Ne olur bana birşeyler söyleyin çok ihtiyacım var

Biz 4 kardeşiz ablam ve kardeşimle yaşlarımız 22 24 ve 26. Ve o kadar güzel bir yaşamımız oldu ki. Siz psikolojik olarak zarar görecek diyorsunuz ama o kendine eminim arkadaş olarak görecektir her zaman. Ve mutlu da olacaktır eminim. Biz çok şükür diyoruz, suan hepimiz arkadaş gibiyiz en ufak sorunda hemen konuşup çözüyoruz. En iyi biz anlıyoruz birbirimizi hep destek oluyoruz. Bence aldırmayın, büyüyünce onun psikolojisi bozulmasın diye kardeşini aldırdığınızı öğrenir ise tepkisi ne olur bunu bir düşünün sonra zatn cevabı kendiniz vereceksiniz..

Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi
ilerde kabullenmesi daha zor oluyor yeni kardeşi. Şuan küçük herseyi o kadar kavrayamaz. Ne güzel eşinde destek olacakmış

Şuan o kadar karışık ki duygularım eşim aldırmaya kesinlikle karşı vebali senin boynuna diyor ben elimden geleni yaparım yardımcı olurum diyor gerekirse bakıcı tutarız diyor ama benim derdim bakmaktan çok kızımın psikolojisi
Bebek doğduğunda kızınıza abla muamelesi yapıp, ondan yaşının getirdiklerinden fazlasını beklemezseniz psikolojisi bozulmaz merak etmeyin. Çoğumuzun kardeşi var ve ben bu yüzden psikolojisi bozuk olan birini tanımıyorum. Elbet kardeş kıskançlığı vs olur ama sizin düşündüğünüz kadar ileri boyutlara taşınmaz. Tabi dediğim gibi yaparsanız ;)

Kızıma hanile kaldığımda oğlum 7 aylıktı. Ben öleyim o zaman :) çok görmüyorum size benim de dünya başıma yıkılmıştı ama şimdi büyüdüler bile. Birbirlerine arkadaş oldular. Oyun oynuyorlar, ödev yapıyorlar, kavga ediyorlar:)

Yardıma gelecek kimseniz yoksa yardımcı tutarsınız bir süre ev işleri ile ilgilenir siz de çocuklarınıza bakarsınız.
Eşimde öyle diyor gerekirse yarım gün eve kadın gelir bütün ev işini yemeği yapar sen sadece çocuklarımıza bak diyor ama kızıma bakıp ağlamaktan kendimi alı koyamıyorum üstelik hala emiyor

Biz 4 kardeşiz ablam ve kardeşimle yaşlarımız 22 24 ve 26. Ve o kadar güzel bir yaşamımız oldu ki. Siz psikolojik olarak zarar görecek diyorsunuz ama o kendine eminim arkadaş olarak görecektir her zaman. Ve mutlu da olacaktır eminim. Biz çok şükür diyoruz, suan hepimiz arkadaş gibiyiz en ufak sorunda hemen konuşup çözüyoruz. En iyi biz anlıyoruz birbirimizi hep destek oluyoruz. Bence aldırmayın, büyüyünce onun psikolojisi bozulmasın diye kardeşini aldırdığınızı öğrenir ise tepkisi ne olur bunu bir düşünün sonra zatn cevabı kendiniz vereceksiniz..

Biz 6 kardesiz annem hepimizide peş peşe doğurmuş hiçte mahfolmadık hem kardeş hem arkadaş gibi büyüdük

Bebek doğduğunda kızınıza abla muamelesi yapıp, ondan yaşının getirdiklerinden fazlasını beklemezseniz psikolojisi bozulmaz merak etmeyin. Çoğumuzun kardeşi var ve ben bu yüzden psikolojisi bozuk olan birini tanımıyorum. Elbet kardeş kıskançlığı vs olur ama sizin düşündüğünüz kadar ileri boyutlara taşınmaz. Tabi dediğim gibi yaparsanız :KK66:
Asla beklemen o hala küçücük bi bebek masum meleğim benim üzgün olduğumu görüp gelip bana sarılıp cici yapıyor

