Ne olur akıl verinnn

belki yakalayamdın cevapları ama boşanmayı önerenler oldu tek çözümün bu olmadığını düşündüğüm için şuan burdayım

yoo gayet de iyi yakaladım.. o da bir düşünce tarzıdır ve konu açıyorsan her yorum gelecektir. bu durumda sen iyi yorum yapıyorsun sen iyi değilsin deme lüksün maalesef yok.

önsevişme var,sürtünme var,sonuç yokkk...
evet ilk gece olmuş..adam çocuk istemedği için birlikte olmadığını söylüyomuş..cinsel soğukluk gibi bişi yok yanii.doktora gidilmemiş bu sbeepten..

Gecen yine boyle bir konu acilmisti
onlar da 3 yillik evliydi
cinsel birlesme olmuyordu

Surtunme ile birliktelik yasiyorlardi
En son esin pozisyonundan gay olabilecegini dusunmustuk

Esin bunu sorun etmemis de sen neden bunu sorgulamak icin bu kadar bekledin
Esini ikna edip tedavi olmasini saglaman gerek...

önsevişme var,sürtünme var,sonuç yokkk...
evet ilk gece olmuş..adam çocuk istemedği için birlikte olmadığını söylüyomuş..cinsel soğukluk gibi bişi yok yanii.doktora gidilmemiş bu sbeepten..

anladım camnım sağ ol..eşin sebebi çok ilginçmiş..ama bana pek mantıklı bir sebep gibi gelmedi..

bu olayın tahmin edemediğimiz birçok nedeni olabilir ve bence tek çözümü doktora gidip yardım almak.

Adamin bahanesi de taktire sayan

Cocuk istemiyorsa zaten kendi istemedigi surece olmaz
Bunun yontemi birlikte olmamak degil ki

Salliyor resmen :)

bak örnek gösterdiğin kişide 3 yıl beklemiş yani öyle kolay olmuyor ikna etmek birileriyle paylaşmak

arkadaşlar bence yukarıda yorum çok mantıklı,arada okumayan varsa diye alıntı yaptım..

adam için konuşuyorum..
yahu tm ona bu normal geliyosa bie tekdüzelik sıkmalı birkerede içine girmeyi denemeli..
her açıdan tuhaf...

arkadaşlar bence yukarıda yorum çok mantıklı,arada okumayan varsa diye alıntı yaptım..

quarta yorum kesinlikle mantıklı da.. her ilişkiden zevk almak durumunda değiliz. adam zevk endeksli düşündüğünü sanmıyorum ben. yani evli bu insanlar 1 kere bile olsa olur, olması lazım, zevk alsa da olması lazım almasa da.. o zaman sertleşme sorunu vardır diyorum ben..

evet tuhaf ve ben bunu anlayamıyorum bi sonucada varamadım

ee hiç konuşmadın mı peki bu konuyu? peki çok özel olmazsa kıyafet var mı üstünüzde? hani teninden mi çekiniyor diyeceğim... ya da dokunma var mı cinsel organlara?

yok canım sertleşem sorunu yokmuş,söyledi sevenler...
o zaman dedim ya,reddedemeyeceği bir duruma getirsin adamı,yani kadınız hepimiz nası yapılacağını biliriz heralde,açıkça anltmıyım şimdi burda:)

yine kocaman bi soru işaretiyle birömür geçermi guarta ne sorunları olan insanlar var benim derdime bakın arkadaşlar eşim beni aldatmıyor sevdiğini hissediyorum ama derdime bakın işte
öyle deme bu çok büyük bir sorun...sen küçümsersen adam daha da kötü olur.tam tersi çok büyük sorun olduğunu hissettirmen lazım adama....
böyle ömür geçmez o yüzden hemen bu akşam uygulamaya geçiyosun,yukarda dediğim şekilde. yok mu dedi...o zaman konuş doktora gitmeliyiz,kliniklere gitmeliyiz de..büyük oyna,reddederse,ben çcuk istediğimde ne oalcak de...bu yüzden senden ayrılmak istemem de...

sadece soruyourm yanlış anlama..
temiz tutuyomusun orayı?

guarta napıyım söylesene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…