- 28 Kasım 2017
- 139
- 200
- 103
- Konu Sahibi Destina--1
-
Konusmak icimdekileri dokmek kimsem yok konusacak kendi kafamin icini yiyip duruyorum devamli bir cikis yoluariyorum
Oww cok agir vaka.Onunlayken baskasini ne dusundum ne aklima geldi ama inanmiyor bana evde tek kalsam kimi cagiracaksin diyor biri ile konussam telefonda eski sevgilinle mi konustun diyor
Evet onunla birseyler yasadim mecbur birakti beniSana cıkıs yolu sunuyoruz, ailene söyle durumu acıkla tehditlerinden bahset bana iftira atıyor de, önüne bak.
Neyden korkuyorsun bu kadar, sen öncesinde ailene bu durumu söylersen o söyledigi zaman bi hükmü kalmaz diye düsünüyorum. Nisanlınla bi seyler mi yasadın ve bunu söylemesinden anlatmasından korkuyorsun?
Evet onunla birseyler yasadim mecbur birakti benibeni seviyorsan yap kanitla dedi off artik cok yoruldum
Siz kaç yaşındasınız?Evet onunla birseyler yasadim mecbur birakti benibeni seviyorsan yap kanitla dedi off artik cok yoruldum
Benimle birlikte olurken hungur hungur agladim :-( bunu gordu ve durmadi sonra bittiginde ben seni birakmam diye yanima geldi nefret ettim icim parcalandi korkuyirum bunlari aileme soylerse diyeOha. Bunun da tecavüz oldugunun farkindasin degil mi gülüm?
28Siz kaç yaşındasınız?
Benimle birlikte olurken hungur hungur agladim :-( bunu gordu ve durmadi sonra bittiginde ben seni birakmam diye yanima geldi nefret ettim icim parcalandi korkuyirum bunlari aileme soylerse diye
Yaşınız küçük değil geçmişte ne yaşadıysanız yaşadınız. Yapmış olduğunuz şeyin sorumluluğunu alın. Kötü anlamda söylemiyorum. Karşınızda duran kim varsa evet yaptım benim hatamdı bunun için de kimseden özür dileyecek halim yok duruşunu sergilemek. Niye bu kadar ezilip büzülüyorsunuz? Herkes bakire evlenmiyor. Nişanlınız olacak şahsiyetsiz sizi kullanıyor kendi zevki için. Ve adım gibi eminim sizinle evlenmeyecek. Kaldı ki evlenmezse bu sizin iyiliğinize. Cehennemi yaşatıyor adam size ama hala seviyorum hallerindesiniz. Ayrılmayacağınızı düşünüyorum ama umarım aklınızı başınıza alır kendinizi bu herife kullandırmazsınız. Yazık. Aileniz sizi gidip hödüğün tekine stres topu olasınız kul köle olasınız diye büyütmedi sizi.
Umarım fake konudur fena halde sinirlerim hopladı.Sana tecavüz eden adamla evlenmektense ailene acil ve kurtul derim. Benim kizim olsa ona öyle davrananin dünyasini karartirim be. Bu ne is. Bu ne dram. Aksam aksam sinir küpü oldum
Fake konu degil gercek bunlarUmarım fake konudur fena halde sinirlerim hopladı.
Psikolojik baskı değil sadece herif kıza tecavüz ediyorDerdim buyuk deme Allah buyuk de isin cok zor evlendikten sonra daha fazla olacak bu tur seyler gibi gorunuyor karat senin kararin hayat senin hayatin ama psikolojik baski bi tokattan daha beter eder insani. Ayrilman daha mantikli ama kalbini susturman gerekecek... Allah buyuk
Hergun dua ediyorum hergun bir ciki yolu ariyorumPsikolojik baskı değil sadece herif kıza tecavüz ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?