koku olsa sevişmeyede çekinir bence canım. Sadece birleşme olmuyormuş.
bunu en başta açık açık yazmış olsaydın eğer kimse üstüne gelmezdi diye düşünüyorum. Doktor tarafından yardım almalısınız.
Bu ne demek yav çocuk istemiyor, korunmak istemiyor korunmak yerine hiç ilişkide bulunmamayı mı tercih ediyor yani.tabiki soruyorum çocuk istemediği söylüyor korunalım diyorum onada razı değl napıcamm
yeni bir üyeyim ilk açtığım konuda bukadar tepki topladım arkadaşlar aşalama yerine fikir rica ettim bazı üyelerin söyledikleri yaptıklarını hiç doğru bulmadım sitenin amacı aşağılamak değil fikir ve akıl vermek diye biliyorum yardım istedim hepsi bu
Konulara hemen fake konu diye dalıp açan kişiye etmediğinizi bırakmıyorsunuz. Yazdıklarınızda edep olsun, ''sen kocayı bosver gel sana birini bulalım'' demek ne demek?
Ya doğruysa? Ki bu ülkede eşi sorun yaşadığını kabul etmediği için duruma boyun eğip evliliğini sürdürmek zorunda kalan kadınlar var çünkü evliliğin ilk zamanlarında sırf bu sebepten boşanırsa kadın ya evlenmeden önce başkasıyla birlikte olmuştur, kocası da baba evine yolladı damgası yiyor ya da gözü dönmüş denip bir sürü ahlaksız eleştiriye maruz kalıyor.
Baskalariyla iliskiye giriyordur. Bosanin bence.
kardeş geçmiş olsunmu denir bilemedim. eşinize sorarak ancak öğrenebilirsiniz. yada eltinizle abla akrdeş gibiyseniz ona paylaşabilirsiniz. biz bilemeyizki :26::26:
yani ben anlamıyorum tanımıyosun etmiyorsun kadını bilmiyosun eşini tanımıyosun neye dayanarak boşanın diyorsun..
bazen içimizde gerçkten çok saf olan ve her kelimeyi uygulamak isteyen kadınlar kızlar var.
buna dikkat ederek yorum yazsak daha güzel olur bence..
kardeş geçmiş olsunmu denir bilemedim. eşinize sorarak ancak öğrenebilirsiniz. yada eltinizle abla akrdeş gibiyseniz ona paylaşabilirsiniz. biz bilemeyizki :26::26:doktordan yardım alabilirsiniz. hani sadece birleşmede sorun varsa tedavi yönlüde olabilir.. eger istemese öpmezdide dımı..
yani ben anlamıyorum tanımıyosun etmiyorsun kadını bilmiyosun eşini tanımıyosun neye dayanarak boşanın diyorsun..
bazen içimizde gerçkten çok saf olan ve her kelimeyi uygulamak isteyen kadınlar kızlar var.
buna dikkat ederek yorum yazsak daha güzel olur bence..
arkadaşlar saf değilim yanlız söylenen yöntemler benim yıllardır yapabileceğim şeyler ama yapmadım tabiki eşimi seviyorum ayrılma nedeni aramıyorumki sonuçta
Biz tanisiyor muyuz peki? Siz de bana degil , konu sahibine yorum yapsaniz daha guzel olur bence. Benim gorusum bu, buna karisma hakkini nerden buluyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?