sağolasın canım
yani az bi zaman değil bi sonuca ulaşılması lazımdı :26:
insan dayanamaz yani çatlar meraktan
aynen üzülmesemde meraktan sorardım yani
bu adam nasıl dayanıyo acaba die
tabiki soruyorum çocuk istemediği söylüyor korunalım diyorum onada razı değl napıcamm
tabiki soruyorum çocuk istemediği söylüyor korunalım diyorum onada razı değl napıcamm
napıcam birinin yüzüne karşı söylicem dertleşicem bi konuda değil
arkadaşlar anlamıyosunuz beni eşimi çok seviyorum sadece cinsel birleşme olmuyor onun dışında herşey var oraya gelince kalıyor
Arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim eşim benimle ilk gece dışında cinsel ilişkiye girmedi GİRMİYO nedendir siz söyleyin
öncelikle ,o sizin kocanız,erkeğiniz,bu utanılacak bir konu da değil.mesela nası girersiniz konuya,romantik bi ortam ayarlarsınız,o da reddeder,hemen konuyu açar nedenini sorarsınız..bu sizin en büyük hakkınız,ayrıca cinsellik evliliğin en önemli unsurlarından biri....sevgi bir yere kadar insna sevdiği kadınla sevişmek istemez mi?>?sadece o yok diyerek sorunu küçültmeyin bu çok büyük bir sorun..
çocuk istemediği için olmaması da çok saçma,siz hap kullanmaya başlayın,o da prezervatif taksın..2 li korunma,sorun olmaz...
bence bunlar bahane ciddi ciddi konuşulması gerekn bir konu...yani evliliklerin sonlanmasına giden bir konu,hafife alamayın,kocanızın almasına da izin vermenyin..
çok güzel konuşuyosunuz teşekkür ederim yanlız biyerde yanlış anlattım ben sanırım sevişiyoruz sadece cinsel birleşme olmuyor
öyle desene arkadaşım yaaawwww...
ya tabiki öyle anlatabildimmi şimdi derdimi arkadaşlar
çok güzel konuşuyosunuz teşekkür ederim yanlız biyerde yanlış anlattım ben sanırım sevişiyoruz sadece cinsel birleşme olmuyor
belki teniniz kokuyordurbazı insanların dayanılmaz bi ten kokusu oluyo cidden :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?