Ne olur akıl verinnn

benc öyle birşey olsa sevişme de olmaz...başka kadına dokunmamak adına söylenir bence o....

offf offff çok sıkıntılıyım dardayım çok istekli olduğumdan değil neden neden neden sürekli neden dediğimden bu haldeyim ona göre hiç sorun yokmuş gibi sürtünerek bi evliliği nasıl sürdürebilriim napıcam ben ne yapmam gerektiğinide bilmiyorum boşanmakmı tek çare allah ım yardım et

sayın konu sahibi ortada bir problem olduğuna emin misiniz alan memnun veren memnun burda herkes birbirine girdi siz halan iş yerinde olduğnunuzu çok fazla yazamadığınızı söylüyorsunuz konu hakkında hiç bilgi vermiyorsunuz konuyu açtınız bitti öylemi

ne alaka nediyorsunuz ne dmeek bu

boşanmaya gelene kadar çok yol deneyebilrsiniz...
1. çocuk sahibi olmaktan neden kokuyor öğrenin,ben bebek sahibi olmak istiyorum diyerk başlayın konuya.
2.korunma yöntemlerini gösterin,hala yok diyosa sebebini sorun.
3.ailesinden herhangi birinden bilgi alabilr misisniz acaba ??
4.şimdi ne kadar açıkça yazabilrim bilmiyorum ama,başladıktan sonra onu reddedemeyeceği hale getirin:)

Son düzenleme:
çok özür dilerim yazdığınız yorumlar düşmemişti şimdi gördüm çok pardon

Eğer eşiniz evlenmeden önce siz veya birlikte olduğu diğer kadınlar ile sürtünerek ilişki yaşamış ise ve bu süreç uzun devam etmişse "normal" yollardan cinsel ilişki onun için travmatik hale gelmiştir. Aynı şey eğer eşiniz bekarlık döneminde sürtünme yoluyla mastürbasyon yaptıysa da geçerli. Çünkü normal ilişkiden alacağı haz ile sürtünerek aldığı haz tamamen farklı. Eşinizin cinsel işlev bozukluğu büyük olasılıkla yukarıda saydığım nedenlerden kaynaklanıyordur. Yani normal olmayan cinsel hayat uzun süre devam ettiği ve alışkanlık halini aldığı için artık eşinize "normal" geliyor.
Lütfen internette CİSED ( Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği) diye aratın ve eğer mümkünse bu insanlarla iletişime geçin. Bu problemi profesyonel yardım olmaksızın, tek başınıza aşamazsınız.

nasıl anlatabilirimki ailesinden birine bu konuyu eşimin tepki göstreceğini düşünüyorum

o kadar güzel yazmışsınız ki tebrik ederim,sevenler bence de en doğrusu bu...
ayrıca eşinin ailesine birşey söyleme de,sadece çok yakın olduğun birileri varsa belki yardımları olur diye söyledim..

ayrıca eşinin ailesine birşey söyleme de,sadece çok yakın olduğun birileri varsa belki yardımları olur diye söyledim..

şuan sitede bazı arkadaşların önerdikleri gibi onlarda boşnamamı önerecekleri için kimseyle paylaşmayı düşünmedim hiç

Nasıl bir konu bu alın karşınıza ciddi ciddi konuşun. Eş olarak en önemli sorumluluğu sizi mutlu etmek.. açık açık söyleyin,karı-kocasınız siz.... kabul etmiyorsa bu evlilik böyle devam etmez diyin.. çocuk istemiyorum gibi saçma bir neden söylerse binlerce korunma yöntemi var,çocuk mu kandırıyorsun deyin.. Her saçma bahanesini çürütün. Eşin olarak sana karşı dürüst olmak zorunda..

Hatta başkası mı var diyin ki durumun ciddiyetini bir zahmet kavrasın..Başka boyutlara gittiğini anlasın.

şuan sitede bazı arkadaşların önerdikleri gibi onlarda boşnamamı önerecekleri için kimseyle paylaşmayı düşünmedim hiç

aşabileceğiniz bir sorun ise neden boşanacaksınız ki..öncelikle sorunu tanımlamalısınız yalnız. daha sonra çözüm..
eşinizle önce açık açık konuşun..konunun ne kadar ciddi olduğunu anlasın..sonra da arkadaşın yazdığı gibi dernekler var..yardımcı oalcklardır mutlaka size..yardımı dokunmayack kişilere de anlatmayın zaten,daha çok kafa şişirirler...

Son düzenleme:

evet bence da çok mantıklı. ben dr haydar dümen in bir gazatedeki köşe yazısında böyle birşey okumuştum. sadece çocuk yapmak için tam birleşme yaşayıp diğer zamanlarda sürekli sürtünerek orgazm olan erkeklerden bahsediyordu. sebep olarak da gençlik dönemlerinde çok fazla mastürbasyon yapılmasını göstermişti. tam birleşmeden hiç bir zaman sürtünmede aldıkları hazı almadıklarından bahsediyordu.

alla alla eğer adam sürtünme yoluyla orgazm oluyorsa, kazar olsa yine olur. ancak iç çamaşır üstünden olması lazım. yani gerçekten aklım almıyor.

aynı şeyi sen yapıyor olsaydın kocan seni ya aldtacak ya da boşayacaktı sen aldatmayacağına göre boşa gitsin ciddiyim cinsellik olmadan evlilik olmaz ona evlilik denmez

sevenler,bak başta hiçbi fikrimiz yokken birkaç şey çıktı ortaya...bence sebep bu yorumda anlatılan gibi..
düşün ve eşinle açıkça konuş..sorunun büyklüğünü kavrasın..sonra çözüm için araştrırısınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…