Ne olur akıl verinnn

bunu en başta açık açık yazmış olsaydın eğer kimse üstüne gelmezdi diye düşünüyorum. Doktor tarafından yardım almalısınız.

yeni bir üyeyim ilk açtığım konuda bukadar tepki topladım arkadaşlar aşalama yerine fikir rica ettim bazı üyelerin söyledikleri yaptıklarını hiç doğru bulmadım sitenin amacı aşağılamak değil fikir ve akıl vermek diye biliyorum yardım istedim hepsi bu

arkadaşım burda kimse kimseyi aşağılamıyo ki. Yazdığın konuda çelişen yerler var.

bir problem olsa ilk gece olurdu.ha deseydinki ilk gece olmadı,üzerinden 1,5 yıl geçti sadece sevişmekle yetiniyoruz anlardık,ayrıca zaten ilişkiye girmemekle korunuyosunuz:)) neyi istemiyor hala anlayamadım ben.1 gecelik ilişki içinmi evlendiniz:))

Son düzenleme:
Konulara hemen fake konu diye dalıp açan kişiye etmediğinizi bırakmıyorsunuz. Yazdıklarınızda edep olsun, ''sen kocayı bosver gel sana birini bulalım'' demek ne demek?

Ya doğruysa? Ki bu ülkede eşi sorun yaşadığını kabul etmediği için duruma boyun eğip evliliğini sürdürmek zorunda kalan kadınlar var çünkü evliliğin ilk zamanlarında sırf bu sebepten boşanırsa kadın ya evlenmeden önce başkasıyla birlikte olmuştur, kocası da baba evine yolladı damgası yiyor ya da gözü dönmüş denip bir sürü ahlaksız eleştiriye maruz kalıyor.

Bir ben eksiktim tamtatam sayesinde ben de tamam oldum..
Saol canımcım…

1. 1,5 yıl önce evlenirken birlikte oluyorsunuz
2. aradan 1,5 yıl geçiyor ve siz sadece sevişiyorsunuz
3. Kocan olcak adam (bence küçük bi çocuk) çocuk olmaması için ilişki istemiyor
4. kaçıncı yüzyıldayız ergenlik çağında olan çocuklar bile biliyor artık neyin ne olduğunu
5.adam yapmıcak olsa ilk gece yapmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey soracagim,
Neden ayni soruyu 2 farkli yerlerde acma hızını duydunuz?

çok teşekkür ederim duygularıma tercuman olmuşsunuz çok iyisiniz

kardeş geçmiş olsunmu denir bilemedim. eşinize sorarak ancak öğrenebilirsiniz. yada eltinizle abla akrdeş gibiyseniz ona paylaşabilirsiniz. biz bilemeyizki :26::26:doktordan yardım alabilirsiniz. hani sadece birleşmede sorun varsa tedavi yönlüde olabilir.. eger istemese öpmezdide dımı..

Baskalariyla iliskiye giriyordur. Bosanin bence.

yani ben anlamıyorum tanımıyosun etmiyorsun kadını bilmiyosun eşini tanımıyosun neye dayanarak boşanın diyorsun..
bazen içimizde gerçkten çok saf olan ve her kelimeyi uygulamak isteyen kadınlar kızlar var.
buna dikkat ederek yorum yazsak daha güzel olur bence..

Son düzenleme:

arkadaşlar saf değilim yanlız söylenen yöntemler benim yıllardır yapabileceğim şeyler ama yapmadım tabiki eşimi seviyorum ayrılma nedeni aramıyorumki sonuçta

Biz tanisiyor muyuz peki? Siz de bana degil , konu sahibine yorum yapsaniz daha guzel olur bence. Benim gorusum bu, buna karisma hakkini nerden buluyorsunuz.

Adam belki takıntılıdır, ilişkiye girince mutlaka çocuk olur diye düşünüyordur :44:
Ama çocuk dünyanın sonu demek değil ki, bu kadar korkulması da saçma olur
:44:

eşinizin söylediği bahane bence yani korunma yöntemini bilmeyen yok artık , insanın aklına 2 şey geliyor , ya sağlıkla ilgili sorunları var ve çekiniyor diğeri ise size karşı sevgisi , doktora gitmek için baskı uıygulayın derim

peki acaba şöyle birşey olabilir mi eşinizin erken boşalma problemi?. hani sadece sevişmekle yetiniyormuş ya o sebepten soruyorum. peki siz sevişirken orgazm oluyormusunuz yani sizi tatmin ediyormu ki bunca zaman yanında kalmayı ve bu konuyu problem etmemeyi başardınız.

konu sahibi bu adam sevişirken ya da öyle böyle de orgazm olmuyor mu? bir şekilde yani...

arkadaşlar saf değilim yanlız söylenen yöntemler benim yıllardır yapabileceğim şeyler ama yapmadım tabiki eşimi seviyorum ayrılma nedeni aramıyorumki sonuçta

canım sana itifen söylemedim. safda olabilirsin olabilirimki. bu kötü bir şey deil. ben arkadaşı yanlış buldum onu belirtim.
önce sen kendini eğit. neblim makaleler oku.. cd ler izle.. bu konuda ne yapılabilir onları araştır. sonra bunları eşinle uygulamaya çalış. tedavilik bir durum varsa tedavi olmasına ikna et. rabbim yardımcın olsun

Biz tanisiyor muyuz peki? Siz de bana degil , konu sahibine yorum yapsaniz daha guzel olur bence. Benim gorusum bu, buna karisma hakkini nerden buluyorsunuz.

neyse sizinle yazışıp konuyu dagıtmak istemiyorum. BOŞANMAK kelimesi çok agır bir kelime. bunu kullanırken dikkat edilmesi gerektiğinin kanısındayım. bana yanlış geldi sizi uyarmak istedim. uyarsınız uymazsınız sizin bileceğiniz iş. iyi günler size.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…