- Konu Sahibi Destina--1
-
Iste kurtarmasi gerek kendiniPsikolojik baskı değil sadece herif kıza tecavüz ediyor
Ayrilmak istesem de ayrilamiyorim aileme soyleyecek yoksa bazen onu sevdigim icin katlaniyorum bazen de mecburen artik olmek isteyecek kadar yoruldum
Evlenince gecmez bu sorun hatta daha fazla sahiplencegi icin sorunlar daha da fazla buyur. Aman canim evlendkten snra boyle olursa bosanirim diyosan evlen. Yoksa hic bu topa girip de zamanini harcamaNisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
Dun cok iyiydi gece guzel mesajlar atmis hatta sabah okuyunca sasirdim ama bugun oglen bir anda yine hakaretler sasirdim kaldim neden dedim geceden beri ne yaptim sana ogleden beri etmedigi hakaret kalmadi
Çok icim burkuldu şu cumlene.niye soylemek zorunda olayım bir kerede beni birisi ben oldugum icin sevsin dedim
Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
Ne kişiliksiz ve ahlaksız ...
Kendisi de evlenip ayrılmış . tek fark senin imza atmamış olman mi bunları yaşarken !
Kendisi her halti yiyecek ama sen bakire olacaksın !
Ayrıl ..
Nisanliyim nisanlimi cok seviyorum ama ona büyük yalan soyledim nisanlimdan once hayatim da bir kisi oldu yillarca gorustuk sevdik sandik birbirimizi evlenecegimizi dusunuyorduk ona inandim cok inandim onunla birlikte oldum ve hayatimda hic birseye bu kadar pisman olmadim cok af diledim allahtan cok ölmek istedim ama olmadi iste . Yillar gecti nisanlimla tanistim cok sevdim bu surede onunda evlenmis bosanmis olduguni ogrendim birsey demedim bir sure sonra benim yalanimi ogrendi cok buyuk tepko verdi agzina geleni saydi demedigini birakmadi yeniden sans verecegim sana dedi ama hayatimi bana zindan etti herseyi yasakladi nefes almam bile ona sorun oluyor geliyor opuyor kokluyor sariliyor bir iko gun cok guzel geciyor bir anda bana demedigini birakmiyor ne yapacagim bilmiyorim bana yardim edin lutfen aranizda benim gibi seyler yasayan var mi benim gibi esinden nisanlisindan hakaret duyanlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?