Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Namus 2 bacak arasında mı oluyormuşmuşmuş??
Sevmişsin yaşamışsın sevişmişsin eğer kabul etmiyorsa ayrıl gitsin ne haddine sana hakaret ediyor.
Evlenince yapmadığını bırakmaz. Seni sen olduğun için kabul edecek öyle çok adam gibi adam var ki boşver böyle hadsizleri

Genel şöyle yorumlar var. Ne var normal namus iki bacak arasında mı sevmişsin yaşamışsın, kim karışabilir vs vs vs.
Sonra Bi genç kız evlilikdışı hamile kalınca taşlıyoruz vay Nasıl yaptın. Allah aşkına normalleştirmeyelim ya. İyi Bi durum gibi finanse etmeyelim. Burayı okuyan genç kızlara da amaaan ne var mı algısı yaratmayalım.
Konu sahibi yaptığın yanlış. YANLIŞ yaşamadığımız toplum belli. Ha yanlışlar hatalar insan içindir önemli olan tövbe etmek yaptığın yanlışın farkına varmak ki sen bunun farkındasın zaten. Karşında Bi Ada'm yok insan bile yok. Sen hatanın farkındasın üstüne gelmeye ne Hakkı var terbiyesiz saygısız. Karşına iyi insanlar çıkacak, pişmanlığının altında seni ezmeyecek. O Ada'm senin tırnağını bile haketmiyor inan.

kuzucuğum, öncelikle sen kendi değerini bil!
neden kendini bu kadar aşağılatıyosun nişanlına?
ve neden ölmek istedin Allah aşkına bi söyler misin?
bir zamanlar sevdin, aşık oldun, beraber oldun diye mi?
dışarıdaki sapıkların tecavüzcülerin hangisi yaptıkları eylemlerin sonucunda pişman olup da ölmek istedi? senin yaptığın şey yalnızca kendine zarar verir. bile isteye birine zarar mı verdin?
rica edicem böyle yapma kendine eziyet etme...

Yaptığın niye hata olsun kardeşim? Adam mı öldürdün, hırsızlık mı yaptın? Bekaret birine sunman gereken tapulu bir mal değil. Kendinizi tabir-i caizse mal gibi görürseniz adamlar da size mal gibi davranır. Bunu hakaret anlamında kullanmıyorum yani, bir eşya gibi birine verilmelik bir şey gibi görürsen ona göre davranır.

Benim birlikte olduğum ilk kişi şimdiki erkek arkadaşım değil. Değildi yani ne yapayım, o zaman doğru olan o insan gibi hissediyordum değilmiş. Kendimi mi öldüreyim? Şimdiki erkek arkadaşıma da dedim ama "Senden önce bir sevgilim oldu" dedim bu kadar. Yemin ederim çocuk bana bir kere bile "Yattın mı ettin mi, vay efendim nasıl yaparsın?" diye sormadı. Ben de ona sormadım. Olmuş bitmiş yani geçmişinde ben mi vardım bana ne. Sen bu adamla evlen, seni öldürmekten beter eder çünkü kendini tapulu mal yerine koydurmuşsun. Ayrıl, seni sahip olduğun ya da olmadığın şeylere göre değil kendin olduğun için sevecek birini bul. Kendine de defolu mal muamelesi yaptırtma.

Bugun aksam anneme herseyi anlatacagini söylüyor simdide :-(

Daha da birlikte olmayı düşünüyorsan bununla gerçekten enayisin kusura bakma. Anlatırsan anlat de, bir halt yapamaz. Ha annen bunları çok kafaya takacak bir tipse de iftira atıyor ayrıldım diye dersin. Kendinizi şu iğrenç tiplere layık görmeyin, istediğini de ona verme.

anlatsın. sen de "evlenmeden önce benimle beraber olmak istedi ben de ayrıldım. şimdi de iftira atıyor bana" de.
annecin sana mı inanacak ona mı?

Hemen annene ayrıldığını terk ettiğini söyle, akşama annene söylersede işte bu yüzden ayrıldım benimle birlikte olmak istedi kabul etmedim evlenmeden olmaz dedim utandım sana anlatamadım de şimdide iftira atıyor de.

Kurtul şu adamdan hemen

Arkadaşım evlenmeden önce anlık hislerle yapılan hatalar daha sonra böyle karşısına çıkıyor işte insanın. Evet sen çok büyük bir hata yapmışsın. Ama pişman oldum diyorsun. Elbette o kısmına biz müdahale edemeyiz. Allah ile senin aranda. Biz sadece yanlış olduğunu söyleriz. O kadar. Senin soruna gelince o adamdan sana hayır gelmez. Yani belli ki kabul edememiş. Ben de bunu anlamiyorum. Kabul ettiysen sus otur. Etmediysen ayrıl. Eğer bu adam.simdiden böyle yapıyorsa büyük ihtimal evlendikten sonra da devam eder. Çok iyi düşün.

Hayatının sonuna kadar bu durumu yüzüne vuracak. Konuyu ailene o söylemeden sen söyle bence. zamanında olmuş bir hata ama bu kişiyle evlenmen de yapacağın ikinci hata olur.

Isıracak kopek havlamaz...
Afedersin ama durum tam olarak bu.
Kime söylerse söylesin.
Korkma!
Korksan dahi belli etme.
"Erkek olmak"ile "adam olmak"arasında ciddi anlamda fark var ve sana bu farkı ispatlamış.
Ailen ile alakalı durum hakkında bir sey soyleyemem ama bu adam!dan kesinlikle ayrılmalısın canım.

Kendi pisliğine bakmadan seni Konsomatris yerine koyacak seni evden çıkartmıyacak kuzenin vs bir çok kişiyle yakıştıracak belki de bir pazarcıyla bu adamla evlenip hayatını yakma açıgını bulmuş bir ömür unutmmaz sonu boşanma olur.

Geçenlerde burda bi onu daha vardı. Onlar da aynı şeyi yaşamış kız da aynı senin gibi yalan söylemiş.
Şimdi mi?
Adam öldüresiye dövüyormuş kadını
Ayrılacaksın canım yoksa bu adam sana bu hayatı zindan eder.

Onun evlenip boşanmış olması sorun değil de,
sizin bakire olmamanız sorunsa ayrılın gitsin.

ailenize de söylerse söylesin. öldürecek değiller ya sizi.
ama nasıl bir karektersizle birlikte olduğunuzu görmüş olursunuz.

Mesele cinsellik yaşamanızsa boşanmış olduğuna göre kendisi de yaşamış. Sen kabul ediyorsan o da edecek ya da yoluna bakacak

Şimdiden psikolojik şiddet ve tehdit var, evlenince bunlar kat kat artacak

Bir de boşanmış bir erkekle evlenmek için iki kere düşünürdüm şahsen. Zira kadınlar yuvalarını öyle kolay dağıtmaz. Ve boşanmaların çoğu malesef erkeklerden kaynaklanıyor. Bence bu evlilik için biraz daha düşünün siz.

Ben dunyanin en namussuzzuyum ona gore disari cikamiyorim artik sadece onunla disarida da kafami yerden kaldidgim an etrafi suzuyon ic geciriyorsun diyor ayrilsam aileme nasil aciklayacagim of of
Bunları ailene anlat. Herhalde kızlarının bir psikopatla evlenmesini ya da üç beş gün sonra 3. Sayfa haberi olmasını istemezler.

Sizi olduğunuz gibi kabullenmeyen bir insanı hayatınızda tutmanın ne anlamı var?
Hayatında tek hata yapan kişi siz değilsiniz sonuçta, bunu milli mesele haline getirmenize de gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…