şuanda da devamlı yaklaşıyo mu??yani çıkaracağım sonuç ,öncelikle demek ki aldatma durumu yok,yani cinsel olarak yaklaşıyo,hiç istemiyo değil...ikinci sonuç cinsel isteksizlik değil adamın derdi...
sadece son aşaması birliktelik yok..
belki yakalayamdın cevapları ama boşanmayı önerenler oldu tek çözümün bu olmadığını düşündüğüm için şuan burdayım
nasıl yani? ön sevişme falan var ama birleşme yok mu?
ama bir kez olmuş değil mi?
ya gerçi bunu burada tarışmamız da çok manalı değil..hangimiz bu konuda uzmanız ya da doktoruz ki?
konuyu buraya açmak yerine keşke bir doktora gidilseymiş,daha net çözümler bulunabilirmiş..
gidilmiş mi yoksa,onu da mı atladım?
önsevişme var,sürtünme var,sonuç yokkk...
evet ilk gece olmuş..adam çocuk istemedği için birlikte olmadığını söylüyomuş..cinsel soğukluk gibi bişi yok yanii.doktora gidilmemiş bu sbeepten..
Gecen yine boyle bir konu acilmisti
onlar da 3 yillik evliydi
cinsel birlesme olmuyordu
Surtunme ile birliktelik yasiyorlardi
En son esin pozisyonundan gay olabilecegini dusunmustuk
Esin bunu sorun etmemis de sen neden bunu sorgulamak icin bu kadar bekledin
Esini ikna edip tedavi olmasini saglaman gerek...
Eğer eşiniz evlenmeden önce siz veya birlikte olduğu diğer kadınlar ile sürtünerek ilişki yaşamış ise ve bu süreç uzun devam etmişse "normal" yollardan cinsel ilişki onun için travmatik hale gelmiştir. Aynı şey eğer eşiniz bekarlık döneminde sürtünme yoluyla mastürbasyon yaptıysa da geçerli. Çünkü normal ilişkiden alacağı haz ile sürtünerek aldığı haz tamamen farklı. Eşinizin cinsel işlev bozukluğu büyük olasılıkla yukarıda saydığım nedenlerden kaynaklanıyordur. Yani normal olmayan cinsel hayat uzun süre devam ettiği ve alışkanlık halini aldığı için artık eşinize "normal" geliyor.
Lütfen internette CİSED ( Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği) diye aratın ve eğer mümkünse bu insanlarla iletişime geçin. Bu problemi profesyonel yardım olmaksızın, tek başınıza aşamazsınız.
adam için konuşuyorum..
yahu tm ona bu normal geliyosa bie tekdüzelik sıkmalı birkerede içine girmeyi denemeli..
her açıdan tuhaf...
arkadaşlar bence yukarıda yorum çok mantıklı,arada okumayan varsa diye alıntı yaptım..
peki sevenler sen ne düşünüyosun bu kadar yorumdan sonra,ne yapacaksın??
evet tuhaf ve ben bunu anlayamıyorum bi sonucada varamadım
ee hiç konuşmadın mı peki bu konuyu? peki çok özel olmazsa kıyafet var mı üstünüzde? hani teninden mi çekiniyor diyeceğim... ya da dokunma var mı cinsel organlara?
yok canım sertleşem sorunu yokmuş,söyledi sevenler...quarta yorum kesinlikle mantıklı da.. her ilişkiden zevk almak durumunda değiliz. adam zevk endeksli düşündüğünü sanmıyorum ben. yani evli bu insanlar 1 kere bile olsa olur, olması lazım, zevk alsa da olması lazım almasa da.. o zaman sertleşme sorunu vardır diyorum ben..
öyle deme bu çok büyük bir sorun...sen küçümsersen adam daha da kötü olur.tam tersi çok büyük sorun olduğunu hissettirmen lazım adama....yine kocaman bi soru işaretiyle birömür geçermi guartane sorunları olan insanlar var benim derdime bakın arkadaşlar eşim beni aldatmıyor sevdiğini hissediyorum ama derdime bakın işte
yok canım sertleşem sorunu yokmuş,söyledi sevenler...
o zaman dedim ya,reddedemeyeceği bir duruma getirsin adamı,yani kadınız hepimiz nası yapılacağını biliriz heralde,açıkça anltmıyım şimdi burda:)
öyle deme bu çok büyük bir sorun...sen küçümsersen adam daha da kötü olur.tam tersi çok büyük sorun olduğunu hissettirmen lazım adama....
böyle ömür geçmez o yüzden hemen bu akşam uygulamaya geçiyosun,yukarda dediğim şekilde. yok mu dedi...o zaman konuş doktora gitmeliyiz,kliniklere gitmeliyiz de..büyük oyna,reddederse,ben çcuk istediğimde ne oalcak de...bu yüzden senden ayrılmak istemem de...
var var sen o kısımları görmedin sanırım benipek paylaştım herşeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?