Ne olur akıl verinnn

Hadi kimseyle paylasmadin. Bir doktora da mi gitmedin. Bir kadinin 1.5 sene buna sebebini bilmeden katlanacagini dusun(e)miyorum.

Bncede yaa bi kadından bahsediyoruz sonuçta dünyanın en sabırsız en çok beyni çalışan detaycı yaratıklarından yani belkide dişide problem var adamı boşuna suçluyoruz !

aynı şeyi sen yapıyor olsaydın kocan seni ya aldtacak ya da boşayacaktı sen aldatmayacağına göre boşa gitsin ciddiyim cinsellik olmadan evlilik olmaz ona evlilik denmez

kusura bakmayında ,bu sitede en çok gördüğüm konu vajinusmus,ve bunu yaşayan kadınların kocaları öyle hemen boşamıyor,abrediyorlar,çözüm arıyorlar..
adama siizn yerinizd eolsa boşardı yorumunu doğru bulmuyorum..

1,5 yıl yaaa 1,5 yıl boyunca hicbir uzman yardımı almadan susup oturdunuz mu?

aynı şeyi sen yapıyor olsaydın kocan seni ya aldtacak ya da boşayacaktı sen aldatmayacağına göre boşa gitsin ciddiyim cinsellik olmadan evlilik olmaz ona evlilik denmez

Katılıyorum

Şöyle düşünün,cinselliği çıkarttığınızda sizi iki iyi dosttan,arkadaştan,kardeşten, kankadan ayıran ne? Dandik bir imzayla koca olunmuyor...

Quarta ben sanki hala gerçek dışı bir konu için yorum yapıyoruz gibi hissediyorum. Yani öyle bir durum dahi olsa erkekler için yatak olayı pehlivanlık gibidir. Kadına mahcup olmak istemezler ve en azından asli görev gibi de olsa arada bir gerçekleştirir. Ama bunların hiç olmamış.

guarta yardımların iiçin sağol köstek olmayı değil destek olmayı tercih ediyosun sağol sağoll

öyle tabii,dedim ya evlenmeden önce bile kendilerini tutamamaktan korkar erkekler...ama işte bu durum çok değişik. bence adam daha önce çok birliktelik yaşamadığından ,sürtünmeyi normal kabul ediyodur..
burda kadına yüklenmişler ama onun da ilk birlikte olduğu adam kocasıysa,bi sorun olduğunu geç farketmiştir.yani sorunun bu denli büyük olduğunu...
bu arada ilk gece beraber olmuşlar..

Son düzenleme:
peki sevenler bir-iki soru daha;
1.evlenmeden önce cinsel isteği nasıldı?
2.yakınlaşmayı sık sık istiyo mu??

evlendiniz bir kez birlikte oldunuz ve aradan 1,5 sene geçti hala birlikte olmadınız değil mi?

doğru mu anlamışım?

siz eşsiniz,evlisiniz...ölümüne kanka değilsiniz ki..

bence eşinizle konuşun ve bir doktora gidin.tabii ki normal değil bu.

kadesa selam,atladığın şey,sevişme var birliktelik yok..

evet çok istiyodu burdan çıkaracağınız sonucu merak ettim doğrusu ?

şuanda da devamlı yaklaşıyo mu??yani çıkaracağım sonuç ,öncelikle demek ki aldatma durumu yok,yani cinsel olarak yaklaşıyo,hiç istemiyo değil...ikinci sonuç cinsel isteksizlik değil adamın derdi...
sadece son aşaması birliktelik yok..

kadesa selam,atladığın şey,sevişme var birliktelik yok..

nasıl yani? ön sevişme falan var ama birleşme yok mu?

ama bir kez olmuş değil mi?

ya gerçi bunu burada tarışmamız da çok manalı değil..hangimiz bu konuda uzmanız ya da doktoruz ki?

konuyu buraya açmak yerine keşke bir doktora gidilseymiş,daha net çözümler bulunabilirmiş..

gidilmiş mi yoksa,onu da mı atladım?

Arkadaşlar hemen önyargılı yaklaşmayın,doğru olabilir, zira benim kuzenim bizzat kendi anlattı,eşiyle evlendiği 6 7 ay ilişkiye girememiş,utana sıkıla anlattı..bu tarz konular herzaman paylaşılamıyor maalesef..bu durum erkekte de olabilir psikolojik veya başka sebepler..
arkadaş belliki uzun süre sineye çekmiş açamamış hemen linç girişiminde bulunmayınızbizler nedense pek önyargılı toplumuz anlayıp dinlemeden hemen yükleniriz...
konu sahibi arkadaşım bi psikoloğa yahut aile hekimine başvurmanızı tavsiye ederim,kendi kendinize çözebileceğiniz bir durum değil..

aslında kimse ilk etapta boşanın diye akıl veremez. amma velakin evlilik söz konusu olunca enteresan bir durum. osmanlı da bile o kadar güvenlik önlemi olmasına rağmen, kellesinin gideceğini bilmesine rağmen(olursa öyle bir şey) harem ağasını hadım ediyorlarmış. yani son derece hassas bir konu.hiç bir şey olmadı kadın kadınlığını erkek erkekliğini hissetmek ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…