Hadi kimseyle paylasmadin. Bir doktora da mi gitmedin. Bir kadinin 1.5 sene buna sebebini bilmeden katlanacagini dusun(e)miyorum.
aynı şeyi sen yapıyor olsaydın kocan seni ya aldtacak ya da boşayacaktı sen aldatmayacağına göre boşa gitsin ciddiyim cinsellik olmadan evlilik olmaz ona evlilik denmez
Bncede yaa bi kadından bahsediyoruz sonuçta dünyanın en sabırsız en çok beyni çalışan detaycı yaratıklarından yanibelkide dişide problem var adamı boşuna suçluyoruz !
aynı şeyi sen yapıyor olsaydın kocan seni ya aldtacak ya da boşayacaktı sen aldatmayacağına göre boşa gitsin ciddiyim cinsellik olmadan evlilik olmaz ona evlilik denmez
sevenler,bak başta hiçbi fikrimiz yokken birkaç şey çıktı ortaya...bence sebep bu yorumda anlatılan gibi..
düşün ve eşinle açıkça konuş..sorunun büyklüğünü kavrasın..sonra çözüm için araştrırısınız..
kusura bakmayında ,bu sitede en çok gördüğüm konu vajinusmus,ve bunu yaşayan kadınların kocaları öyle hemen boşamıyor,abrediyorlar,çözüm arıyorlar..
adama siizn yerinizd eolsa boşardı yorumunu doğru bulmuyorum..
Bncede yaa bi kadından bahsediyoruz sonuçta dünyanın en sabırsız en çok beyni çalışan detaycı yaratıklarından yanibelkide dişide problem var adamı boşuna suçluyoruz !
Quarta ben sanki hala gerçek dışı bir konu için yorum yapıyoruz gibi hissediyorum. Yani öyle bir durum dahi olsa erkekler için yatak olayı pehlivanlık gibidir. Kadına mahcup olmak istemezler ve en azından asli görev gibi de olsa arada bir gerçekleştirir. Ama bunların hiç olmamış.
Bir kadinin oteki bir kadindan disi diye bahsetmesi soru isareti. Bu konudan cikiyorum.
guarta yardımların iiçin sağol köstek olmayı değil destek olmayı tercih ediyosun sağol sağoll
peki sevenler bir-iki soru daha;
1.evlenmeden önce cinsel isteği nasıldı?
2.yakınlaşmayı sık sık istiyo mu??
evlendiniz bir kez birlikte oldunuz ve aradan 1,5 sene geçti hala birlikte olmadınız değil mi?
doğru mu anlamışım?
siz eşsiniz,evlisiniz...ölümüne kanka değilsiniz ki..
bence eşinizle konuşun ve bir doktora gidin.tabii ki normal değil bu.
evet çok istiyodu burdan çıkaracağınız sonucu merak ettim doğrusu ?
kadesa selam,atladığın şey,sevişme var birliktelik yok..
sana takıntımız yok neden köstek olalım ki. ne düşünüyorsak onu söylüyoruz.
kusura bakmayında ,bu sitede en çok gördüğüm konu vajinusmus,ve bunu yaşayan kadınların kocaları öyle hemen boşamıyor,abrediyorlar,çözüm arıyorlar..
adama siizn yerinizd eolsa boşardı yorumunu doğru bulmuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?