Ne olur bana yardim edin cok buyuk derdim var :-(

Ne münasebet yaa.kendisi evlenip ayrılmış ama ille bakiremi istiyor ozaman defolsun gitsin hayatınızdan.ne diye ezilip büzülüyorsunuz siz böyle yaparsanız o daha çokkkk tepenize çıkar.evlenincede daha beter olur

Ayrilmak istesem de ayrilamiyorim aileme soyleyecek yoksa bazen onu sevdigim icin katlaniyorum bazen de mecburen artik olmek isteyecek kadar yoruldum
Birde aile söyleyecek hee ohoo allah yardım etsin bence onun senden vazgeçmesini sağla sen ayrılmak istemiyormuş gibi yap bişeyler bu işin sonu kötü

Ayrıl zeytinyağı gbi üste çıkmasına bi kere izn vermişsin artk her kavgada aşağılar seni .. şmdi dayanırsında evlenince bi ömür dayanabilecek misin?

Ne yazık ki nişanlın onunla beraber olduğun sürece bu tavrına devam edecek hatta gittikçe artacak samimi bir şekilde konuş kendini haklı görürse dön yok hak verip iyi davranmaya başlarsa umarım mutlu olursunuz zor ama hayırlısı ne diyelim...

Ayrılman en dogru karar olur adam kabullenemiyor. Yalan soyledin gercek ortaya cıktı simdi acaba sadece o mu oldu belkide baslaşarıdaoldu birkez yalan soyledigin için nişanlın sana hic guvenmiyor asmaya calısıyor ama basaramıyor. Evlenirsen ozaman tam yandın sen. İşte dusunmeden yasamanın bedelini ,gelecekte insan oduyor. Her zaman soylerim gecmiş iyisiyle kotusuyle gecmezzz mutlaka birgun önünüze cıkar.

Blof yapıyo inanma ayrıl gitsin. Inan ailene soylerim fasn hepsi blof babanin karsisina cikip boyle boyle diye anlatabilcek mi yurek ister... seni elinde tutmak icin boyle soyluyo suan.

Size lütuf gibi şans vereceğini söyleyen birine hayatınızı teslim etmeyin

catir catir ayrilcaksin! dünyaya agiz kokusu cekmeye mi geldin ya???

Nolursa ve sen nee yasarsan yasa hic bir seye zorunlu degilsin eger sen sana boyle davranmasina izin verirrsen bunlar simdilik hic biseyy. Kendiside evlenmis bosanmis seninkide onjn gibibi sey bunu uzatmanin gecmiisii gelecege tasimanin anlami yok ha yanlislikk durumun sadeece yalan soylemis olman bu satten sonra ona dosdogru ol ki o da seninm kisiligini gorsun belki ona gore muameleyi azaltirr. Gonlunu ferah tutt her sey olacagina varirr.

Geçmiş yüzünden sana eziyet ediyorsa bırak adamı gitsin ... Oda evlenmiş .. Boşanmış ki hata olduğunu anlamış yani oda hatalar yapmış seni yargılama gibi bi lüksü yok

Ne hakareti varsada vursun tekmeyi bence. Su elalemin adamlarini hakaret ettirmeyin kendinize.

Kendinizi ezdirmeyin. Şimdiden böyleyse evlenseniz size neler söyler iftira bile atabilir. Bir hoop deyiverin,ne yaşadıysanız yaşadınız değiştirilir mi? Hayır. O zaman herkes haddini bilecek. O da evlenmiş boşanmış bu mantıkla gidersek

Bitir bence çok pisman olacan evlenince sevgi ölür bunlarla piskolojini bozma şimdiden herkes hata yapar

Illaki birisine kiymetli sirtinizi yaslamak zorunda misiniz? Biraz da kendi ayaklarinizin ustunde durmayi deneseniz nasil olurdu hic merak etmediniz mi?

Ayrilman gerek cunku nisanliyken bunu yuzune vuran ilerde cok daha ileri gider buna emin ol yillarca basina kalkar... cok kotu bir durum ama bu onun karakter yapisi. Gercekten seven bir insan size deger verdigi icin evlenmek isteyen biri cikar karsiniza. Cunku erkekler hala namusu 2 bacak arasinda 2 damla kan saniyorlar. Nisanlinizda bu zihniyette...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…