Hatta bende örnek vereyim, dayımın eşi biri daha 7 aylıkken ikinciye hamile kaldı hatta yine bir kaza 2 sene sonra 3. Ye ve 3 üde kız...yengemde genç, kızlar üniversite öğrencisi oldu boyundan büyük arkadaş gibi geziyorlar ha birde bu hamilelik dönemlerin de de maddi durumları çok kötüydü bildiğin gecekondu vari evde oturuyorlardı, o halde doğurdu, sonra Allah yürü ya kulum dedi bi yürüdü 3 dükkan sahibi oldu şimdi de villada oturuyor..Demem o ki maddiyatı da sıkıntı yapma sakın

Eşimde öyle diyor gerekirse yarım gün eve kadın gelir bütün ev işini yemeği yapar sen sadece çocuklarımıza bak diyor ama kızıma bakıp ağlamaktan kendimi alı koyamıyorum üstelik hala emiyor
Şu an çok yeni gebeliğiniz. Hazmedememeniz çok normal ama zamanla kabullenirsiniz. Diyorum ya ben de çok ağlamıştım ama şimdi kızıma aşkla bakıyorum. Her gün iyi ki doğurmuşum diyorum. O da bana ben de iyi ki doğurmuşum diyor gülüyoruz:D

Bizde 4 kardeşiz benim küçük kız kardeşimle aramda bir buçuk yas var ama o zaman la şimdiki zaman bir değil diye düşünüyorum ya kızıma yetemezsem

Hamileyken emzirilebiliyor yani öyle şeyler duydum bazi gruplarda kişinin kendine kalmış yinede, bence doğana kadar kızınızda büyür ikisine iyi gelir...

Hamileyken emzirilebiliyor yani öyle şeyler duydum bazi gruplarda kişinin kendine kalmış yinede, bence doğana kadar kızınızda büyür ikisine iyi gelir...
Zaten asla şuan doğurmaya karar versem bile kesmem en azından şu kışı atlatıp öyle keserim çünkü hastalansa bile emerek hemen toparlaniyor

Bizde 4 kardeşiz benim küçük kız kardeşimle aramda bir buçuk yas var ama o zaman la şimdiki zaman bir değil diye düşünüyorum ya kızıma yetemezsem
Peki o büyüyünce bu durumu öğrendiğinde nasıl bir tepki verecektir? Bence çok büyük suçluluk duyacaktır. O zaman cok daha büyük psikolojik problemler yaşayabilir. Bence gayet yetebilirsiniz. Doğana kadar zaten buyur kızınız ama siz bilirsiniz yine de..

Peki o büyüyünce bu durumu öğrendiğinde nasıl bir tepki verecektir? Bence çok büyük suçluluk duyacaktır. O zaman cok daha büyük psikolojik problemler yaşayabilir. Bence gayet yetebilirsiniz. Doğana kadar zaten buyur kızınız ama siz bilirsiniz yine de..
Haklısınız inanın herşeyi düşünüyorum burda yanlızım ne bileyim başım sıkışsa kimse yok biraz bak diyecek birtaneyken kimseye bırakamıyorum iki olunca asla bırakamam

Hep benden 1-2 yaş kücük kardeşim olsun isterdim. İlerde benim hem kardeşim hem en yakın arkadasım olur diye. Emin olun kızınız büyüdüğü zaman iyi ki diyecek.

Abimle benim aramda 15 ay var dusunun abim 6 aylikken annem bana hamile kalmis ilk zamanlar cok zorlanmistir eminim ama sonrasinda cok rahat etti ayni zaman okula gittik hatta univ ayni donem ayni sehirde okuduk ev arkadasi olduk birbirimize 1 sene arayla da evlendik allah kismet ederse bende bir tane dogurayim ikinci icin hic korunmadan gemen hamile kalmak isterim

Back
X