Ne olur bana birşeyler söyleyin çok ihtiyacım var

Defneminenes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
365
213
33
O kadar üzgünüm ki 14 aylık bi kızım var.bugün öğrendim hamileyim ve üstelik tamamen kaza kızımı düşünüyorum henüz emiyor.ilgiye sevgiye çok ihtiyacı var üstelik ben tek başına büyüten bi anneyim eşimin annesi vefat etti.benim annemde memlekette ne yapacağım ben kızımın psikolojisi mahvolacak o daha bebek benim çok başka hayallerim vardı

Eğer ikinci çocuğu düşünüyorsanız yas farkına çok takılmayın benimle ablam arasında da o kadar yaş farkı var. Annem sadece temel ihtiyaçlarımızı karşılardi onun dışında hep ablamla oynayarak dertleşecek vs büyüdük. Yeterince emzirmissiniz de zaten. İkisine yetebileceginizi düşünüyorsanız ilgi anlaminda kardeşlik güzeldir. Yok ikinci çocuğa hiç hazır değilim diyorsanız dilim varmıyor aldırın demeye. Hayırlısı olsun.

Üzülmeyin. Biraz zorlanırsinız belki ama sonra ikisi birden büyürler. Aslında çok şanslısıniz. Çogu anne planlayarak ard arda doğum yapıyor. Önceki aklım olsaydı ben de öyle yapardım. kardesler arası yas farkı oldugu zaman çok uyumsuz oluyorlar.
Ikiz gibi büyürler. Aldırmayı düşünmeyin lütfen:KK43:

Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi

Rabbim onu size hediye yollamış. Vardır bi hikmeti şükretmelisiniz. Olmayan okadar insan varki şuan yerinizde olmak için dua eden varsın peşpeşe olsun.ikiz gibi yaşar giderler bizamanda sonra

Kızıma hanile kaldığımda oğlum 7 aylıktı. Ben öleyim o zaman :) çok görmüyorum size benim de dünya başıma yıkılmıştı ama şimdi büyüdüler bile. Birbirlerine arkadaş oldular. Oyun oynuyorlar, ödev yapıyorlar, kavga ediyorlar:)

Yardıma gelecek kimseniz yoksa yardımcı tutarsınız bir süre ev işleri ile ilgilenir siz de çocuklarınıza bakarsınız.

Annem de kardeşime hamile oldugunu öğrenince tıpatıp ayni seyleri düşünmüş. Gunlugume benim ağzından annem beni cok seviyor, en cok ta beni sevecek nereden çıktı simdi kardes yazmış :) aldırmayı düşünmüşler hatta. Sonra kiyamamislar. Hiçbir pişmanlığı olmamış annemin kararından sonra. Benzer bi hikayeyi size ışık olsun diye yazmak istedim..

Ohooooo sen onları bide büyüyünce gör yaşları yakın iki kardeş nasılda iyi gelecek sana...Sen hiç merak etme Rabbim düşünmüştür senin sıkıntı yaptığın şeyleri emin ol bi kaç sene sıkıntı çekersin(belki çekmezsin bile) sonra iyiki doğurdum dersin..Şuan ilk bebeğine haksızlık ediyormuşsun gibi geliyordur ama 2. Bebeğin için de böyle düşünmen haksızlık değilmi?? Ne olursa olsun sağlık söz konusu olmadığı sürece ona dokunma, bide olmayanları düşün

Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi
Erkek kardeşile kız kardeşim arasında tam 1 yaş var şimdi biri 25 diğeri 26 yaşında okadar mutlu yaşadılar herkez ikiz sanıyodu

Back
X