konu sahibi bu adam sevişirken ya da öyle böyle de orgazm olmuyor mu? bir şekilde yani...
üpeki sevişirken ereksiyon olup olmadığını farkediyor musunuz?
yaşınız kaç acaba???
neyse sizinle yazışıp konuyu dagıtmak istemiyorum. BOŞANMAK kelimesi çok agır bir kelime. bunu kullanırken dikkat edilmesi gerektiğinin kanısındayım. bana yanlış geldi sizi uyarmak istedim. uyarsınız uymazsınız sizin bileceğiniz iş. iyi günler size.
evet aynen öyle oluyor
Arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim eşim benimle ilk gece dışında cinsel ilişkiye girmedi GİRMİYO nedendir siz söyleyin
niyeyse bu konunu sahte olduğunu düşündüm birden ....:26::26:
Seninle iliskiye girmiyorsa bosan demedim. Baskalariyla iliskiye giriyordur dedim. Dikkatinizi cekerim. Aldattigini dusundugum adamin karisina da (bana gore) bosan demeye hakkim vardir. Tabi ki aldatilan her kadin da bosanmaz, bu kisiyle alakalidir. Size de iyi gunler.
aldatma olsa direk aldattı derim çeker giderim ama bu sorundan dolayı eşimi bırakmak istemiyorum boşan demeye ne sizin ne başkasının hakkı var lütfen kelimelrimize ve verdiğimiz önerilere birazdaha dikkat edelim boşanmak herkesin kolaylıkla bulabileceği bi yöntem
aynenn..
bu tarz konuları okuduktan sonra üye bugüne kadar kaç msj yazmış ona bakıyorum nedense 20 bile diill..
e canım yaşınız da küçük değilmiş,neyin korkusu bu kadar?**
dediğim gibi bence siz doğumkontrol haplarını gösterin eşinize,ne diyecek bakalım??
sümme aşağı sümme yukarı Allahım aklıma mukayet, ol ilişkiye girmeden ne doğum kontrol hapı,ne prezlatifi bunlara gerek yokki ilişki yok
Biraz daha detay verseniz insanlar yardımcı olabilir ama bu haliyle ancak tahmin edebiliriz:
- İktidarsızlık vardır
- Eş cinsel olabilir
- Cinsel yolla bulaşan bir hastalığa sahip olabilir
- Cahil olabilir, (korunma meselesinden anlamıyor mesela)
- Erken boşalma korkusu yaşıyor olabilir
- Çocukluğuna dayanan travmatik, ruhsal bir sorunu vardır ve penetrasyondan korkuyordur bu yüzden
- Vajina fobisi ya da tiksinti bozukluğu olabilir (en büyük olasılık bu, google'dan araştırırsanız anlayacaksanız)
28 yaşında bir adam cahil mi aile planlamasını bu şekilde mi yapacak? Başka bir iş var. 1,5 hiç olmaması olacak şey değil konu fake değilse eğer bilemeyeceğim gerçekten tuhaf
si,z konuyu tam okumadınız heralde,sevişme var,birleşme yok.adam çocuk yapmaktan korktuğu için beraber olmak istemiyomuş...
tabii ki korunma yöntemi ile ikna edecek kocasını,korkusunu yenmesi için...
ayrıca ilk cümleniz ne demek anlamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?