide yitirirsin. Uzman birinden yardım al.

napıcam birinin yüzüne karşı söylicem dertleşicem bi konuda değil

arkadaşlar anlamıyosunuz beni eşimi çok seviyorum sadece cinsel birleşme olmuyor onun dışında herşey var oraya gelince kalıyor

tabiki soruyorum çocuk istemediği söylüyor korunalım diyorum onada razı değl napıcamm

öncelikle ,o sizin kocanız,erkeğiniz,bu utanılacak bir konu da değil.mesela nası girersiniz konuya,romantik bi ortam ayarlarsınız,o da reddeder,hemen konuyu açar nedenini sorarsınız..bu sizin en büyük hakkınız,ayrıca cinsellik evliliğin en önemli unsurlarından biri....sevgi bir yere kadar insna sevdiği kadınla sevişmek istemez mi?>?sadece o yok diyerek sorunu küçültmeyin bu çok büyük bir sorun..
çocuk istemediği için olmaması da çok saçma,siz hap kullanmaya başlayın,o da prezervatif taksın..2 li korunma,sorun olmaz...
bence bunlar bahane ciddi ciddi konuşulması gerekn bir konu...yani evliliklerin sonlanmasına giden bir konu,hafife alamayın,kocanızın almasına da izin vermenyin..

hadi adam istemıyo bahane yaratıyo ah be kızım sen bu 1 hafta değil 1 ay değil 1,5 yıl diyorsun. Açık açık söyleyeceğim ama hiç mi canın istemıyo Allah Allah böyle bir şey mi var birbirinizi seviyorsunuz herşey normal güzel sadece kocan cinsellik istemıyo varmı böyle bişey.

Siz bunca zaman bakire arkadaş gibi yaşamışsınız o zaman..
Bunu şimdi mi dert ediyorsunuz, baya geç kalmışsınız

Arkadaşlar burakin biraz konuşsun, bu kadar ön yargıli yaklaşmayin.
Bizde herhalde fake ola bilecegini düşündük!
Ama biraz bekleyin, hemen saldirmayin yahuuuu

çok saçma geldi bana... bu konuyu canı sıkılan biri açmadıysa yani gerçekse olanlar diyebileceğim tek bir şey var imkansız ötesi birşey bu anlattııklarınız... acilen doktora gitmelisiniz böyle burada akıl almakla olacak iş değil bu kanımca...

çok güzel konuşuyosunuz teşekkür ederim yanlız biyerde yanlış anlattım ben sanırım sevişiyoruz sadece cinsel birleşme olmuyor

çok güzel konuşuyosunuz teşekkür ederim yanlız biyerde yanlış anlattım ben sanırım sevişiyoruz sadece cinsel birleşme olmuyor

aaaa bu daha da ilginç:)
o zaman önce yaşınızı sorayım???
sonra da siz bir doktora gidip,hemen doğum kontrol hapına başlayın,kocanız da dediğim gibi prez. kullansın.bu durumda hamileilk şansınız sıfıra iner..

haaa öyleyse ortada bir sorun yok,bende eşimle 11 yıldır sevişiyorum ama birleşme olmuyor,kızımıda leylekler getirdi..

bence eşinle beraber sende psikolojik destek alsan iyi olur

ortada ciddi bir sorununuz var 1,5 yıl ne demek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…