Ne olur akıl verinnn

peki sevişirken ereksiyon olup olmadığını farkediyor musunuz? belki sertleşme sorunu vardır, söyleyemiyordur

Son düzenleme:

Seninle iliskiye girmiyorsa bosan demedim. Baskalariyla iliskiye giriyordur dedim. Dikkatinizi cekerim. Aldattigini dusundugum adamin karisina da (bana gore) bosan demeye hakkim vardir. Tabi ki aldatilan her kadin da bosanmaz, bu kisiyle alakalidir. Size de iyi gunler.

e canım yaşınız da küçük değilmiş,neyin korkusu bu kadar?**
dediğim gibi bence siz doğumkontrol haplarını gösterin eşinize,ne diyecek bakalım??

niyeyse bu konunu sahte olduğunu düşündüm birden ....:26::26:

aldatma olsa direk aldattı derim çeker giderim ama bu sorundan dolayı eşimi bırakmak istemiyorum boşan demeye ne sizin ne başkasının hakkı var lütfen kelimelrimize ve verdiğimiz önerilere birazdaha dikkat edelim boşanmak herkesin kolaylıkla bulabileceği bi yöntem

sümme aşağı sümme yukarı Allahım aklıma mukayet ol, ilişkiye girmeden ne doğum kontrol hapı,ne prezlatifi bunlara gerek yokki ilişki yok

Son düzenleme:
Biraz daha detay verseniz insanlar yardımcı olabilir ama bu haliyle ancak tahmin edebiliriz:

- İktidarsızlık vardır
- Eş cinsel olabilir
- Cinsel yolla bulaşan bir hastalığa sahip olabilir
- Cahil olabilir, (korunma meselesinden anlamıyor mesela)
- Erken boşalma korkusu yaşıyor olabilir
- Çocukluğuna dayanan travmatik, ruhsal bir sorunu vardır ve penetrasyondan korkuyordur bu yüzden
- Vajina fobisi ya da tiksinti bozukluğu olabilir (en büyük olasılık bu, google'dan araştırırsanız anlayacaksanız)

Aldatilmadiginin garantisini verebilir misin?

aynenn..
bu tarz konuları okuduktan sonra üye bugüne kadar kaç msj yazmış ona bakıyorum nedense 20 bile diill..

çalışıyorum aynı zmaanda hızlı olamıyorum cevap vermekte sahte değil arkadaşlar kafayıda yemedim ne anlatıyosam o tabiki inanıp inanmamak sizin elinizde bunada karışamam ilgilenmezsiniz olur biter

e canım yaşınız da küçük değilmiş,neyin korkusu bu kadar?**
dediğim gibi bence siz doğumkontrol haplarını gösterin eşinize,ne diyecek bakalım??

28 yaşında bir adam cahil mi aile planlamasını bu şekilde mi yapacak? Başka bir iş var. 1,5 hiç olmaması olacak şey değil… konu fake değilse eğer bilemeyeceğim gerçekten tuhaf

sümme aşağı sümme yukarı Allahım aklıma mukayet, ol ilişkiye girmeden ne doğum kontrol hapı,ne prezlatifi bunlara gerek yokki ilişki yok

si,z konuyu tam okumadınız heralde,sevişme var,birleşme yok.adam çocuk yapmaktan korktuğu için beraber olmak istemiyomuş...
tabii ki korunma yöntemi ile ikna edecek kocasını,korkusunu yenmesi için...
ayrıca ilk cümleniz ne demek anlamadım:)

sanıyorum erken boşalma korkusu olabilirmi

28 yaşında bir adam cahil mi aile planlamasını bu şekilde mi yapacak? Başka bir iş var. 1,5 hiç olmaması olacak şey değil… konu fake değilse eğer bilemeyeceğim gerçekten tuhaf

ne bilim tuhaf gerçekten de..erkekler hele ki sevişme olduktan sonra,tutamazlar kendilerini ne bilim ya...adamlar bekarken tutmakta zorlanıyolar,hiç başlamayalım diyolar,evliyken nası tutuyo ki kendini...

bian beni anlayanın birtek siz olduğunu düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…