- 19 Ağustos 2016
- 833
- 973
- 33
- Konu Sahibi Destina--1
-
kuzucuğum, öncelikle sen kendi değerini bil!Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
Bugun aksam anneme herseyi anlatacagini söylüyor simdide :-(
anlatsın. sen de "evlenmeden önce benimle beraber olmak istedi ben de ayrıldım. şimdi de iftira atıyor bana" de.Bugun aksam anneme herseyi anlatacagini söylüyor simdide :-(
Bunları ailene anlat. Herhalde kızlarının bir psikopatla evlenmesini ya da üç beş gün sonra 3. Sayfa haberi olmasını istemezler.Ben dunyanin en namussuzzuyum ona gore disari cikamiyorim artik sadece onunla disarida da kafami yerden kaldidgim an etrafi suzuyon ic geciriyorsun diyor ayrilsam aileme nasil aciklayacagim of of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?