Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Keske basindan beri acik kartlar ile oynamis olsaydin. Benimde kendimce Esim ile tanisana kadar yasadigim bazi özel durumlar ve tatsizlik olarak kategorize edilen mevzular var - vardi diyelim suna. Tanisma esnasinda kendisine de demistim; "bak basindan sana söylüyorum, sonrasinda tanismaya devam edip etmeme tercihi sende olsun" diye. Ha söyleyip söylememeyi bende düsündüm, fakat gizlim olacagina acik sözlülügün önem tasiyan bir derecesi var. Bazilarina göre belkide ne bileyim "tanisacagim kisiye neymis eski hayatim?" diye, tabi karari sonuc olarak bizlerin elinde. Ancak tanisip, aradan belirli bir zamanin gecisinden sonra gercek ortaya dogunca o iliskiyi yürütmek gercekten zor olur. Ha baslarda bir sefer benim yüzüme vuruldu acik sözlülügüm. Buna yanitim "bunlari acikladiktan sonra tercihi sana birakmistim, bana bu sekil tavirlar yersiz" demem ile birdaha o sekil bir yargilanma hissi duyurmadi bana.
Simdi sen kendin yaziyorsun, yeri geliyor iliski iyi sonra gelir baski dozaci agir diye. Ayril veya iliskiyi sürdür gibi bir yorum bana hak degil. Fakat görüsme esnasindaki iliskinin icerisinde yasanilan duygular yogunluk ile negatif ise, bu seni cok yiprar ve piskoloji yönden tez yaslanirsin.

Kişi yaşadıklarının arkasında durmalı. Erkeklerin çoğunluğunda kabullenememe durumu var. Kendi kafasında kurdukca sizi çok yıpratır. Evliliginiz çıkmaz içerisine doğru ilerler. Neden en başında kendisine bu konuyu acmadınız. Çok seviyorum diye evlenen bir çok kişi daha bir yılıni doldurmadan boşanma eşiğine geliyorken siz bu durumun karşı tarafta ters bir etkileşim yaratmayacagi kanısına nasıl vardınız da nişanlılık boyunca gizli tuttunuz. Şimdi görmüş oldunuz o halde durumu ve ileride yaşanacaklari. Gerçekler çok ama çok başka. İçinde bu durumu tutup eşine belli etmeden yıllar sonra sırf bu sebeple eşinden soğumaya baslayan erkekler var. Yasadiklarinizin arkasında durun. Evlenmek zorunluluğunuz yok. Aileniz bu duruma bu kadar ters bir tepki verecekse sizin Yasadiklariniza saygı duymayacaksa o zaman bunu o duruma girmeden önce düşünecektiniz ya da düşünemediniz o zaman saygı duymayacak aileye karşı da ayakta durmalısınız. Ayrılın ve sizi siz olduğunuz için sevecek birisi ile evlilik kurmayı düşünün.

Ayrilmak istesem de ayrilamiyorim aileme soyleyecek yoksa bazen onu sevdigim icin katlaniyorum bazen de mecburen artik olmek isteyecek kadar yoruldum

zaten ölümden beter etmiş, daha ne zarar verebilir ki?
gör blöfünü ve ayrıl. gelsin babanın karşısına çıksın bakalım nasıl söyleyecekmiş. madem korkuyorsun imanına kadar inkar ederim. hatta öncesinden ben söylerim ayrılmak istiyorum tehdit ediyor bana iftira atacak diye.
kime ne? ona ne? sana ne be adam? hayat benim, hata benim. kabullenemiyorsa ayrılır.
önce kendi durumuna baksın. evlenirsen zaten hayatın biter. kurtulma imkanın varken dene kaç kurtul.

Evlenince gecmez bu sorun hatta daha fazla sahiplencegi icin sorunlar daha da fazla buyur. Aman canim evlendkten snra boyle olursa bosanirim diyosan evlen. Yoksa hic bu topa girip de zamanini harcama

Dun cok iyiydi gece guzel mesajlar atmis hatta sabah okuyunca sasirdim ama bugun oglen bir anda yine hakaretler sasirdim kaldim neden dedim geceden beri ne yaptim sana ogleden beri etmedigi hakaret kalmadi

Bu adam seni öldürür eğer evlenirsen. Bak herkes aynı şeyi yazmış sana. Tek çaren ayrılmak. Biraz güçlü ol. Babanın kızmasını düşünüyorsun ama bu adam ömür boyu aynı işkenceyi yapacak sana. Sen bir mesajında kahroluyorsun ömür boyu nasıl katlanacaksın. Hele bir de çocuk olursa ona da yazık değil mi? Bırak baban seni silsin. Bir süre sonra affeder. Bu adamın tehdit işkencesini çekmektense babanın dayağını ye daha iyi.

