- 21 Mart 2016
- 630
- 1.296
- 63
- Konu Sahibi Mutsuzum24
-
NEYİ ÖĞRENECESKİN CANIM BENİM BARİZ BELLİ YAPTIĞI DOĞRUYU MU SÖYLCEK HEM SÖYLEDİ DYELİM BAHANELERİ OLUCAK İŞTE SENLE YAPAMIYORUZ BEN DURAMIYORUM AMA SENİNLE EVLENİNCE OLMAYACAK FALAN DİCEK....AMA BU İŞLEREDE BİR KERE ALIŞMIŞ İNSANDAN HAYIR GELİR Mİ BİLEMEDM ÇOK MİDESİZCE SEVDİĞİ KADIN VARSA NASIL MİDESİ ALIR YANİ SİZE SEVGİSİ TAM DEĞİL BEN ONU BİLİR ONU SÖYLERİM EN İYİSİ COK DÜŞÜNMENİZ GERÇİ DÜŞÜNELİCEK BİR ŞEY YOK BACIM YAŞIN DAHA ÇOK GENÇ BEN SENİN YERİNDE OLSAM BIRAKMIŞTIM ONU YANİ HİÇ ACIMADAN.Arkadaşlar biraz uzun olucak ama inanın bunları paylaşabileceğim hiç kimsem yok sizden başka.. Ne olur bana bi akıl verin ben mantıklı düşünemiyorum.. Bundan 3 ay önce 4 aydır tanıdığım biriyle nişanlandım, çok kısa bir sürede tanışıp kaynaştık sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibiydi.. Ailesiyle de aynı şekilde.. Gerçekten çok ama çok iyi insanlar..
Ben 23 yaşındayım nişanlım 30 yaşında, evin tek kızıyım babam duyunca çok karşı çıktı baştan beri güvenmedi ben istiyorum deyince annemde konuşunca bir şekilde razı geldi, sesini çıkarmadı, ve nişanlandık.. benim daha önce hiç bir birlikteliliğim bir ilişkim olmadı, ama nişanlımın daha önce yaşamadıği bir şey kalmamış..
Bana geçmişte çok hatalar aptallıklar yaptığını ama geçmişin geçmişte kaldığını pişman olduğunu söyledi ben seni bulmuşum bundan sonra ne işim olur öyle şeylerle gibi sözler etti.. Güvendim, hata mı ettim?
Geçen ay iş için şehir dışına çıkması gerekti, ordayken facebookta o şehirdeki eskort kızları aramış bende bunu daha az önce gördüm. Ne yapacağımı şaşırdım ne olur bana bir akıl verin. 4 ay sonra düğünüm var. Sorsam fb şifresini bildiğimi bilmiyor nasıl kanıtlarım. Ögrenemezsem de ben bu şüpheyle nasıl dayanırım.
Mesaj atsa arasa cevap verecek konuşacak halim yok içimde bu şüphe varken yapmacık iyide davranamam ne yapıcam ben ne olur bana yardım edin
sizin olayınıza benzer bir durum ben de yaşamıştım. inandım güvenmeyi tercih ettim. babam da ben istiyorum diye kabullenmek zorunda kalmıştı. ben bütün rezilliklerini yüzüne vurmuştum nişanlılık döneminde . hep şeytana uydum bir daha yapmayacağım lafları ile kandırdı. tabi ben de seviyorum seviyorum diye diye kanmayı tercih ettim. evlendim , tabiri caizse kavga dövüş sevgisizlik saygısızlık ve 6 ay dayanabildim ayrıldım. şimdiki aklım olsa vururdum tekmeyi diyorum. bile bile ladesti benimkisi.Arkadaşlar biraz uzun olucak ama inanın bunları paylaşabileceğim hiç kimsem yok sizden başka.. Ne olur bana bi akıl verin ben mantıklı düşünemiyorum.. Bundan 3 ay önce 4 aydır tanıdığım biriyle nişanlandım, çok kısa bir sürede tanışıp kaynaştık sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibiydi.. Ailesiyle de aynı şekilde.. Gerçekten çok ama çok iyi insanlar..
Ben 23 yaşındayım nişanlım 30 yaşında, evin tek kızıyım babam duyunca çok karşı çıktı baştan beri güvenmedi ben istiyorum deyince annemde konuşunca bir şekilde razı geldi, sesini çıkarmadı, ve nişanlandık.. benim daha önce hiç bir birlikteliliğim bir ilişkim olmadı, ama nişanlımın daha önce yaşamadıği bir şey kalmamış..
Bana geçmişte çok hatalar aptallıklar yaptığını ama geçmişin geçmişte kaldığını pişman olduğunu söyledi ben seni bulmuşum bundan sonra ne işim olur öyle şeylerle gibi sözler etti.. Güvendim, hata mı ettim?
Geçen ay iş için şehir dışına çıkması gerekti, ordayken facebookta o şehirdeki eskort kızları aramış bende bunu daha az önce gördüm. Ne yapacağımı şaşırdım ne olur bana bir akıl verin. 4 ay sonra düğünüm var. Sorsam fb şifresini bildiğimi bilmiyor nasıl kanıtlarım. Ögrenemezsem de ben bu şüpheyle nasıl dayanırım.
Mesaj atsa arasa cevap verecek konuşacak halim yok içimde bu şüphe varken yapmacık iyide davranamam ne yapıcam ben ne olur bana yardım edin
Güvenirsin neden güvenmeyesin daha yaşın küçük kendisi her halti yemiş hala da yemeye devam eden adamdan hayır gelmez kardeşim Allah'ın sevgili kuluymuşsun evlenmeden gördün gerçek yüzünü.Bundan sonra bir daha bir erkeğe güvenebilir miyim yeniden sevebilir miyim bilmiyorum ama öyle bir düşüncem o konuda bir hevesim de kalmadı artık soğuttu beni her şeyden..
Annemle konuştum oda babamla konuşacak gereğini onlar yapacaklar.. Ben hiç bir şekilde muhatap olmak istemiyorum.. kendim için daha da zorlaştırmak istemiyorum
Arkadaşlar biraz uzun olucak ama inanın bunları paylaşabileceğim hiç kimsem yok sizden başka.. Ne olur bana bi akıl verin ben mantıklı düşünemiyorum.. Bundan 3 ay önce 4 aydır tanıdığım biriyle nişanlandım, çok kısa bir sürede tanışıp kaynaştık sanki yıllardır tanışıyormuşuz gibiydi.. Ailesiyle de aynı şekilde.. Gerçekten çok ama çok iyi insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?