Üstelik sana tecavüz ediyor. Lütfen hayatını bir işkencecinin eline bırakma. Sen kadınsın, kadınlar güçlü olur. Sen ona böyle boyun eğdikçe kendini suçladıkça o seni daha çok suçlayacaktır. Silkelen, kendine gel, gücünün farkına var. Gerekirse sığınma evine git kimse seni istemezse. İnan o adamın işkenceleri bitince çok rahatlayacaksın. Zaten çalışıyormuşsun. Uzaklaş buralardan. Bir kuru ekmek ye ama bu adama mecbur hissetme kendini.

şu anda böyleyse ve bunu kabul edıyorsan ılerde daha buyuk hakaretlerıd e göze alıyorsun demektır.

Evlendikten sonra daha beter olacak üzgünüm. Var böyle tanıdıklarım. Evde su bitmiş su al dese konuyu oraya getiriyodu eşi. Allah yardımcınız olsun.

niye soylemek zorunda olayım bir kerede beni birisi ben oldugum icin sevsin dedim
Çok icim burkuldu şu cumlene.
Gercekten yasadiklarin cok zor seyler. Biz burda ne desek de sana zor gelir yapmak. Guvenebilecegin, senin arkanda duracak bir yakinindan yardim istesen bu konuda sana yardim ederse kurtulursun bu durumdan. Tek basina cesaret edemeyecegini biliyorum. Benim cok yakin bir akrabam da senin yasadiklarina benzer birsey yasadi. Tehdit eden de benim arkadasimmis ustelik. Kizcagiza yapmadigi iskence kalmamis. Artik dayanamadigi birgun bana anlatti. Inan ben dayanamadim duyduklarima hickiriklara boguldum. Ama sonrasinda kolundan tuttugum gibi hastaneye goturdum. Darp raporu aldim ve hemen sikayetci olduk. Serefsiz arkadasimi da aradim bulustuk bir yerde. Agzima geleni saydim. Ben ölmeden bir daha o kizin yanina yaklasamayacaksin dedim. Cok sukur ki polisler de cok guzel ilgilendi. Sonra ne mi oldu? Ailesini bana gonderdi ki davadan vazgecelim. Ablalari bana yalvardilar yapma etme diye. Vazgecmedik. Ben olmasam yine akrabam davadan vazgeçecekti. Sonra o serefsizin abileri ogrendi olayi. Dayagini yedi oturdu asagi. Bu olay boyle kapandi. Bir daha da akrabamin karsisina cikmadi. Ben o zmaan anladim ki insan tek basina savasamiyor. Cunku cok fazla sindirilmis oluyorlar. Ben olmasam, olanlari ogrenmesem cok kotu seyler olurdu. Dusunmek bile istemiyorum. Bazen birinin arkamizda durmasi bize guc verir yeniden. Eger cevrende boyle birileri varsa, teyzen amcan dayin falan ne bileyim abin belki de. Lutfen birinden yardim al. Ama guvenebilecegin biri olsun mutlaka.

Son düzenleme:
ayrılmalısın. evlendikten sonra da aynısını yapar ve boşanma süreci daha zor...

namusu bacak arasında arayan insandan hayır gelmez üstelik kendisi evlenmiş ayrılmış ne hakla ondan önce yaşadığın birşeye karışabilir bence yol yakınken ayrılın evlenince çok daha büyük problemler yaşayabilirsiniz

Erkekler gider sağda solda milli olur, uckuru yarıda gezer, ama aradığı bayan el degmemis, açılmamış gonca olmalıdır. .
Yapma yaw.. Sen onun ilki misin ki o senin ilkin olacak ?

Ne mi yapmalısın?
Onca kişi söylemiş aynısını ama bi de ben söyleyim..
YÜZÜĞÜ AT...
Ailene anlatsa ne yapabilirler ? Canını mi alacaklar ?
Benim secimim benim hayatım de ve arkasinda dur..
Allah bile günahları, hataları affediyorken, niye korkuyorsun kullarından?

Bu tarz tipler takıktır.

Kendileri yaparler ederler sorun olmaz, aynı şeyi bir kadın yaptığında kıyamet kopar. Ama neden? Çünkü ileri derece geri kafalı ve saygısız.

Bu şekilde ezilmenizi çok yanlış buldum.

Sevdim,yaşadım,güvendim ama olmadı nasip değilmiş diyerek onunda evlenip boşandığını bunun aslında aynı şey olduğunu yüzüne vurun ve terkedin !

Yada evlenin, herşeyinizi kısıtlama hakkında eline verdiğiniz adamla. Ondan sonrada hergün saygısızlık görün ve bunu hakedin.

şimdi herkes ayrıl demiş. konu sahibi ama ayrılamam diyor. e ayrılma evlen o zaman. nasıl bi mucizevi çözüm bekliyosun bizden?

Onunla evlenirsen bir ömür bu konuyu kullanacak hep mutsuz olacaksın. Ay ayrılmama vazgeçemem deme bak eskisini de çok sevmişsin ayrılınabiliyormuş demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…